Istanbul içinde 1500 metrekare bir benzin istasyonu açacak olsaydınız hangi semtte nereye açardınız :) ?
Printable View
Istanbul içinde 1500 metrekare bir benzin istasyonu açacak olsaydınız hangi semtte nereye açardınız :) ?
tem kenarı felan zorlardm :D
Merkezi olsun diyelim :D
1500 m2 benzin istasyonu açamazsın..
Atakoy Konakları-Yesilyurt arası biyere acmaya calısırdım:D Olmadı Eminonu'ne:)
kanka habiplerde acardm arnavutköye yakın tum munubusceleri bağlardım hahah para lazım:)
açabilseydik s in başlangıcına açardm...:D
bagdat cad. Şaşkınbakkal ısıklar :)
canımı sıkan olursada ateşe verirdim benzinligi :)
Anadolu yakası sahil yolu caddebostan-suadiye arası hiç fark etmez :D
benim dükkana acardım sadece 100 oktan ve uzeri satardım
İş yapabilcek bi yerde bulmak imkansız maalesef.Eski shell eğer galeriaya gelmeden önce olansa biraz karışıktı orda durumlar bi ara şimdi nooldu bilmiyorum...Bana göre gelişmekte olan bi yerde arsa alıp ileriye yönelik yatırım yapmak olur 2 sene sonra açarım benzinciyi=)
Suadiye ışıklara acardım ve 97-100 oktan katkısız satardım o yeterdi zaten :)
euheuhu farklı bir yorum beklemezdim senden Binde cadde cocuuyum bende yüniverste messunuyumm :D uheueuhe
Olm ole kolay olsa varya sızın evın garajına bile acılırdı bi benzinlik :d hueuhehhue
o işin varya Acması bi dert işletmesi bidert :D Sabit kalabilmek ayrı bı dert :D miniklerin yanındaki istasyonu minikler yazsın nekadar surundu kadamcagız acana kadar :D uhueuheuheuhe
benzınlık demısken ankara eskısehır yolundakı shell reıs 100 oktanı bırakmıs..su an ankarada bır tek umıtkoydekı sheel kaldı adam gıbı 100 oktan satan...eskısehır yolundakı en cok 100 oktanı satandı ama bırakmıslar yakında ıstabuldada bazı yerler bırakabılır.
Mecidiyeköydeki kapatılan shell i açsam yeter.
ak merkezin otopark girişine açardım ...:D