-
Civic EKK2 K20 8 temmuz akhisar drag yarışı
-
-
Komando diye haykırışım duyulmuş:D
Maşallah ekk çok iyiydi
-
masallah 41 kere 2 yarıstır yakından goruyoruz aracının goruntusu gıdısı mukemmel,emegı gecen herkese tebrıkler,sahsen ben cok begendım kazasız belasız nazarsız olsun ıns :)
yarıstada gayet basarılıydın bılal,suren cıdden cok guzeldı ıns dahada duser...tabı yanına hılmıyı yaklastırmadıgın surece :D
-
hehe eyvallah abi sağolasın :) Hilmi bir tane ;) yarış sonrası onun kullanıp süresini görmek istiyordum ama o telaş ile unuttum :(
-
Neden kapanmış ki şarjı da vardı.Tekrar tebrikler dostum :)
-
Seytanin bacagini kİrdin abi :) evde izlerken eh beee bilal abi ne atti vitesi diye bagirdim :D ayagini gazdan kaldirmanin ozel bi sebebi varmi?
-
O an ki heyecanı yaşattın bizlere Bilal abi eline sağlık Maşallah...
-
mşallah güzel bir kalkış olmuş :) ayagı gazdan cekmeden atınca vites geçmesiyle alakalı sıkıntı mı oluyor acaba ? başka bir sebep mi var ?
-
facetede izledm çok keyfli olmus.tebrikler abi çok güzel bi araba cıktı ortaya yine,her zamanki gibi :)
-
tekrar tebrik ederim bu sefer hakkını verdin:icon_tup: shiftlight olsa dicektim ama varmış vites aralarında kesiciye kalma 1 de burnu düşmesin 12.5-12.6 ları rahat görür.
-
Videolar çok güzel olmuş go pro kayıttaymış demekki:) 3. ve 4. vites çok iyi maşaallah. Emeğinize sağlık abi.
-
mükemmel...!!
eline sağlık bilal :):):)
-
Ozel bir sebebi yok ayagimi kaldirmamin, vites gecisleri ile ilgili de problem yok. Ben atamiyorum biraz calismam lazim :)
-
süpersin abi maşallah golf yarışını anlatmıştın videoda tam oldu :)
-
-
azmettin başardın ben bu kadar iyi vites attığını tahmin bile etmemiştim yarışta..tekrar tebrikler bilal..
-
Eyvallah abi sağolasın :) vtec daha iyi :)
-
maşallah hazırlayanların ellerine sağlık çok güzel daha da iyi süreler çıkartımak nasip olsun inşallah :icon_tup:
-
Helal olsun Bilal abi tebrik ederim :)
-
tebrikler iyi süre çıkardın bilal ama sende biliyorsun dahada iyi süre çıkarabilecegini..:)
arabanada mşllh.:)
-
Kibar komandom benim kıyamaz hiç arabasına :D:D:D
-
Alıntı:
RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler iyi süre çıkardın bilal ama sende biliyorsun dahada iyi süre çıkarabilecegini..:)
arabanada mşllh.:)
Bende diyorum hafifletelim diye ama Ozaman araba yazamassin
Su anda araba gibi kalkiyor aracin sadece arka koltuklari,taban halısı ve avadanliklar sokulu
Benimki gibi degil yanI araba diyebiliyosun bu sekilde :)
-
Masallah emeğine sağlik bilal
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Bende diyorum hafifletelim diye ama Ozaman araba yazamassin
Su anda araba gibi kalkiyor aracin sadece arka koltuklari,taban halısı ve avadanliklar sokulu
Benimki gibi degil yanI araba diyebiliyosun bu sekilde :)
Lan sana insan diyoruz hala onada araba deriz nolucak amk :D:D:D
-
Bilal çözmüşsün işi maşallah , video acaip keyifli yaww 1 saat olsa izlerim.
N/A sana yakışıyor yüksek lisanslı dragcı:D
-
maşallah agaa , konsol vurdurma sesini melodi yapasım geldi ya:D
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Bilal çözmüşsün işi maşallah , video acaip keyifli yaww 1 saat olsa izlerim.
N/A sana yakışıyor yüksek lisanslı dragcı:D
Sağolasın özgür :) ya sorma kamera kapanmasaydı iyiydi,
asıl integra ile ilk kalkışta pistin yarısında yavaşladım arkama bir baktım geliyor hilmi bir panik yaptım o video olsa kopardınız :D
-
abi maşallah vitesler ilerlemiş dahada iyi olacaktır kıyarsan arabaya :)
-
o anki stresi heyecanı yaşadık valla Maşallah abicim. slick yok heralde cadde lastiğimi?
-
haayt tebrikler :D vitesler iyi :D
n/a v8 yakışır sana:D
-
set-up da eskisi deil, yanlış hatırlamıyorsam oem egzantrik vs..
bence yeni set-up lı bir süre ve ona baglı sökme takma işlemi yapılabilinir.:)
-
yol lastikleri var yine üzerinde, haziran ayındaki yarışa nasıl geldiysem aynı şekilde aracın lastikleri egzozu iç aksamı vs.
motor içi olarak farktada ince contam vardı yandığı için onu söktük oem conta var sıkıştırmam düştü. şu an 11.8:1 itr egzantriklerim vardı onların yerine yeni egzantriklerimi taktım ama onlarda sıkıştırma istiyor k24 için aldığım egzantrikler :) yine de artısı oldu 17hp kadar ama gerçek artısını k24 yaptığımız zaman görüceğiz. dyno sheet i var bu egzantrikler ile k24 te 295 whp e85 ile. bakalım yapınca görücez :)
-
Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
maşallah agaa , konsol vurdurma sesini melodi yapasım geldi ya:D
K serisi ile konsol sesi gelmiyor olacaktı b serisi fitenk offf seyret konsolu hop hop :D
-
maşallah bilal. Gerekeni yapmışsın.bu arada göstergeye bayıldım.
-
bilo tebrikler valla bidahaki yarişa bu iş hatasiz olur gibi;)
-
Alıntı:
öskür Nickli Üyeden Alıntı
bilo tebrikler valla bidahaki yarişa bu iş hatasiz olur gibi;)
Sağol müdür inşallah yavaş yavaş işte :)
-
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
K serisi ile konsol sesi gelmiyor olacaktı b serisi fitenk offf seyret konsolu hop hop :D
ahh ah yapıcaktın bi tane B20 weberli meber li :D:D:D elektronik bozuyo seni :p
-
hep böle bi aracım olsun istemişimdir :D
imrenerek izledim bi titremede geldi ılıktan
maşallah :)
-
Yeni videolar ekledim :) teşekkürler Yekta videolar için.