Doğru anlamışsın dostum. Ama önce auto king'e götür ve bi baksınlar o göçüğe.. Mini onarıma girip girmeyeceğine karar versinler. Ona göre hareket et.
Ayrıca kamera olup olmaması da dert değil artık. Neticede tutanağın polis tarafından tutuldu. O kısmı artık sil kafandan, o açıdan bi sıkıntın yok. Şimdi en verimli şekilde kullanmamız lazım poliçeni.
Poliçen anadolu sigortadanmış, bu durumda hasarsızlık indirimin var ise kuvvetle muhtemel hasarsızlık koruma teminatında vardır. Anadolu sigortada böyle bi teminat var çünkü. Eğer var ise hasardan korkmana pek gerek yok.(sağdaki hasarı kastediyorum)
Poliçeni aç 2nci sayfasına bak. Hatta dur sana bi resimle tarif edeyim.
http://e1206.hizliresim.com/y/v/8tmgp.jpg
poliçene bir bak 2nci sayfasında işaretlediğim yerlerde ne var bi kontrol et.
Eğer tek hasar veya iki hasar koruma gibi bir teminatın var ise ve diğer göçükte mini onarım kapsamına girerse, ne ala memleket sırtın yere gelmez diyeyim :)
Sen beni dinle, önce auto king e götür baksınlar o göçüğe karar versinler. Borusana gösterirsen otomatikman girmez derler. Çünkü en ufak bir şeyde tamponu değiştirmeye kalkıyorlar pek uyanık arkadaşlar :)
Ve şunuda söyleyeyim buna çoook ama çok dikkat et ve acenteni ara konuş. Götüreceğin servis borusan,kosifler veya her neresiyse.. Anlaşması olup olmadığına baksınlar. Çünkü anadolu sigorta şu sıra servis anlaşmalarını gözden geçiriyor. Örneğin bu ay antalya kosiflerle anlaşmasını sonlandırdı. Bunu da bi sor soruştur.
Ona göre yardımcı olayım sana.