BMW M Serisi M3 2003 Model 72.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 92610590
Nissan 350Z 3.5 L V6 Coupe 2006 Model 78.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 86476068
Printable View
e46 yakısıklı duruyor ama 350 derim piyasa arabası değil dediğim gibi kuruçeşmeye gittiğin zaman porchelerin arasında ilgiye maruz kalıyorsun :)
Bence 350 Z , ama tamamen şahsi fikrim.
Teknik konularda çok bilgili arkadaşlar var onlar yazacaklardır , ama bana kalırsa imaj olarak 350 Z.
Tabi motorudur yürüyenidir bakımıdır derseniz bir çok arkadaş M diyecektir.
ne için düşünüyo arkadaş ? prestij, konfor, performans ?
iki araç arasında 350Z öne çıkıyor şayet linkteki m3 kırmızı olsaydı açık ara m3 derdim :)
Tabi arkadaşın kullanım amacı en önemlisi , mekan önüne çeksinler gelen geçen baksın diyorsa şüphesiz 350Z.
Çünkü hatunların %90 ı açısından tüm e46 lar aynı , tüm golf ler aynı ( R , GTI , R32 , trendline ).
m3 46 ama 350z de fena değil hani piyasada m3 kadar fazla olmadğından daha dikkat çekici zor bi karar:)
İkisinide sırayla deneyebilir ilk olarak E46 M3 alır kullanır nasılsa aranan ve satışı kolay bir otomobil 350'ye göre daha sonrada Z33 350Z alır.:)
her yönden 350z derim ben , apaçi arabası değil bikere :)
kesinlikle 350z ..yeni ,manuel,süper sport gibi vs.vs...
m3 manuel olsa m3 derim ama 350 z daha iyi gibi şuan ...
350z nin tek eksi yanı sunroof yok oda çok büyük eksi ...
tabıkıde 350 z
sunroof olsa iyiymiş Z'de ama genede Z iyidir... başka bi M3 olursa kırmızı renkte önerim M3 olurdu...
ben bu bütceye hem imaj hemde performans verecek bir arac düşünürdüm bu tarz mesela :)
Porsche 911 Carrera 1998 Model 72.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93562239
Herkes 350Z demişte o araba yakıt sarfiyatı diye bilinmiyor mu? Zaten üzerindeki motor çok seri bir motor değil kaç tane 2jz swaplı fairlady gördüm ben..
Bence M3 en azından yaktığı kadar gider..
350 z güzelde bence günlük binilcek bir araba degil azıcık sert ve sürüc pozisyonu ciddi alcak :D kullanıcaksa m3 alsın
Tr şartlarında tabiki M3
hepsini boş versin s2000 alsın dermişim :D
m3 derim :)
anket olsa daha iyi olurdu
bmw yılan yılannnn
emüç emüç emüç hemide karbonşıvartz felek gibi duruyor bence düşünülmemeli bile :icon_tup:
m3 e apaçi arabası diyen arkadaş sen almazsın olur biter ;)
bence kesinlikle m3 ilandaki araca bakmıştık supersprint egzos var aracın götünün kopuk olmadığı söylendi ama baktırmak lazım bagajda boya yok dedi ama okadar kötü boyamışlarki sanki fırçayla baktırmadan kesinlikle almayın,onun dışında km'ye göre için durumu güzeldi.
Kesin ve net 350z yi tercih ediyorum.Sahsi gorusum beni cok etkilemisti o arac ondan aldigim keyfi turbolu bircok makinadan almadim.
BMW M Serisi M3 2003 Model 73.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 93808069
bu o siyahdan daha iyi
tabikide 350 z
ben piyasada daha az olmasından ve özel bir araç olmasından dolayı 350z yi alırdım...
herkesin 350z demesi çok ilgincime gitti :) m3 deki konfor ve kalitenin devede kulak kısmını belki oda belki 350 z de bulursun herhalde . bi ara 350z li birinin kronik sorunlu araç olduğu ama sadece motor ve hissiyatı için kullandığını söylüyodu.
ben olsam m3 tercih ederim kesinlikle heleki TR şartlarında ...
ama 350 z nin hissiyatı yola aktarımı sanırım daha bi başkadır . nekadar m3 yanında 2.sınıf kalsada (bence) yine de çok yakışıklı araba
bkz:D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...36693092_n.jpg
ne yani m3 apaçi arabasımı ?
tamam ben apaçiyim...
M3 Tartışmasız KRAL :)
2 kişilik trafikte biraz daha farklı duran bir araç düşünülüyorsa 350z güzel bir tercih olur.geri kalan
tüm karşılaştırmalarda m3....ilandaki aracı bilmiyorum ama... biraz düzgün bir m3 almaya dikkat etmelisiniz.
m3 diyorum..