Youtubede m3 lere bakarken denk geldi cok güzel başa baş gitmişler cok zevkli olmuş
CABRİO İS HEAVİER THAN COUPE.RESULT...İN KAYSERİ/TURKEY - YouTube
Printable View
Youtubede m3 lere bakarken denk geldi cok güzel başa baş gitmişler cok zevkli olmuş
CABRİO İS HEAVİER THAN COUPE.RESULT...İN KAYSERİ/TURKEY - YouTube
arkadaşın farklı bir tarzı var orası kesin....
arac altından gidicekmiş gibi sarılmış direksiyona :D
nasıl dıreksıyon tutma seklıdır o :)
direksiyon tutusu efsane :D birde camı kapasa aerodinamik alsa iyi olacakmıs :D
roll da bari kemer tak
Bu deneme sayılmaz eleman arabayı itmiş resmen :):)
camı kapataydı iyiydi.
o kadar inanmis vaziyette oturacagina cami kapasa hic geri dusmeyecekti belki :D
direksiyon tutuş iyiymiş :) birde diğer videolarında e34 m3 yazmışlar arabadan bi haberler herhalde..
Bmw e34 m3 smgII cabrio vs Bmw m3 smgII coupe drag&rolling - YouTube
direksiyon tutuşu ibretlikmiş :D
ona nasıl direksiyon tutuş. acaba arkadaş öle oturup tutunca arac daha gidiyor die mi düşündü noldu :D
Al al ikiye al.. Konuşma,duruş falan şu videoyu hatırlattı
video daha bitmeden yorumları okumak için can attım :D
Şimdi sakin ol ve o direksiyonu yavaşça bırak...
minibüs direksiyonu gibi tutmuş ... yukardan aşşağıya belli bir açı ve kollar açık .. evet evet minibüs
sonra gazetelere çıkıyorlar
direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü .........
Bu adam 1 ay düzenli roll yapsın üçgen vücut olur bu kasıntı duruşla.
Ahahaha adam inanmis tarzini sevdim :D
cam lar acık:) dıreksyon mu tutma seklı ata bıner gıbı :D
Direksiyona gider yapan masum koylu :D:D onasi bi delikanli tutusu :D:D
Bari emniyet kemeri takili olsaydi
Bugune kadar cok rolling e ciktim ama hicbirinde kemeri takili olmayan gormedim
Daha önceden motorcuymuş galiba. Ben olsam direksiyona kapanıp ayaklarımı geriye uzatırdım :)
Arabada nasıl? bir g kuvveti varsa,adam koltuğu kırmamak için direksiyona yapışmış....
camı kapataydı iyidi :)
Arkadaşlar eleştiri yaparken lütfen biraz daha dikkat edin,
tanımadığınız bir insanla ilgili aşırıya kaçacak yorumlardan kaçının!
Cabrio, yani kameranın olduğu araçtaki kişi Selahattin Sözduyar abim,
Yıllardır Bmwye binen, tabiri caizse ///M makinaların ciğerini bilen, ve her türlüsüne binmiş bir insan,
Videoyu yükleyen şahsın, ne Selahattin abiyle, nede diğer araç sahibi ile alakası olduğunu düşünmüyorum,
Selahattin abinin youtube gibi bir yerde bu videonun olduğundanda haberi olduğunu sanmıyorum,
geçen yıl sadece kendi profilinden paylaşmıştı, çünkü bu tarz denemeleri ciddiye alan bir insan değildir, makara olsun diye yapılmış olan bir denemeydi,
kendisi öyle yazmıştı,
hatta tente açıkta basar, çünkü bu Selahattin abi :icon_tup:
makara amaçlı bir deneme olduğunu belirttim, bu yüzden direksiyon tutuşuda buna uygun haliyle,
kim olduğu çok şey fark eder, çünkü ilk defa M3 kullanıyormuş gibi yorumlar var,
yılların bmwcisi olduğunu bu sebeple belirtmek istedim
üstte cevap verdim
Madem geyik içinse amacı belli neden sana bu kadar dokundu ki? Abinin bu kadar rahatsız olacağını düşünüyorsan videodan haberdar et yükleyen kişiyi uyarsın youtube tan kaldırılsın.
yaw emre neyin peşindesin:D
şu videoda ki kişi tanıdığın olmasa nerenle güleceğini şaşırırdın sende
boş koy geç kime neyin savunmasunu yazıyorsun 1sayfa
hep yapıyor galiba tarzı bu
http://img38.imageshack.us/img38/1140/abiif.png
industry show oww yeeeaa
japonda da aynı :) emre bizi kandırıyo musun sen? sanmıyorum ki bu adam hep geyik yapsın gayet ciddi baksana:
Mazda RX8 Turbo vs Honda AP2 S2000 Rolling & Drag By MMPower - YouTube
okadar turbo m3 vidyosu izledim bu kadar kasılan bu kadar direksyona yapışanını göremedim yiaa :D
benim takıldığım konu adam gelip şu konuyu okusa videoları izlese diyecek ki cocuklar hakkatten hırslı adammışım nasıl tutmuşum direksiyonu :) ama biri gelip yok benim abimde bilmemnede geyik için çekildi o video facebookta paylaşmıştı diyince daha komik oluyor. Koskoca adam yok ben normal kullanıyorum gazlarken diyecek hali yok. Ayrıca cidden hırsını görüyosunuz kullanırken :D