-
Ankara Drag Kupası 1. Ayak (26 Haziran 2011)
-
-
-
Dragtan cok drift kupası oldu organızasyon
-
kesinlikle:) Drag fotoğraflarım ne yazık ki yok izdiham vardı zaten o yüzdende drag iptal edildi.. iptal edileceğini bilseydim bende katılırdım:)
-
bu sene varmı organizasyon?
-
ben takip edemiyorum pek son gün gözüme takılıyor o zaman görüp bütün işlerimi erteleyip, gidiyorum.. BOOS (Başkent Otomobil Off Road ve Motorsporları Kulübü) takip etmek lazım ama sitesi çok kullanışsız..
-
güzel görüntüler, paylaşım icin sağol
-
çok teşekkür ederim saolunn:)
-
bendede var 300 küsür foto ama editleyip buraya yüklemeye üşeniyorum :)
-
-
bi kaç fotoğrafı bilgisayarıma indirmek için nereden izin almamız gerekiyor??
-
11 ay kadar upload sürdü sanırım :)
-
-
hahaha:):):) yok yok toplu upload yaptım ama img /img yazmak bir ömrümü aldı nedense:)
"GC8 GT" indirebilirsin tabii sadece bazı insanlar emeğe saygısız oluyor hırsızlık yapıyor değil mi "Ahmet Kadir" Ahmet'in fotoğraflarını hepsini ezbere biliyorum takipçisiyim ayıptır söylemesi ama bazı insanlar Ahmet'in fotoğraflarını çalıp altına ismini yazıp geçiyorlar..
Lütfen Emeğe Saygı Dostlar..
-
Bir fotografi facebookta izin almadan paylastim. Dava acmazsaniz sevinirim.
-
ünlü fotoğrafçı olmak zor olsa gerek..
-
Alıntı:
serkanokan Nickli Üyeden Alıntı
Bir fotografi facebookta izin almadan paylastim. Dava acmazsaniz sevinirim.
Serkan sakin ol:) Eskişehir fotoğrafların var daha bende ama filmli makina olduğu için geç çıkıyor fotoğraflar:)
-
Alıntı:
Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı
Serkan sakin ol:) Eskişehir fotoğrafların var daha bende ama filmli makina olduğu için geç çıkıyor fotoğraflar:)
Problem yok :)
Bu arada ben cikaramadim tanisiyo muyuz? :) eskisehirin fotograflarini bekliyorum :)
-
Alıntı:
Bu arada ben cikaramadim tanisiyo muyuz? :) eskisehirin fotograflarini bekliyorum :)
durum karışık hani bu facebookta ekli olupta bi türlü yazışamayan insanlardanız biz..:)
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
ünlü fotoğrafçı olmak zor olsa gerek..
ben kendi adıma yazmadım bunları sadece fotoğrafların üzerinde emek var diye yazdım sağ tıklayıp, resmi kaydet'e basıp oradan paint'e gelip adınızı yazıp ".... .... Photography" yazmak sadece 10 saniye..
-
Alıntı:
Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı
durum karışık hani bu facebookta ekli olupta bi türlü yazışamayan insanlardanız biz..:)
şimdi çözdüm durumu :D
-
yine benim araba yok :D msky da yok o olsa onun yanında çıkardı yoksa ankaranın şahini bmw sini çekmiş hep fotoğrafcı arkadaşlar :D bizi beğenmemişler :D
-
Alıntı:
künyeden tanımış meğersem
-
Alıntı:
snan1910 Nickli Üyeden Alıntı
yine benim araba yok :D msky da yok o olsa onun yanında çıkardı yoksa ankaranın şahini bmw sini çekmiş hep fotoğrafcı arkadaşlar :D bizi beğenmemişler :D
Benim arabanin da fotograflari yok :)
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
Hahahahaha :D
-
Alıntı:
Benim arabanin da fotograflari yok :)
Hahahahaha :D
106yıda sevmiyolar :D varsa yoksa bmw şahin :D neyse bidaha girersek fatih doğan var o bizi çeker :D
-
hahahaha:):) kaçırmışız dostlar az gözükseydiniz sizde öyle ama yani öyle bi mala bağlamışım ki 100 tane kuş serisi sildim albümden:)
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
:icon_tup:
-
Bu sene drag kupası yarışları yok mu? yoksa ben mi kaçırdım?
yeni konu açmayayım diye eski konumu canlandırdım kusura bakmayın:)
-
ankarada düzgün yarış işi hayal. birşey kacırmadın heycanlanma
-
bu haberin beni sevindirdi teşekkür ederim:)
-
Resimler için cok tesekkurler
-
Alıntı:
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı
Resimler için cok tesekkurler
Rica ederim:)
-
resimler için teşekkürler tekrar hatırladık o günü
-
Alıntı:
emretektas Nickli Üyeden Alıntı
resimler için teşekkürler tekrar hatırladık o günü
keşke bir daha olsa:) veya o yarış komple bitseydi iyidi:)