Yakın zamanda Ankara ve İstanbulda deneyen arkadaşları gördük..roll yapıldı ve Rs önde gibiydi,bazı denemelrde ise Rc nin geçtiği oldu ;
0-400 metre Dragda ne olur ?
Printable View
Yakın zamanda Ankara ve İstanbulda deneyen arkadaşları gördük..roll yapıldı ve Rs önde gibiydi,bazı denemelrde ise Rc nin geçtiği oldu ;
0-400 metre Dragda ne olur ?
tabiki rs onde gider ama, hani gercekten sınıflarında hızl ıarabalr 400mt reye hiç gerek yok heralde 15sn filan surer. Gerek yok 0-400e :)
rc ztn 1-2 çok sarıo bide vitesler filan hızlı pek atılmıo rs avantajlııdr bu konuda
stock vs stock olduğunda rs avantajlı
rclerin şanzımanı gerçekten nazikmiş, şu 2. vitese geçmiyor bende, 2 yi biraz daha zorlasam kıracağım herhalde
Mustafa bizim Rs lerin şanzumanıda pek ahım şahım değil ama Rc den iyi olabilir Gsi'a göre sağlam ama..
Bence bir denemek lazım ;)
RCkid (Rc) vs Iynn İbo Rs yapalım :)
RC birinci vites kesicide 69 km görür. Çok uzun birinci vites. RS alır.
danısmana gerek yok canım...ama yakalarım affetmem:) bıde bu konu on sevısme gıbı bısey oluyo herhalde...:D
Rs te 3 farklı motor var hangisini kıyaslıyoruz Rc ile ?
Gerçi kalkış için konuşuorsak en güçsüz olan 172hp lik bence 400 ü önce bitirir.
rc alır.. 1.vites çok uzun..
drag ne zaman şimdi ? :D
benle deıl RC RS drag zamanını sordum :D
kendinize alın bir Radio Controlled 206, kaldırın durun,
http://cgi.ebay.co.uk/RADIO-CONTROLL...QQcmdZViewItem
alkışşş şak şak şak şak şak şak şak şak
ne oldu drag?:D
RC car aldı herkes onları yarıstırıyo.
rc nin şanzumanı uzun, rs alır diyolardı????
stock vs stock kısa da RS alır gider hele bi de Kadir dayı kaldırırssa daha bi güzel gider(ama ibrahim'in aracını ;) )
uzunda RC gibime geliyo ama baya bi uzatılırsa:icon_wack
neyse mevzu kısa forza RS die düşünüyorum :cool:
23 ünde Körfezde Drag var herkes kendininkini kaldırsın Fıratcım ..Sende CTR almışın al gel körfeze ciger;)
yok be dayımmm nerdeee :allaalla: senin ki çok pis kalkıyo o yüzden şey etmek istemiştim :rolleyes:
kısmetse o tarihde kollarındayım:surucu:
206 rc ler 23 martta gelir inşallah, biraz dej avantajalrı var ama ummadık daş misali olabilir.
daha once 2gti lar cliors ve s2000 geçmişti dragda, bide bu ulusal gibi olamdıgı için gecmek gecilmek cok onemli degil onemli olan o gun o gunu yasayıp, aracın ıdeneme fırsatı bulmak
dediğiniz gibi maksat keyif almak, ama bunun için rc 'mi yeterli görmüyorum henüz
tamamen katılıyorum arabalar gider dostlar ve hatıralar baki kalır ....
sonra keskelerde kalmayın bencede :D
onemli olan gecmek gecilmek değil eylenmektir ki eylenmeyeni ben akşam sortiye goturuyorum :d desem batarım muhtemelen :D huehuehhue
huehuehuhuehue :D
Bknz:ahmet Çakar Sexi bikini :D
rs alır bencede. rc ler niyeyse bana tutuk arabalar gibi geliyor.