Good Driver's Reaction - YouTube
Printable View
varya audici kelimeyi şahadet getirmiştir haa.
ama ladacıda iyiymiş
adam iman power :D refleks yanında bas çek le kızaklatttırmamış helal
rusyada tüm araçlarda kamera mı var ya ?
adam inanmış :D
harbiden manuel abs yapmış adam :)
ayarsız frenler , sağ arka tekerlek kitlemiş resmen ilk frende ama iyi yırtmış hepsi :D
Refleks çok iyi.
Rus bu, kesin inip dövmüştür, silah çekmiştir, arabayla kovalamıştır kesin.
sola kayarken freni bırakması kurtarmış olayı
Adam herhalde yaya geçidinden geçiyorum diyerek daldı az daha mort oluyordu ayrıca çokta sakin ceylan gibi seke seke geçti kafasını bile çevirip bakmadan :D
Helal...........
adam hakkaten iyi kontrol etmiş.
bu videoda çok iyi çok güldüm valla :D
Woman Fell Out of a Crowded Van - YouTube
Buradaki olayı çözen var mı?
http://www.youtube.com/watch?v=FIOLL...layer_embedded
bu rusya gercekten degısık bır memleket,anlamak zor
yok aga çözemedim vallahi :D
Ben size cozdugum kadari ile soyleyeyim,adami taniyorlar planli bir sekilde cezalandirmaya calisiyorlar yani dikkat edin soldan kapiyi acan adam soforun sol elini cekistiriyor sanirim o elinden vuracak onu muhtemelen bir cezalandirma yontemi adamda elini vermiyor amac oldurmek olsa kafasina patlatir yururler zaten.Amac korkutup ceza kesmek.Ama sunu soyleyeyim arabalari kamyonlari gordum su anki ayazaganin hali gibi ayni butun arabalar camur icinde :D biktik ya araba yikatmaktan yaz gunu :D
helal olsun
audiden dönerken tripod olmuş :) eleman cidden iyimiş. Ben direk patlardım adama. O herifte birinden mi kaçıyo caddeye kedi gibi atlıyor. İner döverdim o herifi ben.
Tamam da keşke sığır gibi koşmaktansa etrafına bakıp öyle geçseydi gidilen hızlarda yüksek hız değildi. Ayrıca imza güzel :)
yayada tam malmış ama insan bir bakar sağa sola :D Adam iyi kurtarmış paçayı :D
http://www.youtube.com/watch?v=cqOUY...eature=related
yanlız buda fenaymış ha
helal olsun saka gibi
çok sakat var :)
Cok iyi kurtarmis...
audi bence elfrenini çekmiş...
hakikaten iyi refleks amca adrenalin patlaması yaşamıştır :)
Galiba rusyadaki araçların tamamında var bu kamera olayı uçaklardaki karakutu gibisinden.
bence balatada sorun var ön sol fazla sıkı gibi kafayı direkt sola veriyor ama manuel abs onnumara ben o anda direkt köklerdim freni sonra euzubesmele :D