-
01 AVR 86' TEG...M.Can EKER Photography...
-
ilk yorum benden gelsin maaşallah çok güzel duruyor ;)
-
Maşallah allah kaza bela vermesin.
-
jenifer yesin :D:D ellerine sağlık kardeşim güzel oldu 2471857117 tane foto çektik laa diğerleri nirde :D
-
maşallah japonya çekimleri gibi olmuş
-
maşallah topram özellikle 3 ve 4 cü fotolara bittim
-
maşallah yağ gibi..3.fotoya ilk bakışta boş mu dedim ulan sonradan araba çıkıverdi ya:D
-
tesekkurler arkadaslar bahri cekimleri dun dedigim yerde yapacaz...
-
maşallah diyorum cin gibi.
-
-
-
Çok güzel çekimler arabada çok güzel maşaAllah.
-
maşallah boyanınca tertemiz pırıl pırıl olmuş. kazasız belasız. mustafa'm senin de ellerine saglık kardeşim.
-
maşallah çekimler süper olmuş....
-
maşallahı var aracın
çekimler güzel olmuş...
-
cok tesekkurler arkadaslar...
-
yorumlar için teşekkür ederim
musti 15lerle çekeriz değişiklikleri halledim dediğin yer güzel zaten bombalar patlasssıınnn :D
-
maşallah teg imizee.boyanınca guzel olmus yenı gordum.mustafa elıne saglık guzel cekımler
-
çekene de çektirene de tebrikler...
Timu nun eski teg dimi bu ?
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
çekene de çektirene de tebrikler...
Timu nun eski teg dimi bu ?
Evet abi benim Yanık kaportalı TEG'im.... Nereden nereye :) neyseki Bahride iyi bakıyor :) bensizde ellemiyor arabayı :D :D sıkıntı olmuyor yani :D
-
-
son zamnlardakı bu teg modasına zorla bızıde uydurcaksınz ..... maşşalah kardesm kazasız belasız cok guzel gorunuor
-
Eline sağlık mustafa , bahri gardaşım hayırlı olsun 10 numara oldu maşallah :)
eklicem bendeki fotolarıda müsait zamanda :)
-
Evladım ellerine saglik :D Cok guzel cekmissin olum lan :)
-
Güzel kareler tebrikler can araçda güzel maşallah
-
teşekkürler hocam ve diğer dostlar...
-
aşıkmı oldum neci :) maşallahh abii
-
-
-
maşallah .... güzel renk :)
-
Eline sağlık mustafa maşşalah aracımızza kendine geldi boyadan sonra :)
-
maşallah çok güzel oldu. bide çıtırdan üflersek buna ozaman dadından yenmezzzz.
-
Cekimler ve arac cok güzel Masallah birtek jantlardaki kırmızı şeritlerin gitmesi gerek :)
-
-
yorumlar için herkese tek tek teşekkür ederim çok uğraştık çok emek harcadık şimdi meyvelerini topluyoruz maşallahlarını esirgemeyen herkesden allah razı olsun allah kimseye kaza bela vermesin
mustafa aklım gidip geliyor biliyorsun bi bakmışsın parçalar garajda duruyor hiç belli olmaz yani :D
-
Alıntı:
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı
Cekimler ve arac cok güzel Masallah birtek jantlardaki kırmızı şeritlerin gitmesi gerek :)
jantın orjinalinde var ondan işlem yapamadık
-
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
yorumlar için herkese tek tek teşekkür ederim çok uğraştık çok emek harcadık şimdi meyvelerini topluyoruz maşallahlarını esirgemeyen herkesden allah razı olsun allah kimseye kaza bela vermesin
mustafa aklım gidip geliyor biliyorsun bi bakmışsın parçalar garajda duruyor hiç belli olmaz yani :D
halka tatlı kadarda olsa üfleyeceksinn:)
-
maşallah kazasız belasız kardeş mike ellerıne emegine saglık çok güzel fotolar olmuş...
-
araç güzel çekimlerde güzel. Can sizin orda 69 shelby motorlu 69 mustang vardı noldu o
-
Maşallah , tamponlar böyle iyimiş kalsın bence :)
araç ve fotolar güzel elinize sağlık :)