-
306 CaB ! GooDByE.... ( PhotO )
-
hayırlısı olsun.. 306 yeteerdi zaten artık :)
-
Güzel araçmış...
Hayırlısı olsun :)
-
alanada satanada hayırlı olsunnnn
-
maşallah cab yine yakıo yeni araca artık hayırlısı olsun.
-
bozuluyordu zaten Ayberk'im :D
takma kafana , hayırlısı olsun , daha güzellerine sahip olursun inşallah.
-
hayırlısı olsun.. bu arada duvarda herkesin ismi yazıyor asıklar duvarı sanırım =)
-
Hayırlısı olsun Warrock :]
-
güzel fotolar hayırlısı olsun daha iyisi gelir inş..
-
Hayırlısı kanka yenı bi cabrio kokusu alıyorum :)
-
hayırlısı olsun kardeşim:)
-
Masallah, cok begendigim bir 306 idi :)
Alana da hayırlı olsun, sana da hayırlı olsun.
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı kanka yenı bi cabrio kokusu alıyorum :)
s2000 desek .. sığmazki o adam.. 2,5 metre boy var :D
-
guzel fotolar hayırlı olsun
-
saolun arkadaşlar =) bakalım 1-2 ay yok bişiy 207 diesel 60 milyon 600 km yol mis gibi :D yaz başına kadar iş ile ilgili olaylarım var o yüzden yaz başı ölmessem başka cabrio evet olucak ;)
-
Alıntı:
Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı
s2000 desek .. sığmazki o adam.. 2,5 metre boy var :D
uzadım olm 3.10 oldum auhauha yao minge tokat atıyorum :D
-
songul ve halıl ıyımıs ya... kardesım hyrlısı olsun
-
Hayırlısı olsun daha iyileri gelir inşallah
-
ayberk sattığın kişiyle beni tanıştırsana güzel nasihatlar vericem:)
-
-
hayırlısı olsun alanada satanada ;)
-
Alıntı:
AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı
saolun arkadaşlar =) bakalım 1-2 ay yok bişiy 207 diesel 60 milyon 600 km yol mis gibi :D yaz başına kadar iş ile ilgili olaylarım var o yüzden yaz başı ölmessem başka cabrio evet olucak ;)
60 milyona 600km yapıyosunda sen trafik yüzünden bi yere gitmiyosunki suadiye ve çevresinde 60 a 600km karşıya geçme trafik var die
-
306 çok ii maşallah 207 de güzel onunlada idare edersin kazasız belasız;)
-
Çekimler çok iyi,hayırlı olsun:)
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun.. 306 yeteerdi zaten artık :)
306 yetmez :o
Hayırlısı olsun umarım bunun kadar güzel bi arac nasip olur...
-
hayırlısı olsun kanka güzel anılarımız wardı bu arabada böü :( songülle halil berna numan arka fonlu resimler yine cok hos cıkmıs adam bu işi biliyor :) bi günde bnim resmimi cek olm hep araba hep araba bu ne ya :S
-
olsun olsun zamani gelmišti zaten:D
hayirlisi ossun simdiden:)
-
hayırlı olsun iki araba da çok güzel maşallah..
-
Oldukça beğendiğim bir araçtı. Yerine 207 CC 1.6 HDI 110 hp iyi gider. :) Birde aracındaki supersprint'in diğer eşi benim arabamda :)
-
çok saolun arkadaşlar,dediğiniz gibi hayırlısı.. Araba sevdiğim bi abime gitti,oda bodruma yerleşiyo artık bodrumda açar üstünü gezer :)
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
ayberk sattığın kişiyle beni tanıştırsana güzel nasihatlar vericem:)
mauahuhaua öwüceksin dimi kanka :hahaha:
Alıntı:
MmM Nickli Üyeden Alıntı
60 milyona 600km yapıyosunda sen trafik yüzünden bi yere gitmiyosunki suadiye ve çevresinde 60 a 600km karşıya geçme trafik var die
olm senin vücudunda bulunan 120 kilo değerindeki yağları ***** tarafındaki yerden çıkarıcam :D
Alıntı:
ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun kanka güzel anılarımız wardı bu arabada böü :( songülle halil berna numan arka fonlu resimler yine cok hos cıkmıs adam bu işi biliyor :) bi günde bnim resmimi cek olm hep araba hep araba bu ne ya :S
gel dedik sana bi anılarımızı canlandrılam açmadın telefonunu.. çarş veriorm zaten arabayı 3 gün daha otoparkta :)
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Oldukça beğendiğim bir araçtı. Yerine 207 CC 1.6 HDI 110 hp iyi gider. :) Birde aracındaki supersprint'in diğer eşi benim arabamda :)
çok saol... Valla bi 207 disel var 2.cisini almıcam :) yani disel almıcam :D
auhaua benim egzos sendemi şimdi yani :) tolgaya vermiştim 206dan sonra, ben seviyorum ya çoğu kişi sevmezde iidir yani..
-
son kez bi maşallah diyelim ozaman,fotolar güzel 306 çok daha güzel :)
hayırlısı olsun
-
Alıntı:
AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı
çok saol... Valla bi 207 disel var 2.cisini almıcam :) yani disel almıcam :D
auhaua benim egzos sendemi şimdi yani :) tolgaya vermiştim 206dan sonra, ben seviyorum ya çoğu kişi sevmezde iidir yani..
o araba bende olduğuna göre :) o zaman editliyorum. 207 CC 1.6 THP 150 HP :D:D:D
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
o araba bende olduğuna göre :) o zaman editliyorum. 207 CC 1.6 THP 150 HP :D:D:D
aa ben bilmiyodum tamam ozmn anlaşıldı :) euheueh inşallah editteki gibi bakalım 1 -2 aya kısmet hayırlısı =)
-
duymadık ulan yoksa sendenmi kacıoz gayo
-
bagajın değişmez aksesuarı olan tarihi eser tripodu yeni arabaya koyarsın artık herkesin bi anısı var nasılsa onla
-
araabyı alana tripod hediye :D
-
gitti mi şimdi bu külüstür :D
ulan ayberk babanın ilk aldığı zamanları hatırlıyorum bu arabayı :D
-
Gördüğüm en güzel pug cabrioydu...
Maşallah dielim...
Yeni sahibine kazasız belasız sürmek nasip etsin...
-
ii yapmışsn ayberk hayırlısı olsun.
Zaten sol far su almıs :D
-
saolun arkadaşlar :) fardaki buhar benim bi hatamdan girdi :D yoksa almıo su flm buhar yapsın =)
Alıntı:
MmM Nickli Üyeden Alıntı
bagajın değişmez aksesuarı olan tarihi eser tripodu yeni arabaya koyarsın artık herkesin bi anısı var nasılsa onla
seninle ilgili fikirlerim artık fanteziye girmeye başladı :D fatgirl kılıklı herif :hahaha:
Alıntı:
cabriolet Nickli Üyeden Alıntı
gitti mi şimdi bu külüstür :D
ulan ayberk babanın ilk aldığı zamanları hatırlıyorum bu arabayı :D
külüstürler götürsün seni emi :D ne lam bu herkes benle uuraşıo :soru:
ya buarada 207ye park ettiğim yerde biri önünne çivi koymuş saolsun ön lastiklerde 2 tane çivi çıkarım :ofk: ne insanlar var delircem,dikkat edin sizde..