ZM Passat TDI 50 to 220 - YouTube
Araba kısık açık vs yazmıyorum sonra saçma sapan konuşmalar geçiyor ama şunu söylemek isterim dahası var...
Printable View
ZM Passat TDI 50 to 220 - YouTube
Araba kısık açık vs yazmıyorum sonra saçma sapan konuşmalar geçiyor ama şunu söylemek isterim dahası var...
Maşallah. Araçta neler var ?
VNT20-17 turbo,enjektör,büyük mazot pompası,4.5 lt intercooler,2.5" komple eksoz,filtre
Teşekkür ederim bu arada :)
Maşallah iyi iyi :)
sıddık az önce garajda yer yoktu çağların arabayı senin tavana koyduk
bu arada maşallah :hehe:
dizel bi araçta benzinli gibi son devire kadar çevirmenz yanlş değilmi ?
110'luk muydu araba..? Şimdi ne civarda...?
Maşallah diyelim...
son devirden kastın ? kadranda 3 bin yazsa son devrmi olacak ? internette araştırın nkdar yüklü dizel var.
Yeterli alt yapı ile devir dönmenin hiçbir zararı yok.
Motor veya şanzıman kulağı problemi yaşıyormusunuz; mondeoda chip+egr-kat iptali şeklinde kullanıyorum motor kulağı dayanmıyor?
Yorumu yapıyorsunuz üşenmeden onu yapana kadar yurt dışında neler yapılmış biraz araştırsanız şimdiye çok daha ilerde daha iyi işler yapabiliyor olurduk. Yorum yapıp başkaların yaptıklarını bilmeden kötülemek yerine kendi yaptıklarınızı sergilesenizde bizde bişeyler öğrensek ?
Ufak bir vidao size izleyinde neler yapıyor adamlar görün belki fikirleriniz değişir :)
AJ nos 400m Santarem - YouTube
Maşallah Bahattın guzel hızlanmış araç :)
Murat abı Ne kadar devire dayanaklı pekı dizel araçlar ?
benzinli araç sahibi olarak sen mi cevap veriyosun arkadaşın adına peki kaç tane motor patlatan kol cıkaran pd gördün veya duydun mertcan sen benim kardeşimsin sen olaya karışma boşver dizellere atar yapmış vatandaş cevabıda o versin dizel araçlarımızın naSIL Gitdigini sen çok ıyı bılıyosun cok devir ceviren cok iyi gider diye bir olayda yok önemli olan devri nasıl cevirdigi deyilmi:D
Abıcım yanlıs anlamada
Amacım hıc bır seyı kotulemek degıl
Vıdeosuna yorum yaptıgın arac duydugum kadarı ıle fazla devırden dolayı kırılmıs
ama yenı setup ıle canavar gıbı gelıyor o yuzden sordum :)
Buda 6000 dönenlere örnek olsun :)
tdi 260hp from inside - YouTube
Ben şahsıma konusuyorum fazla benzinden eriyen yok olan piston arkadan kol cıkaran cok benzinli gördüm şu var ki kol cıkaran dizel e raslamadım neden nasıl oldu bahatdin acıklasın onu ben bilemem ne yaptıki dizel düşmanı bahatdin:D pıstonları vs başka seyleri kırdı vay hayın bahatdin vayy dizellerin adını cıkardın gizlice yapsana aracını:Dmertcan senlik bir sey yok yanlış anlasılacak ta bir sey yok herkes eglenmek için burda;)
Bahattinin arababası yüksek egt görüp pistonları eritti yanlış gelen yazılım yüzünden yurtdışından Başka bir sebebi yok kırılmasının Ama bomba gibi bir setupla geliyor benzinlileri ürkütür cinsten :)
bu araç limitlerde devir çevirmiyor o konuda bilmeyenler anlamayanlar dizelle uğraşmayanlar yorum yazmasın. tek sorunu motoru zamanında hatalı toplanmış! aynı setup ile yıllarca gazladım çok daha fazla zorladım kırsam ben kırardım. neyse şimdi adam gibi baştan toplanıyor bittiğinde sağlıklı bir şekilde gazlayacaktır bahattin kardeşim inşallah :)
2 gün önce hangi turboyu takayım diye soranlar uzman kesilmiş onlarada sevgiler.
Öncelikle şunu söyleyeyim araç devir çevirmekten değil yüksek egt yüzünden kırıldı.Normalde 4200 dönerken en son 5300 dönüyordu.Serdar abininde söylediği gibi önceden motor yüksek basınçlara dayanacak bir şekilde toplanmadı.Sıkıştırma olsun piston gömlek arası boşlukları olsun biraz sıkıydı.Dizel yükleme konusuna da gelirsek profesyonel olarak toplanan dizeller birçok yönden benzinli araçlara göre daha avantajlı.Benim hatam bi egt göstergesi takmamak oldu.Neyse yeni setup daha güzel olacak inşallah.
nan oğlum bak git :)
yakında bu videoya bakarsın eskiden bu kadar gitmesi yetiyodu dersin :)
önemli olan dolu devir çevirmesi.misal 4000dd den sonra ,güç tork eğrisi düşüyorsa zaten boşa çeviriyorsun daha yavaş hızlanırsın.dolu çeviriyorsan sıkıntı yok. stock pd ler nasıl gidiyor bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur bana yavaş geldi çünkü.maşallah.
aracın yururu eskisine gore daha iyi olucaksa sımdıden merak etmeye basladım umarım istediğiniz Gücü elde edersiniz ;) Birde bi sorum olucak aracta pd motor mu yoksa AFN 110 Hp Motor mu var? kazasız belasız ..
Kardesim bence sen yazdigimi yanlis anlamissin istersen bir daha oku. Ben yuklemissin sacmalamissin, araba gitmiyo soyle boyle diye kimseyi kotulemedim, kotulemem. Sadece dizel araclarin modifiye edilince omrunun kisaldigini belirttim. Benzinli araclarinda kisalir ama dizel tabiki daha cok yara alir.
PD motorlar için söylüyorum bu sözümü.... bildiğim kadarıyla çoğu benzinli araçtan daha dayanıklılar... motor içine herhangi bir işlem yapmadan turbo enjektör intercooler ıvır zıvır hepsini büyütüyorsun; bi de üstüne yüksek basınçlarda kullanıyoruz ama yine de maşallah tık demiyor... çok çok turbo kırılıyor basınç sebebiyle. yüksek devir mevzusunda ise ben 4800-5000 rpmlere kadar pek birşey olacağını sanmıyorum. Zaten her kullanmamızda yüksek devir dönmüyoruz..
Modifiye her aracın ömrünü kısaltabilir ama bence dizel daha dayanıklıdır :icon_tup: