Volvo 850 2.0 T5 1996 Model 13.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74890819
Printable View
türkiyede değeri hiç bilinmemiş bir araç neden olmasın diyorum sadece:D
2.0 diilde 2.3 olursada fena olmaz hani :D
çocukluk hayalimdir 850 R yeşilkoydeki amca satsa keşke :D
ayrıca 5 silindirin sesi bambaşkadır ya :)
satmıyor o amca onu bu war ama
Mitsubishi Starion 2.6 1988 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90968322
yada volvo r olaral bu asıl aklımdakı 2.3 dü onu temiz uygun bulunca paylaştım
Volvo 850 2.3 T5 1996 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 88708038
şu videodan sonra bir ara bende inanmıştım bu arabalara bencede olabilir gibi, hatta süper olur farklı olur :D
locet rs yazılımlı bir yeşil wardı 500 hplerde bende bu rların hastasıyım bir ara uygun bir r wardı 15 binlere siyahtı 2.3 ama ilanında adam 2.0 kaydetmiş kendidemi bilmiyor ne
Bi tane audi quattrom olsun,sti filan istemiyorum.
http://www.carautoportal.com/car-ima...di-quattro.jpg
bakalım şaka arabası düşünülüyorda mwwyi harcayacağız yoksa :) starionda fenaymış sahibniden comdaki turuncu alpina e21 durumu belirsiz suprada nsonradan soal geçme ve sonradan turbolama çakallık yapıp orj. turbo denmiş kafada nbitirdi olayı sahtekarlık harcım değil starion güzelmiş ama tipi bozuk rb25 det 9 tl gelebiliyor bir arkadasımdan ilk önce arabaya karar wermeliyiz
msuprada satılıkda fiyatı e46 dan yüksek bu audiyle ilgilide U QUATRO İSE DEHSET ARAÇ BUNLAR ESKI PORCHELERİN AYARINDA
üzrinde yeterince hacmi ve turbosu olan her araba şaka yapmaya adaydır :D
volvolar yapıldığı zmn hafife alınacak makinalar değil :)
bn birinden turbo mercedes projesi bekliyorum ama hala yok yapan :D bnde de para yok yapamıyorum :D
21 turbo verek biraz gıdıklarsan ciddi saka arabası olur menıjır hesabı :D 5.30 d sakalamıslıgım var adam psikopat olmustu :D
beyler daha önce yapılmış şeyler yapın ilk olmak güzeldir ama maliyeti çok fazla boşverin t5 i falan :)
ep3 leri atmışsın öne duymasınlar :D
Volvo S40 1.9 T4 1998 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93562178
buda olabilir kilo avantajı war ep3 leri camcar gibi takip ederken sağdan uzumak :))))))
5.000 tlye bakar derim +5000 = 200 hp
Bu ise 5 binle girersin o sana 10 bine mal olur,bu kadar kesin konusulmamali.Birde yazildigi kadar kolay olsa keske.
değmezmi 10 tl =500 hpler neler yapıyorlar ne paralar harcanıyor bu değerler için
Birtane 2005 model 15000 tl'ye birinci nesil sirion alınır 1.3 motoru turbolanır motor turboya dayanıklı çünkü yrv turbodada kullanıldı yada direk çıkma yrv turbo motor takılarak modifiye edilir bu motordan dünyada 210 hp'ye kadar güç alınmış örnekler var ama genelde yrv turbo motoru 160 hp sorunsuz arabanın ağırlığı 850 kg.
Yada aynı şey copen ile yapılabilir oda 850 kg. ve tr' de uygulanmış yok yapan ilk olur.
1.3cc 850 kg 160 - 200 hp arası fena şaka yapmaz gibi geliyor.
Efsane araçtır düşünme bile tam bir şaka aracı olabilir tabi üzerine harcıyacağın meblayıda göz ardı etme :D
ilginç fikir:icon_tup:
başka 1.3 alternatif olarak toyota 1.3 leri olabilir 4e-fe kodlu olanlar ae101 e11 ve starlette var. stock 1.3 turbo 130 hp starlet glanza ile aynı blok. Parçasını da ingiltere yahut kıbrıstan bulabilirsiniz kasa olarak e11 ler bir tonun azıcık üstündeler ve tip olarak da ersin korkuta benziyorlar :D
hep yapmak istediğim şeydi belki birisi yapar da görürüz. Benden pek hayır gelmez gibi.
Valla şöyle diyim. V70 T5 Rdesign kullanıcısı olarak konuşuyorum. Aracın stock halindeki performansı gayet iyi. Peder bey kullanıcak diye otomatik aldık ama her gün lanet ediyorum neden otomatik aldık diye.Kesinlikle manuel alınmalı. Ufak dokunuşlarla güzel güçler alınabiliyor.
Eğer düşünürseniz bizimkini satıyoruz.
Ek olarak performans parçalarına ihtiyacınız olursa (Ipd - Bsr) yardımcı olurum :)
Misal ;
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB 1996 Model 15.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 93566829
Bi arkadaşımda var bu araçtan 2.0 V6!! 200 HP mükemmel bi sesi var görüntüsüde çok hoş verileride harika zaten
En son uğraşalım güzel güçler alırız diye konuşmuştuk ama iş güç kaldı öyle..
yrv gtti turbo 160 değil 130 hp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92141276/detay
bende arada birşey sormak istiyorum starlet lafı geçtiği için :D bu starlet neden 5 bijon ?
Toyota Starlet 1.3 XLi 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93351380
bu volvolar arkadan itişli değilmi ?