gezinti esnasında ufaktan bi gazlama :) maşallah uğur kardeşimin golf r ı adım adım ilerliyor :) çok yakında yeni süprizlere açık olun ;)
Printable View
gezinti esnasında ufaktan bi gazlama :) maşallah uğur kardeşimin golf r ı adım adım ilerliyor :) çok yakında yeni süprizlere açık olun ;)
Masallah..ugur cok ugrasti sonuclarini aliyo :) dahada durucak gibi degil
Mustafa abi sağoşasın yordum seni ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bz s3 yanında sönük kalıyoruz ama:)
Maşallah nazar değmesin güle güle kullanın
valla hızlanma çok iyi ya harbi stage 2 plus ta dünyada ilk 3 e girersin bence golf r kadegorisinde hatta varmıdırki 400 hp golf r k04 le alabilen?
Listede methanol de var mı ?
Maşallah çok beğendim.
maşallah ugur kardeşim kazasız belasız bin aracın güzel gidiyo dahada güzel olacagına inanıyorum.
Link lutfen
Maşallah uğur güzel oldu araban, 385hp eskı halıydı ama:) şuan mın 395-400hp
çekim çok kötü fakat bu aracın gücünü değiştirmez ;)
maşallah maşallah :)benim merk ettiğim 384 hp çıkan halinde neler vardı şimdi neler var ? yani 384 hp çıkan halinde normal stage2+ olan haline ilaveten sadece methanol vardıda şimdi ise wastegate + evc mi var ??? bi, açıklarsanız sevinirim çok merak ettim.
edit ; ugur kardesim powershop ta tanışmıştık ben adanadan ümit :) gerçekten çok şık aracın maşallah süphallah...
uğur maşaallah tam stage3 kıvamında olmuş,bayçu dsg yazılımını getiriyor birde dsg yi revo yaptımıydı deme keyfine,RABBİM ertan ın yardımcısı olsun:)
yoluna ışık tutanlar çok iyiler , günden güne hızlanıcağına eminim.. Maşallah .
Masallah. Allah kaza bela vermesin. Agiz tadiyla binmeyi nasip etsin
Çok sağolasın Hakan abi bayçu abiyle konuştuğumuzda dsg yazılımına kesin ihtiyaçı olduğuna söyledi inş getirir araba da tam olur.Yazılım için ankaraya kadar gittik ama olmadi:)Rakiplerim Ertan abi,Hacı abi gibi güzel insanlar olsunlar geçerse onlar geçsin:)ama 2 de işleri zor:D
cok iyi maşallah. bide şu mükemmel 4 çeker sisteminin avantajını kullanıp draglara katılsanız ne iyi olacakta :)
Nazar deymesin , mükkemmel.
elle yan taraftan tuttuğum için gaza basınca geriye doğru otomatikman gidiyorum sabitleyecek bi yer bulamadım çekim için ama bi formül üreticez.
top secret :D:D yok be melih sende ne varsa bundada aynı stage2+
merak etme abi ertanda boş durmaz heralde :) bi şakada o yapar :D şuanda uğur kardeşim aradaki farkı kapatmıştır sanırım ertanla ama belli olmaz denemeden tabi
aynen reşit arabayı bi stage 3 yaptın bi türlü dönemedin sahalara geçen ankaraya gidiyodum otoban baya bi tozlanmış sizin orada :) bu arada hakan abi
MATCH 3 TURBO aldı bekliyo :D
abi sen anlarsın boyacısın :) o sana özel
kardeşim GERİ VİTESTE bile denerim sorun yok :):) inş. bu sene draglara bende giricem senide zorunlu sokucam :D o zaman 1.vitestendeneriz:)
inş. bu sene ..
valla hacı kardeşim uğurla draglara girin sıkıntı olursunuz en iyi dırag stage 2 plus,turboyu büyütünce sıçıyorsun,turbo dolacakta seni koltuğa yapıştıracakta ooooo 2 günde 100 e çıkıyor artık :)
tercih konyadan yana mı olur akhisar mı abi ? konyaya gelin de bizde izleyelim :)