Station wagon tavsiyesi ? 25-30Bin arası .. Dizel 2005-2007 Model Km'Sİ düşük 50bin 100bin arası.
Anketin Olduğu konu :http://www.techturkey.com/forum/kars...w-hangisi.html
Printable View
Station wagon tavsiyesi ? 25-30Bin arası .. Dizel 2005-2007 Model Km'Sİ düşük 50bin 100bin arası.
Anketin Olduğu konu :http://www.techturkey.com/forum/kars...w-hangisi.html
307 SW, cok yakisikli duruyor bence :)
Dizel olursa bide güzel olur onu eklemeyi unuttum :) 307 Güzel en azından megan Sw den %100 güzel :))
Km birazcık yüksek değil mi ? Megane II Sedan'ım vardı, 110.000den sonra bayağı masraf açmaya başlamıştı bana.
307sw fena değil ;)
Clio GrandTour - En azından modeli yüksek olur
Ford Focus SW'lerde hoşuma gitti.
motor hacmi ve tipi sorun değilse subaru outback'ler gerçekten güzel.
dizayn çok önemliyse alfa 156'lar hoş, tabi piyasada bulunabilirse.
optimum bi station istenirse mondeo ve passat'lar uyacaktır.
bu sayılanlar büyük bedense o halde clio grandtour ideal olur.
25-30bin veripte 307sw almak nekadar mantıklı? şahsi görüşüm sw alınacaksa audi yada wv olmalı...alfa 156sw da alternatif olabilir
abi model takıntın varmı ? ailen içinmi kullanacaksın , iş içinmi? keyiflimi olsun , az yaksın yetermi?
E39 5.30d Station wagon
BMW 5 Serisi 5.30d 1998 Model 29.800 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 85907878
motor parçasından yana sıkıntınız olmasın aynı motor o yıllardaki bütün 3.0 dizel arabalarda kullanılmış oldukça dayanıklı motordur
ancak allah korusun kaza durumunda kaza önden olursa sıkıntı yok sedanın parçaları birbir uyumlu 1 günde biter parça işiniz ancak arkada hasar olursa 1 hafta gibi süreye çıkabilir parça işi
audi ve ya vw tercih ederdim 307 görüntü güzel ama sadece güzel :)
passat 1.9tdi,km den korkmayın bu motor da düzgün kullanıldıysa sorunsuzca 500.000km yi geçiyor 1.000.000km yapan çok var Türkiye şartlarında dahi..
fransıza soğuk olsamda sw dedinmi fransız derim almanların sw anlayışı tamamen mantıksal yani iş görmelik sedan aracı kesip arkasına wagon ekliyorlar araç bire bir aynı araç ve çokda çirkinbir görüntü oluşturuyor o arkadaki wagon..
fransızlar sıfırdan tasarım yapıyorlar o yüzden tasarım olarakda çok güzel duruyor duruş olarakda güzel duruyor fiyatlarıda çok makul oluyor almanlara oranla ve aracın içindede bol bol bir sürü gözler özellikler falan oluyor sw'a yakışır.. o yüzden fransız derdim bilhassada pegeout bu konuda çok iyi..
benim tercihim 407 sw olurdu 1.6 hdi yada 2.0hdi full olanı olurdu.. araç tam dolu komple cam tavanına kadar var.. görünüşüde çok güzel duruyor..
407 sw iyidir :icon_tup:
407 nin sw si harika zaten fakat o paralara biraz zor.
edit: piyasasını daha yüksek sanıyordum.yinede temizi için bi 35 i gözden çıkarmak gerek gibi.
clio grand tour son yılların en başarılı sw dur bence. tasarım olarak hiç sırıtmıyor diğerleri gibi. fiyat performans oranı da sanırım en iyisi..
2.0 hdı otomatik 407 sw denemeden başkasına karar vermeyin servis bakımlı olsun yeter
ford focus 2 sw tdci dusunebilirsiniz...
duruşu çok güzel , bütçenin biraz üstüne çıkabilirseniz bu araç 10 numara olur
BMW 3 Serisi 3.20d 2002 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 85019607
Renault Megane 1.5 DCi Privilege 2005 Model 24.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 85807491
Ford Focus 1.6 TDCi Trend 2006 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 81237790
Pederle bu 2 si suan listede sizlerde bu 2 araca yorumlarınız bekliyorum.
düşünürsen kendi aracım yardımcı olurum...
Skoda Octavia 1.8 T SLX 2000 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 67142128
performans olarak focus daha iyi , iç mekan genişliği hemen hemen aynıdır.yakıt tüketimleride hemen hemen aynıdır.meganenin biraz daha konforludur süspansiyonları falan.yalnız dayanıklılık ve sağlamlık konusuna gelirsek focus meganı 5 e katlar...
yalnız listedeki meggy full versiyon , focus ise boş versiyon biraz adil olmamış :)
sw 3 serisi e46 lar çok hoşuma gidiyo.. hatta bi ara beyaz m tech vardı satıldı.. 30 civarında hem de dizel.. borusanın acil servis araçlarıymış hepsi beyaz zaten.. ben olsam bakarım onlara.. sw sevmememe rağmen favorilerime eklemiştim o 320dizeli :)
bmw nin mercedesin sw ları bildiğiniz cenaze araçları :)
sahibinden linki olan focus trend e ek olarak stil paketli, sis fari ve jant var...
Düşünürseniz pazarlık ederiz.
2002 Volvo XC 70 2.5 T AWD 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 84336453
307 icin konusayim, 30 benim mantigima ters, hele wagon olacak iyice piyasasi olmayan bir araba turu (tipleri cok guzel wagonlarin o baska)
Arkadasta 2006 HB 307 vardi, 23 verip aldi (engelleyemedim) 2 sene binmedi, saticam dedi 19 a 5 ay bekledi sonra 17 ye esnafa verdi. Durdugu yerde zarar bir arabaydi yetmedi satarken de zarar etti :) ya da bizimkinin cenabetligi bilmiyorum
BMW ler de cok guzel ama e46 nin km si asiri fazla, E39 un da sagi solu toplanmis gibi geldi bana
Megan Sw veya Ford focus Sw son karar satan varsa forumda Yollıyabilir pmden ilanını ..