HIZ TUTKUNLARINA MÜJDE 2009 MODEL RENAULT CLİO 2.0 SPORT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 93999110
Sizce tahmini kaç tl hasarı vardır ?
Printable View
HIZ TUTKUNLARINA MÜJDE 2009 MODEL RENAULT CLİO 2.0 SPORT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 93999110
Sizce tahmini kaç tl hasarı vardır ?
Galiba çok tl :D
bu kazada araba airbag açmamış enteresan :)
astarı yüzünü geçer uzak durmak lazım...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...97-kaza-9.html
konusu açılmıştı kaza yaptığında.
sahibindende beyaz pro ceed var 2012 model 12binkm de mi ne sağ kapı çamurluk hasarım var 26.800 yazmışlar uraşmak istesem hiç kaçırmazdım onuda düşünün derim
ön konsol bile içeri girmiş. hiç düşünme bence.
Arakdaşa çok geçmiş olsun üzücü ßir olay allah yardımcısı olsun
ßence ßu RS tekrar toplanıp eski haline gelip yollara çıkıcaktır eminim..
Şimdi bu kazayada bir mühendis üyemiz çıkıp deseki şöyle vuraydı açardı :)
*** götü dağıtmış bi Hyundai vardı 10 airbag'den biri bile açmamıştı o konu geldi aklıma.
Bu Rs bildiğin gramafon olmuş direkler tavan vs ama airbag açmamış. Airbag yerine migros poşeti koyuyolar galiba.
Babam reno yetkili servisinde çalışıyor, biz alsak kaportası hariç ne kadar masraf çıkar sizce ? Airbag konusu çok tartışılmıştı emniyet kemeri, vuruş şekli vs denmişti ama bilmiyorum.
Kemerler takılı değilse airbag açmaz benim bildiğim kadarıyla buda öyle olmuş olabilir muhtemelen.
kafadan kazalı araç toplamak kadar zor bişey yok...
motor şanzuman sağlammı acaba
Hâla sayılı diyor yahu.Alıntı:
ARAÇ TÜRKİYE'DE BULUNAN SAYILI SPORTLARDAN BİRİDİR
Antalyada bunu bır toplarlar orj'den guzel durur :D
10 lira teklif et
o paraya alıp proje tadında bişi yapılır anca
tam r3 yapmalık aslında, ralli için bire bir.
almayı düşünmüo sunuz dimi ? :)
Pek alma niyetim yok zaten de ben fikir almak istedim. :)
Oto çıkma ve hasarlı araç işi yapan biri olarak söylüyorum istenilen parayı çok buldum.Aracın tavanı gidik ve sunroof lu araç.Ön göğüs sacı içeri gelmiş.Çok zor.Ederini yazmıycam etik olmaz.
baskı üstten silme olmusda olabilir carpmadan ziyade kesme gibi olmuş sankı airbag ondan acılmadı belkide ertekin kardeş edenide motor paras ısadece alıp swaplanır derim sadece
bencede r9, 19 a falan swaplansa müthiş olur.
zaten şase si oynamışsa kaymışsaki kesin gitmişdir oda ekstra büyük masraf..
Hyundai'nin kendi sitesinde yazılı açıklama vardı o araç için. Bu araç için de airbagler emniyet kemeri takılmadığı için açılmadı diye açıklanmıştı. Yol kenarındaki bariyerlere girmişti araç.
Toplanır toplanmasına ama piyasadan biri değilseniz çok zor olur.Bu araç ancak sanayici ya da bu işleri yapan biri tarafından toplanabilir.Artı fiyatı pahalı arabada hasar çok.Bana kalırsa hiç alınmaz ama düşünürüm derseniz Ancak şöyle alınabilir çok sağlam yeni nesilde de uzman bir kaportacı bir motorcu gider bakarsınız komple hasarı tespit eder liste çıkarırsınız fiyatları araştırır parçası işçiliği ıvırı zıvırı piyasasından size çok daha uyguna gelirse anca.
Hiç bulaşılmaz, ne saç bırakır ne cepte para.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...89598316_n.jpg Böyle bir fotoğrafı vardı airbagler açılmamıştı
araca istene fiyat 17 toplaması 10 bin den fazla 27 değer kaybı su bu edeceği 30 bin oda alan olursa neye değdi butun uğraş
Bencede...
motor şanzıman beyin, jantlar, içerideki koltuklar v.s güzelce alınır, bir şekilde 172 kasaya elbet oturtturulup mis gibi gezilebilir kanımca :D yine masraflı olur ama, bunu toplamaktan daha kolay bir iş olacağı kesin..
beyler aracı ufaktan direklerini falan düzeltmiş ler araç cam tavan parçası var diyorlar bi alacak arkadaş iii araştırsın benden tavsiye o aracın tamponu kaputu cam tavanı cartı curtu rahat 13 ,15 bin tl tutar ayrıca aracın üzerinde ne farı var ve radyatörü var orjinalden zenon olduğu için zenon sıfır far herşeyi ile 5 bin tl bence 10 bin tl ye alınırsa mantıklı olabilir
arka spoyleri yemişler ama :D