REVO STAGE 4 1,55 BASINÇ POMPA BENZİN :) 97 OKTAN :)
http://www.facebook.com/#!/photo.php...4¬if_t=like
Printable View
REVO STAGE 4 1,55 BASINÇ POMPA BENZİN :) 97 OKTAN :)
http://www.facebook.com/#!/photo.php...4¬if_t=like
maşallah kardesim çok iyi :) methanollü modda dimi ?
maşallah güzel ivmelenme ortalama 8 saniye civarlarında yanlış görmediysem. neden 1,55 basınç? bobinler yüzündenmi? birde ne lastik kullanıyorsunuz.3te 100 de bastığınızda hiç sarmadı maaşallah süper tutunuyor
maşallah 100 den önce bassaydınız süre tutardık :D
arabada methanol yok avans 3'te ve orjinal bobinle 1,55 basınç kurtardığı için bu şekilde video hiç kasmadan vites atılmıştır araç depo full dolu araç içi 3 kişi ve anfi tesisat bas kabini üzerinde yani fazlalık olarak araçta +200 kg fazlası var :) ama sanırım normalde 100/200 tahmini 6 sn civarıdır die düşünüyorum
Öylesinemi ?
abim valla öylesine şu bobinler öncesi yazlık dönüşü hem bi bakim dedim hmde sonkez görim dedim araba full depo videoda güzkmüyo sanırım art 3 kişi tesisat n-bas bagajda baya ağırlık var inş. bu hafta içi bobin işi tamamdır basınç açar öyle birde deneme yapar paylaşırım :)
kardeşim maşallah bu hafta hallet şu işi dahada hızlansın bu cupralar daha ne kadar hızlanıcak bilmiyorum:D tekrar MAŞALLAH kardeşim.
maşallah çok iyi..
maşallah..
Yorum yapamiyorum yapmak istemiyorum:)
Masallah moruk
Guzel hizlanma,tebrikler...
100-200km olctunuz mu hic?
maşallah inan güzel yürümüş 3 avansla 1.55 basınç ile ..maşallah herkes bobin alıo nedense ben hala orjınal bobınımle yola devam .:D avans 6 dedın sanırım okudumda 6 avans risk 4 avans güzel, yakıtla 5 avans denenebılır dostum..:)
inan maşallah ama artıkın full boost ve avanslı videolarını dbn lerini bekliyorum :)
Tsk. Ederim bakalim ben ole 5/6 dedim ama bakicaz tabiki ne kutarir basinc ne olur avans ne olucak ben genelde 97 oktan pompa benzini ile yuruyorum yakitla pek isim olmuyo ole anlik anlik ugrasmam bir gitsin hep ayni gitsin kafasindayim bobin olayida yuksek basinc'ta oem bobin kurtarmiyo :)
şişşşt alkolsüz yürümüyo sen geçerken bi beylikdüzünde mola vermen lazımdı :) maşallah kardeşim .. inş. arabadaki kıl tüy ağırlıkları hafiflette bi dbn yapalım inş.:)
hacım bu hafta söz yanındayım arbayı boşalttım :) senden alkolü alimde çıkım bi dbn yapmaya :) bende kalmadı :) geçen bahçeşehirde polis uygulamasına girdim polisin alkol varmı sorunsa valla kalmadı :) hepsini araba içti dedim sorma dedim yha bu araba iice alkolik oldu :) adam dondu kaldı ne diyo bu diye ... öle aval aval baktı :)
kardeşim yeter artık,kadran manyağı yaptın beni,akşam gel takim dbn ni ölç bitsin bu işkence:)
Maşallah Takipteyiz..
maaşallah. daha da iyi olucak
Masallah soyledgınız agırlıga ragmen cok guzel tırmanıyor :)