Arkadaslar Draglar için günlük hayatta kullanmayacağım bir araç yapmak istiyorum.AklimdA s3 var,sizlerde fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.:)
Printable View
Arkadaslar Draglar için günlük hayatta kullanmayacağım bir araç yapmak istiyorum.AklimdA s3 var,sizlerde fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.:)
draglar içinn günlük hayatta ? zaten maşallah güzel araçların var neden sade draglara adanmış bir otombil toplamıyorsunuz ?
S3 ile ne yapmayı planlıyorsunuz? Onu biraz açarsanız proje boyutuna göre fikirler gelir diyedüşünüyorum :)
birde hangi kategoride yer almayı planlıyorsunuz ?
çok başarı sağlayacak bir proje var..ama satılık :)
Otomobil kisminda yazan arabalar dragta zaten tatmin eder seni,eger dogruysa onlar.
kaç sn koşmayı düşünüyorsunuz?
S3 800ps'lik sanırım komşuda vardı..(Yunanistan)
Ondan ilham alarak calışma yapabilirsiniz..
En temizi şundan yap tek ol tr de :)
s3 yapana kadar bundan 2 tane yapilir tabii ugraşmak gerek
Bizim Xpower Mustafa agbide 4 kapı modeli var o da planlıyor caniii ce birşeyler :D
araba yapıyosan, misal 11-12 kategorisine giriceksen 10.8'e inebilen bi aracın olcakki kupa alasın
10.8-11-12li sürelere trde en kolay 4çekerle çıkarsın golf1'e 4çeker yapılırsa iyi iş yapar diyorum :)
Burdada 6 saniye göreni var :)
Araba kasa hafif motor güclü tabii Tr şartlarında cok iyi lastige sahip olman gerek :D
Bizim pistler rotary sevmiyor:D
ömer golf 1 kasasına 1.8t swaplayıp yürüyeni 4 çeker şanzımanı da dogbox yap. motoru yükle yükleyebildigin kadar. 11 saniyenin altına da inersin o halde.
Araba cok eksik ti bence konyada ki gozunu karartıp gerekirse avrupa ya tır bindirip aracı yaptırtcaksın yada boza kıra kendin ögreneceksin veya mantıgı ögrenirsen bir işin gerisi kolay şu da var ben rotary motor sevmem :) şehir ici C6 gibi yakar ama turbo ile farkli şeyler cıkıyor piston yok korku yok modu biraz gözüken ancak o durum aklıma yatmıyor degil hani 4 5 milyar a kasa alıp sonra rotary ye yerleştirip adam akıllı iş cikarmak ki bu işi yapacak adamlar tr de var aslında pist ten piste gün güzü görecek rotary 30 milyar a maaliyeti olur :)
onurcan buna bi bak derim .....
Audi S3 by "0-400 Tune 2 Race" | Autokinisimag Issue #15 - YouTube
10sn.'lerin altına girip adrenalin türkiyede tek olmak gibi düşüncen varsa hayabusa motorlu golf mk1 tasarlayabilirsin. Mk1 Golf Hayabusa Turbo! - YouTube
mk2 golf syncro( böyle mi yazılıyor bilmiyorum ) kendisinden 4 çeker zaten koy üstüne 1.8T veya VR6 turbo gerisi sana kalmış gazına basabilirsen 10 sec. çıkar :D
Sadece yürümekse amaç, minik bir kasaya hayvani bir swap yapılabilir :) Geçtiğimiz senelerde Justy 4wd vardı İmpreza motorlu, iyi gidiyordu :) Biraz da zevkli olsun denilirse Amerikan ile uğraşılabilir. Ama tutunma için 4wd şart bizim ülkede.
bu nasıl bişey yahu ceylan gibi seke seke :DQUOTE=AEAlmas;5919587]
En temizi şundan yap tek ol tr de :)
s3 yapana kadar bundan 2 tane yapilir tabii ugraşmak gerek
Bizim Xpower Mustafa agbide 4 kapı modeli var o da planlıyor caniii ce birşeyler :D[/QUOTE]
Kendisi çıplak motoru yüklü gc8 nasıl olur...
Vosvos a subaru yada porsche motoru konup roll cage fln hafif etkili olabilir.
CRX swap.. ;)
bu olmaz mı sağlam yüklendiği taktirde ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58958875/detay