Başlıkta yazdıgım gibi kullanan binenler görüşleri ne alemde ne düşünüyorsunuz alfa mitolar nasıldır :)
Printable View
Başlıkta yazdıgım gibi kullanan binenler görüşleri ne alemde ne düşünüyorsunuz alfa mitolar nasıldır :)
az yakıyor, cok kacıyor. biraz konforsuz sert bir araba ama. arkadaş 2009dan beri biniyor. 1 kere bile bakıma götürmedi. ona ragmen bi sıkıntısı yok. frenleri inanılmaz kuvvetli bu arada.
süslü fiat 500 ;)
kesinlikle mükemmel bi araç en kısa sürede almanın hayalini kuruyorum.fiat 500le pek alakası olduğunu düşünmüyorum hiçbi zaman fiatla alfayı bir tutmam kendi görüşüm.forumda mitocu arkadaşlar vardı detaylı bilgiyi verirler ama ben olsam düşünmeden alırdım
Görsel olarak konuşmak gerekirse gerçekten hoşuma gidiyor, fiat 500'ü iyi süslemişler :D
biraz zorla gulietta al bence
mitolar 09 da varmıydı varsada 09 model arabayı bakıma götürmeyen arkadasın zihniyeti ?
Bence parasının arabası degıl
tıpı bı garıp baykuş a benzıyor
gulietta daha ıyı bence mıtoya gore
Ama alfalarin tarzi bu tasarimlari hep bi aykiri ama sonra cok tatli geliyo bkz.147 ve 156 ama allah var 159 u ilk gordugumuzde dibimiz dusmustu
Mito bence hak ediyor
fiat 500 ile alfa mito'yu kıyaslamak biraz garip bir iklem aralarında dünya fark var mito'ya gelince çok fazla bir bilgim yok ama alfa bir kere akla girdiyse kesinlikle alınır....
:) baya hoş geliyor göze inceleme fırsatımız olursa iyi olucak bakalım yorumlarda güzel geliyor
bitane sarı var ataköyde geziyor brs plaka :) araba cok hoşuma gidiyor görseli bence güzel harun
arkadaş var forumdan geçen konusmustuk , tek eksisi yeterince düşürülemiyor :D
valla şaseye değiyo ön taraf düşimüyodu baya inceledik yerinde :)
ciğercizade Birolda var Harun fazlasıyla memnun valla özellikle az yakmasından yine de biraraya gelip konuşmak gerek.
iki kendini çok dizayn sanan ama oyuncak arabaya benzeyen araç işte fazlası yok eksiği var...
http://i292.photobucket.com/albums/m...MiToand500.jpg
155 veya 170 ligi kesinlikle tercih edilebilir :D
Boost Up - Arda Mito kullaniyo ondan bilgi alabilirsiniz gorurse yazar zaten :) Bahsettiginiz sari mito kapi tarafinda sticker olan mi ?
bakalm onun görüşleri nasılmış :)
Tipi,yol tutuşu performansı vs başarılı araç 155 veya 170 lik tadından yenmez ama 1.4 multiair TCT 135 hp de tercih edilebilir yakıtı 1.4 tsi a yakın performans başarılı Boost up(Arda)Kullanıyor görüncce yazar:)
Özellikler virajları çok iyiymiş abi. :) en dikkatimi çeken konu.
öğrenemk istediğiniz neler var acaba, bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım:) eylül ayından beri otomatik (tct) şanzımanlısını kullanıyorum (19k km). siz sorun, ben elimden geldiği kadarıyla şöyledir-böyledir demeye çalışayım:)
zevkler ve renkler tartışılmaz bizim hoşumuza gitti :) onun gitmesede olur sorun yok
Valla bence hem 500 hem de miTo ikisi de çok enteresan araçlar. Eğer MiTonun motor seçenekleri 500 de olsa 500 derdim,çünkü bence daha tarz fakat MiTo da yabana atılacak bir araç değil. Görünüş olarak ön kısımı çok beğenmesem de neşeli,atik ve kaliteli bir otomobil. Parasını hak eden bir araç. Bir arkadaşımda Quadrofoglio Verde'si mevcut siyah, ciddi anlamda güzel görünüyor.
aynı düşüncen bu araç içinde geçerli mi ?
http://www.techturkey.com/forum/foto...i-edition.html
konu bilmemye dönmüş anladınız siz.
ALFA MITO hakkında bilgi almak istemiş arkadaşımız.
süren , tecrübe eden , alan , satan , bakıma götüren , varmı ?
eğer var ise ; yazsın.
ille de yorum yapmak isteyen olursa , karşılaştırma bölümüne konu açın , olsun bitsin.
kaç yaşındasınız allah aşkına ?
Bak bunda da ferrari logosu var alırmısın?
http://sclick.net/cool%20gadgets/bes...errarfxx_0.jpg
@o.güngör
Ben mito hakkındaki yorumumu yaptım beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacak yorumumda bu işte ''süslü fiat 500''