Ve ikinci kurbanım arkadaşlar:D
Keyifli seyirler......
Turbo Vtec , First Impressions, Güzin Abla - YouTube
Printable View
Ve ikinci kurbanım arkadaşlar:D
Keyifli seyirler......
Turbo Vtec , First Impressions, Güzin Abla - YouTube
hoca çok fenasın sen :D:D
guzın ablayı 1000whp supra bıle etkılemez bence :)
güzin abla çarpışan arabaya biniyormuş gibi rahat :)
Sıkarkenki Poker face'in harika abi. : ) Hiç mimik, tepki yok. : ))
güzin ablanın kurbanı siz olmuşsunuz gibi geldi :)
Sanırım ablanızla çekmiştiniz benzerini :) O daha eğlenceliydi Güzin Abla'yı racing motora bindirmek lazım :)
güzin ablayı turbo vtec sarmamış gibi :)
Guzin ablaya maasallah bizi cebinden cikarir helal olsun
güzın abla guluyoo cok guzel dıyoo anlıyoo :D bu işten sesler cok kotu olmus abı :D allahım kaza bela vermesınn ..
Abla sanırım r8den falan inmiş hiç etkilenmedi valla :)
Videonun sonunda belirtildiği gibi soğukkanlılığını tebrik ediyoruz ablamızın. :)
Ahaha, Güzin bizim speed yani Özdin'in eşi, kendileri turbo integra sahibidir, ordan alışık ablamız:) Bir de seviyor bu işleri, kanında var :)
hocam, güzin abla sizden daha soğuk sanki. sizin heyecanız biraz daha fazla gibi :D
Guzin abla bi yandan remapping yapiyor gibi laptopla :D
Masallah aracada :)
guzin ablada tık yok valla hocam siz daha gergın duruyosunuz abladan :)
ilginç bir video olmuş :):) sizin mimikler daha iyi :) Güzin abla ugr lamboya binde ıhhh heyecan yapmaza benziyor :)
böyle underground racing videolarından sonra ben basmıosunuz zannettim böle kamera böyle flu olmayınca :)
turbo olduğunu bilmesem videoda egzozlu vtec derim :)
Böyle giderse Güzin Abla efsane olacak :) Ben çekim yapacağım deyince, istemem demişti, bak seni meşhur edeceğim demiştim de ikna ettimdi:)
Speckler 0.7bar 300-350hp civarı, bir de şansımı 1.5bar gibi denerim, olmadı ablayı akhisara getiririz, orada deneriz şanzımızı :) :)
Güzel video mutluay abi. İlk marş neden öyle zor aldı abi ?
MAŞALLAH hocam ALLAH keyfinizi bozmasın :)
Keşke seste sıkıntı olmasaymış :)
Örtmenim, benim de böyle hızlı bir sivikim olacak mı ? :D
yetmemiş mi ne?
çok iyi olmuş :)
maşallah allah mutluluğumuzu bozmasın....editte güzel olmuş ekürim.... videoyu izlerken düşünmeden edemedim.... güzinle yer değiştirseydiniz nasıl bi video çıkardı ortaya acep :))))))))) ... bu arada güzin konusunda haklısınız arkadaşlar... hızı ve hızlanmayı çok sever eşim... yani özetle biraz şanslımıyım ne... kendi arabalarımın ayarını yaparken genelde direksiyonda olur kendileri :))))... ama 1 barın üstünde böyle tepkisiz kalabileceğini sanmıyorum....
İlk marş bastıgında abla alt dudagını ısırıyor ama sonradan inanılmaz soguk kanlı.
Kazasız belasız günlerde kullanın.
Güzen Abla'ya saygılar
Güzin ablanın hayabusaya bınmesı lazım okadar rahat
Özdin abi yengemizi aşılamış tık yok vallaha :D Hocamın arabaya eski speclerde rodajdayken binmiştim rolanti sesi bile çıldırtıyordu beni salak salak gülüyordum falan :D Maşallah..
Mutluay ve Özdin abi, ben de yavaş yavaş arabayı yüklemeyi düşünüyorum. hanımı Güzin Yengemin yanına getireyim de biraz Alışsın. " bu nası araba kanka? sanki biraz yavaş mı ne? ehuaehauu" desin. bana da bahane olur :)