-
Denizli'den Mat Beyaz Clio :)
-
Maşallah araç önden çok güzel duruyor :)
-
-
teşekkürler, arka tarafa da projelerımız var inşallah :)
-
Kanka mankenli resimleri focusuda kaplayalımda çekelim yine :D
-
cekelım kankam focus da btsın , bu arada cıdden kanka oylesıne garajımda yatarken cekıp koydum resımlerı , daha basık bıle deıl yanı :D
-
-
-
-
Maşallah, güzel olmuş. Kazasız belasız...
-
-
masallah allah kaza bela vermesın..
-
-
tesekkur ederım yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz :)
-
beyaz guzel durmus, masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
Geçen hafta denizli ye geldiğimde görmüştüm önden başarılı duruyor Allah kaza bela vermesin.
-
çok tesekkur ederım tum eksıklerı bıtsın komple saglam fotolarını koyucam
-
Beyaz Aracın Güzelliğini Ortaya Çıkartmış Ömer Maşalllah Diyelim Tekrardan :)
-
-
araç güzel maşşallah önceden basıkmış anladığım kadarıyla bi an önce özüne dönmeli bence :D
-
vaay farklı olmuş bende geçen yolda denk geldim plakaya dikkat etmedim piyasaya yeni düştü sandım :D
-
Alıntı:
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
araç güzel maşşallah önceden basıkmış anladığım kadarıyla bi an önce özüne dönmeli bence :D
Abi vizesi cartu curtu warya ruhsata işletmek için oyuzden bikaç santimcik kaldırdık coili :) İşler hallolsun yine diplerde olur zaten :D
Alıntı:
M power Nickli Üyeden Alıntı
vaay farklı olmuş bende geçen yolda denk geldim plakaya dikkat etmedim piyasaya yeni düştü sandım :D
Abim yaptık yine elimizden geldiğince bişeyler, küçük bikaç aşaması kaldı onlarıda tamamlayalım yanına uğrarızz :)
-
Alıntı:
Emre Gurle Nickli Üyeden Alıntı
Abi vizesi cartu curtu warya ruhsata işletmek için oyuzden bikaç santimcik kaldırdık coili :) İşler hallolsun yine diplerde olur zaten :D
Abim yaptık yine elimizden geldiğince bişeyler, küçük bikaç aşaması kaldı onlarıda tamamlayalım yanına uğrarızz :)
geçen vali konağının yanından aşağıya sallanıyordun ıslık fln çaldım duymadın :D
-
-
Alıntı:
M power Nickli Üyeden Alıntı
geçen vali konağının yanından aşağıya sallanıyordun ıslık fln çaldım duymadın :D
Abi müzik açıktır mutlaka :D
-
emeğe saygı !çok güzel olmuş yalnız ön kaput uzatma ve angel eye kesinlikle yapmalısın!
-
Bu kasaların angel farlarını hiç beğenmiyoruz oyuzden Ledli far getirtiyoruz Almanyadan, bakalım bugun yarın takarız bi akslik olmazsa :)
-
Alıntı:
Emre Gurle Nickli Üyeden Alıntı
olsun olsun dip iyidir :D
-
haber bekliyorum hala heycanla:D