Camda çizik giderme videosu :)
Printable View
Camda çizik giderme videosu :)
Teşekkürler Paylaşım için, çok güzel bir ürün, bunu bulamazsam seryum oksit alıp uygulayacağım
Ön camımda silgi izi var onu alır mı acaba.
far camı çiziği var bir iki adet , işe yarar bir yöntem var mı ?
Yalnız CeriGlass'ı uygulamak için özel elyaf pedler var. Bu videoda kullanılan ped de elyaf pedlerden. O ped olmadan işlem bu kadar iyi sonuç vermiyor. Pedleri ''Rayon'' diye aratabilirsiniz.
ben hep merak etmisdir bu konuyu ne denediysem olmadi.
pata pata pata içinden geçicem
camdaki kireç lekeleri yüzünden cama zımpara çekmişler yalnız, zımparayı kuru çekmişler bundan dolayı camda çizikler var seryum oksitli sonax ürünü mevcut acaba bu çizikleri alır mı?
Semih sonaxın seryum oksitli ürünü var fakat türkiyede satışı yok sende varmı?
Varsa dogru uygulama ve ped seçimi ile işe yarar
Hakan abi sende var mı bu ürün ?
abi dedigin urun bu mudur?
Sonax Profiline Glass Polish Rimozione Graffi Togligraffi Vetri Made in Germany | eBay
Allah kolaylık versın.bi nebze azaltır ama sanmıyorum ki kuru zımpara cızıgını cıkarabılsın.
sonax cam pastası tr de var.
Sonax 273141 Çizik Giderici Cam Cilası GittiGidiyor'da 61039251
eger sonaxın bu urununden alıcak olan varsa ortak alabiliriz. ben sadece 2 far yapıcam :(
Seryumoksit'e ihtiyacı olan var ise, 200 gr kadar var. 50 tl cik :)
Bugun 200gr seryum(27tl), 1adet polisaj makinesi icin zımpara aldım.
Far camlarında denedim, seryum parlaklık kazandırıyor, zımpara ciziklerini gideriyor.
Fakat daha ötesine gecemedi. her turlu seyi denedim.
sadece suyla seryumu macun kıvamında,
su-pasta-seryum karısımı,
sadece G3 pasta,
sadece Duxone pasta,
sadece m105 pasta
hicbirinde camı asındırmayı basaramadım. her bir denemeyi yaklasık 1 farda 1saate yakın denedim fakat sonuc yok :D
Camdaki çizikleri gidermek çok zor. Hangi pedi kullandiniz makinede?
polish pedi ile yaptıysanız boşuna yorulmuşsunuz.
elyaflı bir ped verdi seryum oksiti aldıgım yer.
seryum haric diger uygulamaları polish pedlerle yaptım
Coming soon :)
bu ürün kalkmış sanırım, yerine bunu eklemişler bilgisi olan varmı ?
Cam Cilası - 274100
akşam eve gidince bakayım.
peki 1:20 ve 2:20 dakikalarında sıktığı şey su mu ipa mı? nedir acaba? :)
Bende de biraz seryum oksit var ancak uygulamak için nasıl bir pad kullanmam gerekiyor ? özel pad inden almak şart mı ?
özel pad i de türkiyede yok sanırım..
Bir de seryum oksitin kaliteleri ve kalınlıkları var bundan hiç bahsedilmemiş. Benim aldığım "ultrafine" die geçiyor ve fiyatı da 50gramı 20tl civarıydı.. öyle ucuz birşey değil yani..
Acaba sanayide kullanılan daha ucuz versiyonları da aynı kalitede sonuç çıkartır mı..
Şu camdaki cizikleri bir miktarda olsa azaltan arkadaş varsa bana ulaşsın yahu silecek çiziği dolu ön cam:(
hakan abi sen yapıyormusun uygulama.
Yavuz, rayon pad veya keçeli sert süngerlerden alman lazım, malesef her ikiside TR'de yok.
Rayon padleri aşağıdaki adreslerden alabilirsin. (kargo ücretleri ezberimde değil :( )
CarPro UK
Rayon 125mm Glass Polishing Pad - Clean Your Car
Detailing Products ::: Glass / Trim
ebay'de aratınca da bir kaç güvenilir dükkan çıkıyor. :)
Camdan çizik çıkartmak çok kolay değil, o yüzden de genelde compound yani ağır aşındırıcı (ya da seryum) olan ürünler tercih edilmesi gerekiyor. Bildiğim kadarıylada tek tip üretiliyor. Fine'dan kasıt belkide mal iyidir kaçırmayın alın anlamındadır :D :D
Teşekkürler.. Ortak almak isteyen var ise ben 1-2 tane almayı düşünüyorum. Hatta elinde fazla olan var ise seryum ile takaslayabiliriz :)
Satış amaçlı da olabilir tabi. ben yedim en azından ama kalite farkı olması da mantıklı, sonuçta bi maden ve bi şekilde üretiliyor :)
erdem boya da pedinden satılıyordu hatta şuanda da var diye biliyorum.. ulaşırsanız size yardımcı olur bence..
yapma hakan abı yapmassın sen oyle seyler:D valla bak bır pazar musayıt oldugunda geleyım cengele:)