19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
http://img210.imageshack.us/img210/4...aturkresio.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
http://img210.imageshack.us/img210/4...aturkresio.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ne 19 mayısmı kaldı. kaldırdılar, danıstaydan dondu. simdi 15-21 mayıs ATATURKU ANMA ( bencw bunuda kaldıracaklar) genclik ve spor HAFTASI MUBAREK OLSUN
biz yine bu vatanın evlatları olarak ustumuze dusen gorevı yapalımda
nice 19 mayıslar kutlamak nasip olur inşallah bizlere, aynı bayrak altında aynı millet olarak....
hepinizn bu önemli gününü kutlarım.
Bize unutturmaya çalışsalarda biz hiç bir zaman unutmayacağız. Bayramımız kutlu olsun.
Unutturmaya çalıştıkça içimizdeki istek, sevgiyi arttırıyorlar haberleri yok.
Bayramımız kutlu olsun
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramimiz Kutlu Olsun...
Nice 19 Mayıslara..
Atam rahat uyu.İt ürür kervan yürür...
Ne kadar unutturmaya çalışsalarda 19 Mayıs Atatürkü anma Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun
Hepimizin 19 mayıs Atatürk ü anma ve spor bayramı kutlu olsun
Biz unutmadın yarın düzce li otomobıl sporları seven arkadaşlarla trafık polısı kontrolunde sehır merkezınde konvoy yapıcaz :)
İnadına kutlu olsun !
Ne mutlu Türk'üm diyene !
Kutlu olsun!!! Herkes Gençliğe Hitabe'yi bir kez daha okumalı ve son paragraflarda olduğumuzu anlamalı!!!
Ne kadar unutturmaya çalışsalarda,inadına 19 Mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun
Ecdadın ruhu şaad olsun,kutlu olsun..
ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun...
katılmak -protesto etmek- isteyenler için şöyle de bir etkinlik mevcut; Pinnwand-Fotos | Facebook
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.”
Ne mutlu Turkum Diyene !
atam izindeyiz! bayramına ilkelerine inkilaplarına senle ilgili herşeye sahip çıkabilmek için gerekirse canımızı feda edeceğiz!
Halel gelmez bizim ateşimize; Dünya düşse peşimize, Yer sarsılsa yerinden, Ne senden geçeriz, ne senin eserinden...
Bütün resmi bayramlar kalkıyor olsa, benzin 10 lira olsa, vergi yüzde 90 olsa, asgari ücret 250 lira olsa, doğu anadoluyu fransızlara, karadenizi ruslara veriyoruz deseler; yine bilgisayar başından hitabeden alıntılar yapıp, uyduruk protesto siteleri kurmaya devam edildiği sürece bu millet herşeye layıktır. Ama fener yenildi sokaklara dökülüp arabaları ters çevirirsin...
Hepimizin bayramı KUTLU olsun.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
19 Mays - Ylmaz ZDL - Hrriyet
hasan tahsin gibi bir kaparo da ben vercem ama yazıktır ki düşman gavur değil ..
Facebookta denk geldim nedense etkiledi beni bu fotoğraf...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...28563317_n.jpg
http://j.imagehost.org/0926/ata.jpg
Seni unutturmaya calıssalarda, daima kalbimizdesin atam ! 19 Mayıs'ımız kutlu olsun !
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir .
M.Kemal ATATÜRK
ülkemiz için nice 19 mayıslara :)
türk gençliğinin 1. vazifesini hiç unutmayarak, her zaman sahip çıkacağı, her daim kutlayacağı bayramdır.. ne iktidar yasaklayabilir, engelleyebilir ne de muhalefet gövde gösterisine dönüştürebilir.. 19 mayıs halkın, milletin, ülkenin bayramıdır.. bağımsızlığın ve devrimin başlangıcıdır, gençlere armağandır.. atatürk'ü saygıyla ve özlemle anmaya devam edeceğimiz bayramdır!
NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! 19 mayıs Kutlu olsun
19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramimiz Kutlu Olsun...
Hepimizin bayramı kutlu olsun
19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramimiz Kutlu Olsun
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
İmkanı olanlar saat 15.00 teki yürüyüşe katılmalı arkadaşlar.
Dün haberlerde vatandaşa soruyorlar 19 Mayıs nedir diye..
Ne olduğunu bilmeyen
23 Nisanla karıştıran
Haberim yok diyen
Cumhuriyet ilanı sanan
Sokaktaki agacın kopmuş bir dalı olan odundan farksız oksijen tüketen organizmalar..
Kim ise bize geçmişimizi, Atamızı, Cumhuriyetimizi, Kurtuluş savaşımızı unutturmak isteyen son derece başarılı olmuş.. Varlığının sebebini unutan milletler yokolmaya mahkumdur.. Unutturan her kim ise -ki, kim olduğu çok net belli- ellerine sağlık..