Arkadaşlar sabaha karşı Ankara dikmende ikamet eden arkadaşımın
06 AC 9392 plakalı siyah nissan 200sx 94 model s13 aracı çalınmıştır görenlerin lütfen tarafıma ulaşmasını rica ederim
0532 475 74 13
EMRE TEKTAŞ
Printable View
Arkadaşlar sabaha karşı Ankara dikmende ikamet eden arkadaşımın
06 AC 9392 plakalı siyah nissan 200sx 94 model s13 aracı çalınmıştır görenlerin lütfen tarafıma ulaşmasını rica ederim
0532 475 74 13
EMRE TEKTAŞ
arkadaşlar resimler için ilanı
Nissan / 200SX / 1.8 Turbo / acilllll son fiyat sahibinden.com'da - 87927487
büyük geçmiş olsun :( bu sıralar hırsızlık olayları ankarada epey arttı
inşallah bulunur mutlaka dikkat çeker bu yeterki dikkat edilsin. geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun inşallah diğerleri gibi bu konununda sonu mutlu şekilde noktalanır... :(
geçmiş olsun , inşallah yakın zamanda zarar verilmemiş halde bulursunuz.
şimdi hatırladım bu araba bizim dükkanda boyanmıştı :(
cok buyuk gecmıs olsun ınsallah kısa zamanda bulunur sag salım :/
hep de dikmenden çalınıyo arabalar
daha bugün sahibinden.com da baktım araca geçmiş olsun umarım bulursunuz.
gözümüz açık olur trafikte oldukça dikkat çekecek bir araç zaten
Cok hırsızlık oluyor bu aralar, umarım en kısa zamanda bulunur
bi kaç tane şerefsiz yüzünden içimiz rahat arabamızı kapının onune brakıp evimzde rahat uyuyamıyoruz gece uyandığımda sürekli arabamı kontrol ederim ama nereye kadar olmaz olsun böyle millet.
Cebeci tarafında duruyo bazen bu araç yanılmıyosam hatta cumartesi orda görmüştüm yanılmıyosam
Çok geçmiş olsun :(
vay pez....ler , geçmiş olsun, dedikleri gibi böyle bir aracın çok kaçması mümkün değil işallah hurdacıların eline düşmez.
ilandaki semt oturduğum mahalle, fotoğrafların çekildiği cadde iş yerimin caddesi fakat hiç görmedim arabayı.. Aklımızda olsun es kaza gözümüze çarpar.. Dikmende spor araba kesinlikle sokağa bırakılmaz artık..
geçenlerde cebecide görmüştüm bende geçmiş olsun umarım aynı şekilde bulunur
lannnnn benim mıntıkam dikmen
çok geçmiş olsun o....... şu hale bak ya iyice azdı polisler uyuyo resmen kaç kere bi arabaya girerken gördük şikayet ettik sadece bakıp gittiler ki girdikleri yerlere kadar söyledik yazık
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur
bende sürekli görüyorum cebeci de
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur.. :(
gecmis olsun, bulunur umarim
bu tarz araba çalmaya nasıl cesaret ediyorlar helal olsun açıkçası.... geçmiş olsun umarım bulursunuz ...
şaşmaz,ivedik nekadar usta varsa haber verdim beklemedeyiz
Her yaz bası Ankara'da bu tip olaylar çok oluyor sadece Dikmen değil Ankara'nın neredeyse her yerinde söyle bir şey söyleyim gecen senede forumdan birinin gc8 i cukurambarda evinin önünden çalınmıştı araç cincin gülveren taraflarında cogu parçası sökük sekilde bulunmuştu sanırım tahminimce araçları orda sokuyolar parçalıyorlar sonra bir kenara atıyorlar o taraflarada bakın derim
Geçmiş olsun cebeci taraflarında sürekli göz gezdiririm
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur..
Geçmiş olsun, inşallah bulunur.
parcacılarda yerını almıstır coktan .... gecmıs olsun
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur umarım.
Geçmiş olsun inşallah tek parça halinde bulabilirsiniz
yani su arabadan kac tane varki memlekette bence tek tek kaportacilari gezmek lazim parcalanmadan:(Buyuk gecmis olsun:(
Cok gecmis olsun insallah bulunur arac. Dikmende korkuyorum artik arabayi birakmaya..
Çok çok geçmiş olsun, umarım bulunur. Anlamadığım, nasıl çalıyorlar, 94 model araba immo illaki vardır.
çokda karamsar olmamak lazım 2 yıl önce beyaz 200sx de çalınmışdı benzin bitene kadar gezip ufak kaza yapıp bırakmışlardı...
tekrar geçmiş olsun, önceki sahibi çiğ köfteciydi sanırım...
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursun çok üzücü durum benimde başıma geldi..
benim aracımda DİKMENDE çalındı aradan on gün geçtikten sonra gölbaşı haymana yolunda bir tarlada iskeletini bulduk:(