http://www.youtube.com/watch?v=ll2H_1bgvjQ
Printable View
heeyyyy maşallah be dedim camera car en az 230 yaptı bı gosterdı ctr mıs hemde kadranı bıtırmıs ama ortada kımse yok seat aldı gıttı valla tdi power :D:D:D efsane m3 yalan oluyor artık hahahahah :D
ahaha tren gibi kara duman atıyo valla ama tebriği hakediyo çok güzel gitmiş.
böyle trene can kurban hahaha :D zaten m3 gözumden cok dustu artık gecmeyen araba kalmadı valla baskana :D
bu ne yaa nasıl oluyo böle? kadran bitirmiş ve araçlar nerede gerçekten inanılmaz bişi olmuş...
Off..Nasıl yürüdü nasıl duman attı ya.. :)
evet ctr sahiblerınden fanatıklerınden ve m3 sahıblerınden ve fanatikelrınden yorum beklıyor bu video ama profesyonel olarak bılgı sahıbı varsa bu sat kac hp olmus acıklayabılırmı 1.9 tdi 160 hp standartı herhalde 343 luk m3 gectıne ve 280 yapan ctr yakalayamadına gore sımdı bu 300 falan yaptı herhalde mantıken ????
130 hp standadrı aracın. vıdeodakı arac 2 bar cont basan 240 hp 600 nm lık bı ıbıza...
240 hp ile bukadar gidemez bence.
valla izmirde bı arkadasta var 1ç9 tdş 160 lık chıple falan 190 cıkmıs cok ıyı yuruyen bır arac ben ondan sandım ama 2 bar da maşallah yani. 240 hp olmasını kılodan kazanıyor herhalde boyle gıtmesını
banada 240 az geldı :D oyleyse maşallah yani
240 hp 600NM anlasılmadı galıba 1150 kılo arac ıle... 245 hp typerlar m3 le yuruyor typerın 2.5 katı nm sı var dıkkatınızı cekerım
Nasıl yeni kasa typer, ben farklı bir videomu izledim? videonun sonunda ctr'nin kadranı gösteriyo eski kasa değilmi?? kadranda 280i bile hafif geçmiş bir typer'dan bahsediyoruz bence 245 hpsi kesin vardır aracın belkide üstü..
bı typerın 260 gormesı ıcın ılla 240 ustu olmasımı gerekıyo ben anlamadım . bızım typer 5 te 240 ı bıtırıyo 6 ya cekıyoruz caı headers var baska bısıy yok. 245 250 hp typer olsa ole bı fark yemesı ımkansız. ayrıca dedıgın gıbı hp ye sahıp bı R olsa okadar surmez o surate cıkması
CTR bu M3 neki.
Bu videodaki CTR hiç fena gitmemesine rağmen m3 e yakın gidememiş bile. o yüzden 245 hp lik type r ın m3 le gideceğine katılmıyorum. abartı var diye düşünüyorum ondan dedim :)
260 değil ama 280! üstünde hız görüyo kadranda.. Siz daha tecrubelisiiz tabiki iddia edemem typr kaç hpdir ama benim bildiğim şu vdg videolarında izlediğimiz typrlar görüyor kadranda bu hızları ve onlarda beyinli dereceli arabalar yani.. Neyse sonuç olarak benim fikrim ibiza 240 hp üstünde yani bana öyle geldi.
onu baska bı konuda kavga ederız :D
beygir araba sattırır torq yarış kazandırır ;)
Çok iyi gitmiş ibiza..M3 te yüklü olabilir m6 bile yakalayamadığına göre arkadan ikisinide..
600nm deyınce tork hakkaten yurutur yanı arabayı :D
fark etmez gelsin deneyelim...
ahahaha tamam sulu comıng soon :D olm ben 3 tane ıctım sen hala ıcıyosun galıba :D
Öyle trene can kurban diyorsunuz da, bir de yıkarken görün :D
Bir fiesta S ile roll yaptık, araba 3 kez yıkandı bagaj kapagı hala siyah :D
Su kara duman olayı bir cözülse, baska birsey istemem sanırım :)
Ibiza güzel yürümüs, ee cok da sasırmadım acıkcası, tork baska birsey :)
auahuah valla sen giderken fenaa duman atıyodun :D
iyi iyi çok güzel.....:D
garıplık var acıkcası videoda..
typerın sesten fılan devirlenmeden bellı 280ıde görduune göre en az 250hp sı var.. fazlasıda olur.. m3ten fark yedığıne göre m3te modlu azcık:)
gökana katılıyorum 240 hp ıle zor gibi gözukuo ama bılemıcem bizim arkadasın 200hp aynı ıbıza 400nm sı var.. sanmıorum 240 hp olsa bile böle gitmez gibi..;)
240 hp den cok yanı . hıım oda guzel ... 600 nm den bahsedıyoruz bunu kımse onemsemıyor sanırım. serkan sen zaten hıcbırseyı begenmıyosunkı ... sen bunuda gecersın hem vectra ıle
Vectra fln konuyu değiştirmeyelim bence, en iyisi sen bi headers egzozlu typer ile 280 yapıldığının videosunu bul bize madem bu araba 240 hp yok diyorsun.. Ben sadece kadrandaki hızdan bahsediyorum ve büyük ihtimal de o ctr'nin de modifiyeli olduğunu düşünüyorum. 600 nm tork muş, ibiza hızlımış yavaşmış demiyorum.
Bir yorumda 300hp oldugu yazıyor ibizanın ama ne kadar dogru bilemem.