Mersin'den 5.25 F10 :)
Printable View
Mersin'den 5.25 F10 :)
Lise öğrencisi F10 525d'ye biniyor adaletini ..... dünya e21 almak için 7 aydır çalışıyorum cepte 20 lira yok .mk :D
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin :)
queenaba damı oturuyon ? :P kazasız belasız günler :)
hayırlı olsun kazasız belasız. bide önce kendını tanıtırsan ıyı olur.
maşallah araca jant ve yay iş görür sanırım :)
ehliyet var mı?
Allah kaza bela vermesın bu yaslarda bmw guzel tabı...)))
maşallh tam ömürlük araç bu f10 :D m paket olsa tadından yenzmez allahım kaza bela vermesn
maşşalah araç cok gzel ama ehliyet yok sanırım bence kullanma saglık lı bişi degil yani kendini riske atma eger kullanıcam dersende cok cok dikkatli kullan :D maşşalah tekrar araca F10 candır :)
Yaşa göre f10 biraz ağır kaçmazmı bence 3 serisilerinden hatta 1 serisi copue daha uygun olurdu f10 biraz kodaman kaçıyor :) gerçi zevk ve tercih meselesi iyi günlerde kullan
plakalar nerde
öğrenci harçlıklarımla bişey yapıcam deyince bende araç ucuz bişey sandım :)
Maşallah F10 cok başka m paket olursa tadindan yenmez iyi dersler :D
oncelikle hayirli olsun... kazasiz belasiz bin ***** ehliyetin yok ama bence de bu baba arabayla cok oynama koy bir jant gitsin... yeni 3 serisi bir makina alicaksin madem ona yap ne yapacaksan... tabii ki bunlar tamamen zevk meselesi
Okul harçlığı ilen m paket çevirme o da güzel günlük harçlık ne kadar acaba okulda çağ kolejidir kesin :)adam geleceğin playboyu
525 e biniyorsun ama ogrenciyim butce kisitli ayaklarindasin. Ne kadar celisiyor farkinda degilmisin? Ustelik ehliyetin bile yok.
Ben 17 yaşımda ehliyet alabilmek için yazları çalışıyordum. Bu yaşıma kadar da boşuna(5 kasa alamadım henüz) çalışmışım demek ki :D
Maşallah kazasız belasız sürüşler.
Playboy demeyelim de stajyer playboy :D
Günümüz şartlarında m pakete çevirmek kolay olmuyor ***** herşeyiyle yine üstüne 6-7000 euro gibi bi fiyat çıkıyor tabiki bunu istesemde hemen yapabilirim sende görüyorsun ki bindigim arbaaya göre çok bi rakam değil ama en azından bundan sonra ki uygulamaları kendım ımkanlarımla yapmak istedigim için öyle yazdım bi yerde işin şakası o yine olumlu olumsuz düşüncelerin için teşekkürler :)
O değilde plaka niye kapalı yarın birgün mersinde trafikte 5.25 f10 görsek sen zannedip sellektör atıpta aptal durumuna düşmeyelim sonuçta hafta sonları Truva dayız.
ok:icon_tup:Denk geliriz birgün