2 vites 60_70 den 200 e kadar sonuc ne olur?
Specler 206 gti
Yazilim
Düz boru egzoz
Cai
Timing ayarı
14 sac Jant
Colt czt
Filtre kat iptali
Printable View
2 vites 60_70 den 200 e kadar sonuc ne olur?
Specler 206 gti
Yazilim
Düz boru egzoz
Cai
Timing ayarı
14 sac Jant
Colt czt
Filtre kat iptali
czt geçer :)
czt bencede..
czt kat iptali ve filtre ile direk 170hp civarı oluyo + daha hafif. czt önde olur.
Czt fena gecer bencede
CZT Rahat Alır,Sınıfına Göre Güçlü Alettir
CZT geçer diye düşünüyorum, ama tabi yan yana yürümeden birşey belli olmuyor.
206 geçer :)
Ciğerli bir GTİ ise bence geçer
Nerde Cruel Kemal gibi bir GTİ görelim artık :)
(UmutRıza emmi hariç :D)
Czt ayırır bence
czt biraz saplar :D
bence işin içine yazılım girmedikce czt o kadar kolay geçemez gibi,, ,kat iptali ile basıncı artıcak olsada czt nin,,güzel bi deneme olabilir aslında,,,,deneyip görmek lazım ;) ...
Bizim serdarın czt gibi bişeyse Affı yoktur diyorum
czt alır gibime geliyor :) ama denemenin zevkli olacağı kanaatindeyim.
206 aracini soksun eminim senaryo degisebilir
kemal olsa içinden gecerdi ona şüphe yokta diğer 206 ları izleyip görmek lazım. :)
ahhh ulan ahh bu yazıyı kızıltepe gibi biyerde çarşıya çıktığımda görmek kısmetmiş:D şafak 313:D seneye yaza artık:D
yapmayın bana bunu abi ya:) nöbette egsoz sesi duydummu tüylerim ürperiyo ayağımın altında pedal arıyorum:D:D
vay kemalim kızıltepeden yazarmış :) nerde şu czt bi akşam bi deneyelim bakalım :) bizdede var uyduruk bi 206 :)
valla CZT yi bizde küçümsemiştik deneyin bence :D CZT geçer diyorum
czt alır........
CZT ayırır sağlıklıysa tabi..
czt içinden video çekilsin. :)
czt fatalıty yapar
CZT kalkışlta oldugu gibi Top spedd aynı performansı sergiliyor daha hafif oldugu için çok azda olsa farkı arçar ölede devam ederler die düşünüyorum denemek lazım ama pilot da büyü önem taşıyor
czt ilk 2-3 denemede rahat geçer.denemeye devam ederseniz czt şişer 206 yakın yurur o zaman.
turbo manifoldu+komple 60 lık egsoz ile 17 hp güç alınıyor +filtre ile 20+mümkün.
sadece kat iptali ciddi rahatlatıyor aracı ama 20 hp felan olmaz tabiki.
dikkat edin CZt yazılımlı çıkmasın yok olur gider oneydi gıss dersiniz :D
o neydi gız, vtec teyze vtec :) - Dailymotion video
Czt konulu film ceker :)
kutu ici acik filtre takarsa o zaman kesin gecer. kutu ici acik filtre ne demek yaw. bi filtre ya kutu icidir ya aciktir. kutunun icine acik hava foltresi koyarsan kutu ici filtreden farki olmaz.
bi de filtre ve kt iptali ile 20 hp zor dostum zor. hp kazanirsin ama altlar geberik kalir. 1.5 makina zaten turbosuz tork fakiri. yazilim her halukarda gerekli basinc acmasan bile.