atmosferik motorlu aracıma supercharger takılabilir mi ? maliyeti ne olur ve hangi parçaların değişmesi gerekebilir acaba bu konuda çok cahilim biri yardımcı olursa sevinirim :)
Printable View
atmosferik motorlu aracıma supercharger takılabilir mi ? maliyeti ne olur ve hangi parçaların değişmesi gerekebilir acaba bu konuda çok cahilim biri yardımcı olursa sevinirim :)
Project cars bolumunde benim projemi incele istersen fikir verir
Motor icine girip girmemek senin elinde istedigin basinc nedir nekadar + guc seni mutlu eder bunlara bagli ozeldende yazdim sadece SC, intercooler, cooler borulari, enjektorler, bypass valfi, egsoz sistemi,beyin, yazilim bu tarz parcalar ve yapilacak torna isleriyle bence 5000 lirayi bulur
supercharger parçaları lazım olursa elimde jackson racing supercharger parçaları mevcuttur yardımcı olabilirim.
turbolamakta superchargerda çok maliyetli min 6000TL gözden çıkarmak gerek o paraylada hiç uğraşmadan turbolu araç alınır yani
bir süre daha binip mazda rx8 yada audi TT düşünüyorum
öncesi-sonrası diye görebilirsin farkı;
peki turbo mu daha maliyetli olur bana supercharger mı ?
turbo parçaların hazır sonuçta 1.6 Turbo 180 Hp olan versiyonun atmosferik versiyonu senin aracın. Turbon hazır büyük intercooler ve geniş alümin. borular Blowoff EVC, FİC yada MS bunları fiyatlandır. SC daha pahalı olur ve senin aracında iyi güç alamazsın. Dediğim şekil yaparsan stcok turbo geniş intercooler, EVC basıncı biraz açarak bide sağlam bi mapla 230-240 Hpleri görürsün downpipe ve egsoz sistemi ile. sağlam yürürsün yani.
şimdi msjını okudum ilgin için teşekkürler turboJDM ...
silikon ve metal borulardan oluşan hava filtre kitim var egzoz iskender usta halledicek geri kalan parçaları biz tamamlıcaz son 2 sorum bu uygulamaları yapabilceğimiz yaptırabilceğimiz güvenilir işinde iyi biri var mı bildiğiniz bi arkadas proje aracının olduğu yeri önermişti olmazsa onun yanına gidip görüşücem birde araca benden önce LPG takılmış turbo falan sorun olur mu LPG için sökmeye gerek var mı ?
arabayı değiştirmeye karar verdiğimden dolayı bu kadar detaya girmekten vazgeçtim ilgilenen herkese teşekkürler...