-
Pug garage foto day ve yusuf sefın mangalı
-
nemonun yayları taktıırdım cocukta orda. parmagı nasıl olmuss :) sıkıntı yoktur insallah. Mavi civic cok güzel duruyor bu arada, masallah araclara.
-
-
Masallah allah hayırlı ısler versın yusuf usta.
Araçlarada masallah.
Lan yusuf benden mangal alıyorsun hala varilde mangal yapıosun :D
-
Çok güzel bir gündü.Yusuf ve İlhan ustaya yoğun işlerinin arasında bizlere vakit ayırdığı için tesekkür ederiz.Mangal harİkaydı...
-
allah kaza bela vermesin maşallah araçlara
-
Maşallah, hepsi çok güzel ama ne yalan söyleyeyim gözüm 306'ya takıldı.:) Kazasız, belasız.
-
maşallah araçlara allah muhabbetinizi artırsın , TH fena duruyor
-
vay anasını bensiz ha :) afiyet olsun durmak ama durmak yok yola devam Rs le çok işimiz var :D
-
hepsine maşallah kazasız belasız ..
-
DF 9999 beyaz mat halleri geldi gözümün önüne :cool:
-
sağolun arkadaslar guzel gundu gelgıtlı oldu bızım acımızdan yorulduk ama yusuf usta karnımızı doyurunca gözler acıldı :D
-
Kutsal sende çok iyi mangal yakıyormuşsun helal olsun valla....:icon_tup:
-
Kutsal bence çok iyi yiyor yasin abi :D bir hafta sonu yusuf ustayida kaçirip deniz yapmak lazim
-
Alıntı:
yasinipek79 Nickli Üyeden Alıntı
Kutsal sende çok iyi mangal yakıyormuşsun helal olsun valla....:icon_tup:
yasin abı senı gördukce aklıma gelyor bak lütfen tarla sattırıcan bıze typer için gözunu seveyım :)
Alıntı:
Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı
Kutsal bence çok iyi yiyor yasin abi :D bir hafta sonu yusuf ustayida kaçirip deniz yapmak lazim
bana dıyene bak etlerın basından ayrılmadı:)
genel olarak söyluyorum bı gun gelınde ben sıze mangal yakıyım bızım burda
-
Neden olmasın razamazandan sonra ayarlar geliriz birde Burgazda yiyelim bir mangal...
-
Volkan bak Kutsal davet edıyor bızı ramazandan sonra Burgazdayız tamammı?
-
[QUOTE=kutsal;6046023]yasin abı senı gördukce aklıma gelyor bak lütfen tarla sattırıcan bıze typer için gözunu seveyım :)
Kutsal kusura bakma imzama yazmak zorunda kaldım bu sözünü...:)
-
Afiyet olsun beyler. Araçlara da maşallah biz ordayken yapmadin kutsal bey şimdi yap bakalım...
-
Alıntı:
Volkan bak Kutsal davet edıyor bızı ramazandan sonra Burgazdayız tamammı?
beklıyorum abı baraj kenarında yakıcaz mangalımızı misler gıbı ımza olayı da ıyı olmus :)
Alıntı:
Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı
Afiyet olsun beyler. Araçlara da maşallah biz ordayken yapmadin kutsal bey şimdi yap bakalım...
arkadasım buraya geldınde yapmadıkmı ayıp sana
-
Çok güzel bir gündü :) Typerların seslerinden dolayı kutsala katılıyorum hondacı olma yolundayız :)
-
Çalışmıyor olsak gelırdık valla..Yasın araban hayırlı oolsun typer fena duruyor..
Yusuf mangal konusunda uzmandır :D
Güzel bir gün olmuş Maşallah...
-
Alinik temiz typer varsa alalim hemen :D yasin abi uçaklardan birini ayarla gidelim ramazanda sonra kutsalin yanına bakalım bizi doyurabilicekmi:D
-
Alıntı:
Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı
Alinik temiz typer varsa alalim hemen :D yasin abi uçaklardan birini ayarla gidelim ramazanda sonra kutsalin yanına bakalım bizi doyurabilicekmi:D
Aynen ramazandan sonra ilk ucakla gidiyoruz Burgaza
-
Alıntı:
Aynen ramazandan sonra ilk ucakla gidiyoruz Burgaza
beklemedeyım abı bayraklar elımde ınıceğınız yer bıle hazır bızım tarlaya ınıceksınız ardından satılıyo zaten :D
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Çalışmıyor olsak gelırdık valla..Yasın araban hayırlı oolsun typer fena duruyor..
Yusuf mangal konusunda uzmandır :D
Güzel bir gün olmuş Maşallah...
Sinan sagolasin kardesim Burgaza giderken haber veririz senide bekleriz.Beraber gideriz.
-
Alıntı:
OnurK Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir gündü :) Typerların seslerinden dolayı kutsala katılıyorum hondacı olma yolundayız :)
Bekle sen bekle sanada dusunuyorum biseyler az biraz sabir acele etme..