Herzamanki gibi barakamızda toplanmış nargilemizi içerken arabaların fotolarını çekelim dedik..umarım beğenirsiniz.
Sapancaya uğrayan arkadaşları her zaman bekleriz :)
araçlar : 106GTİ,Honda VTİ , 207 GTİ , 124 İtaly :)
[RL]
Printable View
Herzamanki gibi barakamızda toplanmış nargilemizi içerken arabaların fotolarını çekelim dedik..umarım beğenirsiniz.
Sapancaya uğrayan arkadaşları her zaman bekleriz :)
araçlar : 106GTİ,Honda VTİ , 207 GTİ , 124 İtaly :)
[RL]
Resimler 10 numara kanki maşallah araçlarımıza
maşallah araçlara güzeller
sapanca kırkpınar falan güzel yerler güzel yerde yaşıyosunuz :) araçların da maşallahı var..
Vay sapanca :) Guzel buluşma..
hepsine kocaman maşallah...
maşşallah güzel buluşma ara sıra bizi de çağırın ya :D çok uzak sayılmam sapanca'ya maşukiye'deyim bende :D
bizimkisi buluşma değil ya arkadaş grubumuzdaki araçlar bunlar sabah akşam birlikteyiz zaten :)
istediğiniz zaman atlayın gelin :)
Oo saplayici kardeslerim stock kingler :)bitane yavru daha getireyim bende zamani geldi:) araclara masallah sapancaya yolu dusen herkesi bekleriz Barakamiza :)
araclar guzelde bseyı merak ettım, nargıleyı yolun kenarındamı ıcıyosunuz ? 2 resımde oyle anladım da :D
Masallah araclara, yanlış hatırlamıyorsam Beyaz 106 yı akyazıda görmüstüm 3 4 ay önce kız arkadasım orda okurken. baya diiri duyuordu
Sapanca tayfası çok başarılı gittikçe sıkı araçlar çıkmaya başlıyor hepsine maşallah :D
Maşallah maşallahh... çok nargile içmeyin :)
Barakamıza 1 araç daha eklendi 306 GTİ ımız hayırlı olsun @Atilla54 Kardeşimmmm...Kazasız belasız sürüşler.fotoları atın uleyn :)
@Atilla54 kardeşim tekrardan hayırlı olsun orjinallik abidesi gti-6 :D
Ati hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin..
maşallah araçlara vti'in tampon orjinal makyajsız tampon takılsa ve tavandaki folyo sökülse on olur tekrar araçlara maşallah ;)
araclarin hepsine masallah :)
araclara maşallah ortam ise +10 sapanca
Kazasız belasız. araçlara maşallah
Araçlara maşallah da şu Sapanca'ya gelecem gelecem gelemiyorum yurttan 2 tane kardeşim vardı Sapanca'lı Lider Kösemen ve Erhan Bostan belki tanıyorsunuzdur içime hep uktedir ilk fırsatta gelmek istiyorum iş güç yoğunluğundan sıyrılabilirsem.
Hepsine maşallah..
Geçen hafta geldim bir iki tur attım, Senide yüz evlerin aşağısında gördüm harmanlığın orda yolda, selektör falan yaptım ama durmadın. :D
[QUOTE=Turboğuz54;6028912]@Atilla54 kardeşim tekrardan hayırlı olsun orjinallik abidesi gti-6 :D