http://www.mantartube.com/5b72b2e7d3...r-vs-turbo-106
:icon_tup:
Printable View
bu arac 41 K mı ?
evet oymuş
Masallah, 2 arac da cok güzel yürümüs :)
106 kendine asık ettirecek cinsten :D
2 arabada oldukça guzel yurumuş..:) ayrıca 3. arabada guzel yurumus:D
type r turbomu?
Maşallah kardeşıme
bence gökhanın sıyah 106 atmosferık bundan daha iyi gidiyodu..
bu 106 benım bıldıgım kadarı ıle kendı cabasıyla aracını yapmıs. neler oldugunu bılmıorum ama el emegı goz nuruymus. bole gıtmesı bıle sahıbnı mutlu edıyodur bence.
106 git turbonun sahibini tanırım izmit sanai sitesinde dükkanıvar çok iddalı konuşuyordu hondata beyinli typer e rolingte 5boy atıyorum diodu ama bu videoda gördük fark nasıl fark atığını
ozaman boş konuşuyomuş :D
evet hatta ben bile arabaya talip oldum öle konuşunca iyiki vaz anlaşamamısız fiyatta
deli tayparrr yuru beee :)
iyimiş masallah iki aracada
değişik bi video na yuklu olmasını tercıh ederım 106 nın:)
zubooooooo neler karıştırıyosun sen :D
ulan gokhan ne adamsın :) arac ızmıtte bı arkadasın o gun ızmırden ta bızım oraya rolll ızlemek ıcın geldıklerı ıcın rıca ettı gokmen abı bızde denedık. dedıgınız gıbı kendı yapmış arabasını.kendı el emegı yane.ama o gun geldıgınde beyınlıyı gecıyoz dıye solemıslerdı. ama denedık bende beyın olmamasına ragmen gecemedı.yınede tebrık ederım ıyı kendı cesaret edıp yapmış arabayı.
2 arabaya da maşallah güzel video olmuş..
N\A type r la 106 turbo böölemi yürüyo :D .cem. duy kardeşim sesimizi bizim çağların n\a saxo ile bi deneyelim ozman bu 106yla :D
o 106 turboyu biraz evvel gökmenle konuştuk aslında hondata beyinli typerleri geçiyormuş ve gökmen buna sahit oldum dedi demekki ogün bir problem yaşamış yürüyememiş dedi hatta ve hatta yasinle kaldıracaktık gebzede drag oluğugün izmitten gebzeye gelemedi otobanda sarj kesmiş öle kaldı bu pazar gelecek gebzeye yasinin typerle kalkacaklar ordanda bir video yapar koyarız siteye
bi deneyin bakalım nolcak :)
zupzup eferin cnm hakkını ver typer eferin )))))
ohaaaa bu typer zübeyirin mi....:D
böyle yürüyosa çağlar yürür o 106yla muhtemelen sorun var
zubzub:) brawo cnmmm:) 106 hondatalı typerı geçiomuş ya:D:D
yasin senle kalkacak 106bu işte
bu arada zuıbeyırde Kpro yok dıyolardı sozde ama ses hıcte oyle degıl ?
bu videodan anlaşsılan 106ların nasıl pert oldugudur:D
Koyacagınız başka videolar için ayrı başlık açın lutfen konu başlıgının seyrini
değiştirmeyin..
Ayrıca her turbo takan herkesi gecicek diye bişey yok setuplarını bilmiyorum ama 106
da makul şeyler warsa bence güzel gidiyor .
ıhı typerları kötülemeyelim lütfen güzel geçiyor işte... :p:p:p
guzl vıdeo 106nın onune otobus cıkmış sanırım
K-pro yok Zübeyir abide ben şahidim :) ama mşlh iyi yürüyor...
bakalım bı deneme yaparız yakında zubeyır ıle ozaman anlasılır
ahauahahahahaha :D
zuboda beyin yok:D artık ama beyinin izlerini halen taşıyor :D bence 106 iyi gitti ona bişe demiyorum hatta beyinli typer ile denemişde diyebiliriz bi bakıma sonuçta zubonun 2 beyinli tayyarın(iyi gidiyor denen) arkasından nasıl gittiğini hatta utanmasa geçicenede şahit olduk.