Yarın günübirlik Sapanca yapıcaz, ama ne yenir nereye gidilir çok fazla bilgimiz yok.
Sizlerin tavsiye edeceği, gitmişken kesin yemelisin/görmelisin tarzında tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
Printable View
Yarın günübirlik Sapanca yapıcaz, ama ne yenir nereye gidilir çok fazla bilgimiz yok.
Sizlerin tavsiye edeceği, gitmişken kesin yemelisin/görmelisin tarzında tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
maşukiye'de serpme köy kahvaltısına gidilmeli eritme peynir yenilmeli :)
Sapancada yazlığımız var herhaftasonu gidip geliyorum,bugunde akşamüstü gideceğim.Sapanca gişelerden gecince göbeğe geleceksiniz,göbekten sola dönüp yolu takip edin hemen sağda Titiz Köfte var kahvaltısı ve köftesi inanılmazdır.Göl kenarında birsürü restoran mevcut ama eger acıklık cimlerin üstünde göl kenarında rakı içeyim mezemi yıyeyim keyif yapıp üstünede güvecte et tavuk yemek istiyorsanız köftecinin biraz ilerisinde tabelaları takip edin GÖLEVİ Restaurant.başka biryere gitmeyin derim.ATV yapmak istersenız cok guzel bir etabı olan yine yolu biraz daha takip edersenız hemen tabelasını görürsünüz orda ATV turu yapabilirsiniz.
11 den önce gidecekseniz bercestede bi kahvaltı yapmalısınız :)
Sapancada o kadar guzel yer varken bercestede falan kahvaltı yapılmaz zaten.
Berceste Bıraz ılerıde kalıyor ama Oranın kahvaltısı yapılması lazım..
Ama eger aılemle kafa dınlemek ısterım dersenız gurul gurul su sesıyle kahvaltı yapcam dersenız de NATUREL KOY'ü öneririm . Gercekten muazzam bır yer..
Evce'yi tavsiye ederim...
ya yine sapanca ilçe sınırları içerisinde olduğundan haklısınız..
Kırkpınar civarında sevdiğim bi abimin mekanı Tükkan Koncept... Bi bakın derim, benim cidden saatlerce oturup kalkmak istemedigim bi yer..
Ana Sayfa
Natur Köy super biryer ama 11de gidersenız oturacak yer bulamazsınız haftasonu.Şefi Mahmut Beye selamımı söleyin kesin.Pazar gideceksenız bende orada olacağım zaten :)
Menemeni fena kötü Allah affetsin yenecek gibi değil sırf domates onun dışında börekler falan ateş ediyor
Menemen deyınce aklıma Kıremıtte köfte gelıyor.. ve inanın vaktınız varsa AKYAZI - ALTINDERE alabalık tesıslerını de öneririm.. Harkülade bi mekan.. NaturelKöyü bu kadar begendıyseniz burası bence oradan cok daha farklı ve güzel.. Ağaç evler üzerinde yerden 15-20 m yukseklıkde ormanın ıcın de dere kenarında mukemmel bı tesıs.. Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim..
ben sapancada yaşıyorum size bir kaç tavsiyede bulunabilirim...
kahvaltı olarak NaturKöy adlı bir mekan var çok mazın,naturel,doğası yeşili çiçeği bözeği akarsuyu mükemmel bir yer şiddtle tavsiye ederim zaten oraya kahvaltı için gideceksiniz ama oglenden sonrayı bulur oradan çıkmanız..
oglen saatlerinde sapanca sahilinde sıra sıra bir sürü yer var istediğinize oturup rahatça kahvenizi içebilirsiniz ama tavsiyem Olimpia dır kahvesi güzeldir,ayrıca kırkpınar sahilede gidebilirsiniz öğlen için GreenBlue ve Gölevi var ikiside iyidir,ikisindende kesinlikle memnun kalabilirsiniz..
akşam için kesin ve kesin tavsiyem istanbuldere alabalık.Alkollüdür ,istediğiniz yemek çeşidini (özellikle balık ) bulabilirsiniz..ayrıca orasıda doğayla iç içe bir ortam kesinlikle hayran kalırsınız..
sapanca dışından herhangi bir misafirim geldiğinde benim gezdirip götürdüğüm yerler buralar oluyor genelde daha hayran kalmayanı görmedim :) Sapanca Candır ;)
beyler bu arada fiyatlar nasıl bu natur koyde
ya kaçzamandır pazar günü için ya çanakkale yada bursa planı yapıyordum ama şu yazılanlardan sonra yarın oralara gidesim geldi
oraları iyi bilen arkadaşlar bigün planı yaparsaksabah erken gelip kahvaltıyı nerde yapalım göl kenarı falan nereleri gezelim sonrasında bi yemek yiyip geridönelim hanımla
sakin yeşil güzel bigün olsun:)
EDİT volkan yazmış gereğini:)
ohaaa şimdi naturköy ün fotolara baktımda mekan çok iyi :D
evet fiyatlar nealemde :D
ayne anda yazmışız volkan gördüm yazını sağolasın
kahvaltı vs için şu saate kadar diye bişi yok dimi çok kalabalık olur mu erken gitmek gerekirmi
eyw beyler sağolun bi mani çıkmazsa sabah alayım hanımı gideyim
Naturköy iyidir oraya giden varsa söylesin tanışalım 3 dakika bizim evle uzaklığı :D
Bu naturköy nerde biri bana özelden anlatabılırmı ya? hep sapancaya gıdıp gelırım ama nasıl olduda burayı kacırdım ben ya :S
bize de en fazla 30 dk ne olmus yanı (:
evet naturköy iyidir hatta çok iyidir :D bende maşukiyedeyim eğer bu tarafa gelirseniz yardımcı olurum