-
34 TJ 792 (Modifiyeli Megane Coupe)
-
maşallah araç güzel duruyor.yanlış anlamazsan sadece öndeki tampon ekini çıkar bence..Allah kaza bela vermesin.
-
aracına maşallah bu eski by meganemı acaba ?
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
aracına maşallah bu eski by meganemı acaba ?
onda mercek far yoktu ama benzior hakketen arac
-
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin
-
Ön tampon ekini bence de sökmelisin.
Onun haricinde çok güzel olmuş jantlarıyla..
-
41 Kere Maşallah Allah kaza bela vermesin.
-
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar :)
-
guzel aracta rengini begenmiyorum ben :D oda benim problemim :D
fdp nin sahibi idin galiba, simdi bununla goruyorum, kazasiz belasiz insallah :)
-
Rengi disinda guzel duruyor kazasiz belasiz kullanin
-
Ön tampondaki gri kısım ile jantlar parlak siyaha boyansa tadından yenmez. Maşallah :)
-
Bu kasalara bir türlü alışamadım.. Yandan güzel görünüyor estetik ama suratı ağlıyor gibi üzgün görünüyor..
Güle güle kullanın
-
Bizim arabanın fotosunu çalmanda güzel olmuş, maşallah :)
-
ben bu megane yi biryerden biliyorum ama nerden :D
-
-
Evet FDP satıldı bu alındı şimdide :) Hayır arkadaşlar konu patlamadı meraklanmayın sadece araya başka bi meganın fotoğrafı eklenmiş sorun kalktı kaldrıldı o fotoğraf:)
-
Son yılların en güzel coupe aracı maşallah
-
maşallah jantlar dısında güzel..
-
Jantlar ya cok beğeniliyo yada hiç yakısmadı diyenler oluyo :) Yinede teşekkürler yorumlar için arkadaşlar
-
ön ek hariç güzel
maşallah...
-
maşallah boncuk gibi duruyor allah kaza bela vermesin..
-
-
-
masallah önden benim cok hosuma gitti sahsen..
-
Massallah cok güzel duruyor kazasız belasız kullanın
-
Kardeşim öncelikle maşallah :)
Aracın rengi biraz koyu çıktığı için beğenilmemiş ama ben bu rengi bulmak için çok bayi dolaşmıştım bence güzel renk :)
Jantlar güzel ama offset olmadığı için çok iddialı durmamış eğer aynı jnatın ofsettlisi olsaydı araba çok daha güzel olurdu.
Ufak tefek yaparsın zamanla güle güle bin :)
-
araç çok güzel :) Allah kazadan beladan saklasın :) önden bende lipte çıksa daha iyi olur sanki önden araç çok uzun duruyor bu haliyle. Ama lip siyah olsa ve gri bölümleride siyah kaplasanız nasıl bir görüntü elde eldilirdi merak ediyorum doğrusu ?
-
Alıntı:
painkller Nickli Üyeden Alıntı
araç çok güzel :) Allah kazadan beladan saklasın :) önden bende lipte çıksa daha iyi olur sanki önden araç çok uzun duruyor bu haliyle. Ama lip siyah olsa ve gri bölümleride siyah kaplasanız nasıl bir görüntü elde eldilirdi merak ediyorum doğrusu ?
Lipli hali lipsiz halinden daha güzel dediğim gibi çekimlerden dolayı araç kötü çıkmış.
Kardeşim gel sen arabayı güzelce bir çekelim :D bende BY yi özledim anmış olurum :D
-
Sadece arka jantlar offsetli arkadaşlar. Bir diğeri eklemeler için sipariş verdiğim yerde ön eklme biraz farklı olmus hava delikleri biraz daha acık oldugu için farklı gözükebilir. Son olarakta arabanın rengi normalde acık ama fotoğraf makinesinden dolayı bu şekilde cıkmıstır emre-e kardeşim dediğin gibi daha sağlam fotoğraflar şart inş yakında hallederim :)
-
-
bizde bu resmi bekliyorduk...
böyle daha güzel görünüyormuş...
maşallah kazasız belasız...
-
Şuan bu araçta bizim bi arkadaşımızda yani iki megane'de sarıyerli oldu :)
-
Arkadaşlar iki arabanında rengi aynıdır fakat benim fotoğraf kalitem zayıf olduğu için renk biraz ötü gözüküyor onun bilincindeyim :)
-
çok yakışıklı bu renk özeliklede By meganın duruşu..
Alıntı:
EM-RE Nickli Üyeden Alıntı
-
Arkadaşlar TJ 792'nin önceki haliyle eski arabanın (FDP 81) fotoğrafını paylaşıyım belki burda renk biraz daha belirgindir :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22803639_n.jpg
-
Yeni resimler
-
34 TJ 792(Yeniler)
-
maşallah kazasız belasız günler.
-
maşallah çok agresif duruyor.
Güle güle kullanın