Yaratıcı bir reklam olmuş. Focus'a ufaktan bir atar söz konusu. :)
The Hyundai Veloster banned commercial - YouTube
Printable View
Yaratıcı bir reklam olmuş. Focus'a ufaktan bir atar söz konusu. :)
The Hyundai Veloster banned commercial - YouTube
güzel paylaşım.:)
çok güzel reklam aslında...emeğine sağlık...
guzelmis :)
Link olarak ekleyebildim kusura bakmayın bu arada.
güzel paylaşımmmm
3 kapı mı oluyo bu araba şimdi )))
harbi cok iyi reklam olmus
guzel reklammıs hakkatende bu araba geldıgınde cok dıkkat cekıcek valla :D ne zaman gelıcek bılgısı olan varmı acaba :)
çok beyendim
değişik bir tasarım...
Her hyundai aracının götünü başını başka araca benzetenlerin yaratıcılıklarının ulaşamayacağı noktada Veloster. :)
Hyundai de arkada kapı yok diye övünür zaten :)
*** atmaktan vazgeçmeyen arkadaşlar var hala. Özgün tasarım, güvenlik önlemi hala şuna benzemiş, bunla övünür. Genesis Coupe konusuda öyle.
Reklam güzel düşünülmüş
ama azrail geldi mi 3 kapı 4 kapı sedan Hb tank uçak otobüs tanımaz. o da ayrı :)
Valla bence reklam 10 numara olmus arabada tek kapi olayinin sonu olmus en azinda. Rahat rahat inip bin senin koltuk ayarinda bozulmasin:)
haha reklam iimiş buna benzer birde mercedes reklamı vardı oda bombaydı
bizim milletimiz 2 taraftan inip binmeyi sever sıcak havalarda kapılar açık gitmeyi falan:D:D:D
ticarilerde de var bu arkada tek taraf kapı olayı ama piyasa da araç satılırken fiyat düşmesine neden oluyor burasu türkiye:D:D
Süper bir reklammış :) Paylaşım için teşekkürler.
reklam güzelmiş,paylaşımınız için teşekkürler..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...92545777_n.jpg
arac cok guzel ama miniden cok daha kullanıslı
Reklam acaip saçma olmuş ya :D Azrail ava giderken avlanmış
Arkadaşım tam anlamadan burada düşünceni savunuyorsun anlamadım ki ben. Veloster 3 kapı araç sınıfına koyulacak bir araç değil bu 1. 2.cisi one door in the left side, two doors on the safe side. Anlatılmak istenen de bu. Solda 1 kapı, güvenli tarafta ise 2 kapı. Get it?
Cok iyi ya
cok guzel reklammıs gercekten guzel paylasım
Güzel düşünce, güzel reklam.
Sanırım sağdan direksiyonlu ülkeler içinde kapı ters tarafa konulur. Yalnız direksiyon torpido vb. maliyetlere bir de kupa masrafı eklenicek.
Hı hı crx idölleri zaten, sonraki i40ı da sedan eg'e benzeteceklermiş.
Tasarlayan araya carbon kağıdı koymuş, hatta aynı bantı bile kullanmış olabilirler, tıp demiş burnundan düşmüş. Desem ne olacak benzemiyor deseme ne olacak? Ben reklamda bahsedilen totalde 3 kapı olayından bahsediyorum, sen aracı komple başka bir araca benzetmişsiniz. Bu iletişim bozukluğundan ötürü size diyecek sözüm yok. İyi günler. ;)
Reklam iyi :D
Reklam gerçekten çok iyi ;)
Veloster de harika bir otomobil.
senin bahsettiğin 3 kapı 4 kapı mevzusu değil yukarıda yazdığın yoruma cevap olarak yazdım ama IQ' m tavanda şeklinde yorum yazacağına yazdıklarına bir baksan belki anlaşırdık
yine yazdığın yoruma göre bi cevap
http://www.hyundai.com.tr/uploads/ca...edetay_i20.jpg
http://img2.netcarshow.com/Ford-Fies...llpaper_04.jpg
demekki neymiş götleri başları benziyormuş :)
Yok kibir bana göre değil, beni tanıyanlar bilir. Nereden ulaştınız o konuya anlayamadım her neyse. Yazdıklarımın hepsinin farkındayım, tekrardan okumaya gerek duymuyorum. Siz hala işinize geldiği gibi anlamamakta ısrar ediyorsunuz. 4 kapı olayı üzerine değil mi bu reklam? Bu olayını kim daha önce yapmış olarak yazdım ben onu yani reklamın vurgulamak istediği noktaya parmak bastım. Her neyse uzamasın.