Orcun 2. Yi bulalim sende cam car oldu eyv dedim herkez musaitse yagis olmassa c.tesi gecesi diyelim
Printable View
Orcun 2. Yi bulalim sende cam car oldu eyv dedim herkez musaitse yagis olmassa c.tesi gecesi diyelim
1.belli 2.kim diyosun :D
Oyum TJ - Efeye
Pejocu Efe bu sefer çıldır :D
Yahu 106 alsam napsam cok heyecanlı bır durum bu sene draglar roller butun araclara hayırlar dıyelım..
Gonlum jb ve zm den yana..
arnavut ciğeri üzer:icon_tup:
106 gti lerden en hızlı kim dıye başlık koysan daha iyi olur bence :)
ZM diyorum
Ben oyumu kendime veriyimmi yoksa oy kullanmıyımmı yoksa kime oy veriyim kim oy istiyor evet arkadaş 1 oy yarım boy
c.tesi gününü bekleyemem ben aracların hemen hemen hepsi avrupada. hazır olanla çarşamba aksamı denemek istiyorum yarın debrıyaj baskı balata ısını halledıyorum çarsamba isteyenle sıkarım.
bu arada herkes kendı aracını kendı kullansın ali gelemedı yerıne veli kullanıyo olmasın enaznından benımle denerken sonra yok ben kullansaydım bıraz daha ıyı gıderdım gıbı polemıkler olmasın.
o değilde vts neden yapan yok yaw hormu görülüyo :)
ömer bu sefer üzer üzmeli üzecek:icon_tup:
gti-vts kendi arasında 2.yi olşturmk için açtılar anketi vti veya herhangi bir n/a vti denemek isterlerse anket açılır yine..
5 tane saglam makina ... İyi olan kazansin benim oyum dd ye tahminim 1 boy onde olur ..
En hızlı 106yı suat abi yaptığına göre DD önde olacaktır;) Bugüne kadar utandırmadı bizi arnavut cigeri inşallah yine utandırmayacaktır. Oyum Arnavut Ciğerine..
beyler avrupa yakasına geçmeyelim 140 km yol gelicem zten birazda elinizi vicdanınıza koyun a.şehirden mehmetçiğe doğru basalım okadar kasmaya gerek yok.herkeze basarılar ;)
UE diorum fazla sessiz kaldı bu ara göstericektir kendini
Bu araçları draglarda göremeyecekmiyiz?
zp yi niye yazmadin selcuk bende hizliyim:D
draglara bende cikmayi dusunuyom kendi capimda kalkarim artik;)
koltuk bile sokmucem:D
oyum ve gönlüm ZM den yana :D
Oyum DD 106 ya
Benim arabam çarşambaya yetişmez cumartesi günü nerde basılırsa ordayım.
Ahm şuanda benim silindir kapağı ile fantazi yapıyor.
7 adet subab kaçırıyormuş o şekilde basıyormuşuz bakalım inşallah daha iyi olucak
TJ Dertli
http://g1205.hizliresim.com/x/w/6zkpv.jpg