En güzel süprizi bu araç yaptı bence konyada :) inşallah daha farklı böyle araç tipleri görürüz draglarda :) meray servisi program konusunda onur u ve araç sahibini kutlarım :)
Printable View
En güzel süprizi bu araç yaptı bence konyada :) inşallah daha farklı böyle araç tipleri görürüz draglarda :) meray servisi program konusunda onur u ve araç sahibini kutlarım :)
12,6 !!!
çok çok iyi ;)
Ahmet'i , Akın'ı ve Onuru kutlarım.Gerçekten hiç beklenmeyen bir iş yaptılar,zamanı koydular ve geri döndüler:)
Darısı başımıza :D
Büyük emek ve karşılığı..
hiç beklemedigim sürpriz bir araçtı. helal olsun. mükemmel bir iş cıkardı.
Tebrık edılecek bır calısma
Akın Ahmet Ve onuru kutlarım
:)
merays13 stock internals gt2871 1.5bar
http://www.youtube.com/watch?v=UlG7E...source=message
merays13 12 6sec incam kısa versiyon
merays13 12 6sec incam kısa versiyon - YouTube
maşallah gerçekten cok iyiydi
Maşallah cok iyi gerçekten de, biraz erken mi vites atıyor ? güç bandı hakkında bilgisi olan var mı turbo falan ?
Ankarada bir iki rollingde gormustum,hayranlikla takip ediyorum bravo..
tebrikler...
tebrikler bi 200 sx sahibi olarak gurur duydum başarılarınızın devamını dilerim.
pistte canlı izledim mükemmel kalkıyor :) tebrik ederim maşallah
maşallah çok iyi..
mirafiori orda duruyomu anlayamadım
maşallah gerçekten güzel hazırlanmış bir araç.:bravo:
Stock sistemle bu güc harika sonuc :)
pistte en iyi kalkış yapan ilk 3 içinde... hayran kaldık
aynen çok iyiydi yaa izlerken çok keyif aldım maşallah
İnsanlar forged motorda 1.5 bar basmaya korkuo helal olsun masallah :)
elinize saglik meray oto ve ONR data:D Onur abi sayili tunerlardandir ama reklami yapilmaz pek...
videolardan gayet güzel kalkıyo içten çekim iyi olmuş
hiç beklemiyordum çok güzel gidiyor.fakat stock internal olduguna inanmıyorum pek :)
İyi dillekleriniz için herkese çok teşekkür ederiz. stok motorun ne kadar iş çıkarabileceğini görmek istedik. çok yakın zamanda setup değiştireceğiz motoru dağıtma aşamasında merak eden arkadaşlar gelip görebilirler.
Meray Servıce-ONRDATA
maaşallah iyi gerçektende.
Maşallah ..
maşallah yeterli bu araca :)
Maşallah güzel bi değer yakalamış :)
orda 131 e noldu acaba? maşallah.1den 2 ye erken mi atıldı sanki,
kendı gıbı arabasıda cok ıyı tebrıkler akın abı
10 numaraydi masallah yeni halini merakla bekliyoruz project cars da paylasicakmisiniz?
Maşallah çok iyi süre, şevkide iyi yapıştırmış yanlız 26 plaka görmek güzel böyle yerlerde :)