-
e30 3.25 hartge leon cupra
-
başka dahada net videolar var ama bulamadım bulunca onlarıda bulink altında toplayacağım
-
e-30 erken kalmıs cupra basıyımmı basmayımmı beklemıs 2 boy arkadan basmıs:D
baska vıdeo ısterız:D
-
aslında alakası yok esp yüzünden kalkamadı ikincisi rulingdede zaten bmw yine ayırıyor onu
-
eua geçer 400 metrede ama videoda biraz dediği gibi bi esp var :) maŞALLAH eua ya
-
-
bencede güzel kalkamamış; esp nie kapalı değil peki
-
orda tekrar denendi ve roling yapıldı yine geçemedi ve hırs yaptı sahibi arabaya çhip yapıcam bide öle deneriz dedi bekliyoruz gelirse tekrar drag veya ruling yapıcaz onunla
-
benım aklımada geldı esp ama
kapatmıstır dıye dusundum.pardon.
esp yı kapatıp denedımı,gercı roll de de gecememıs enteresan.
yaw dıyorum e-30 lara bulasmayın :D:D:D
-
aklına gelebilecek herseyi yaptı çıldırdı hatta 60milyarlık araba15milyarlık arabaya nasıl geçildi die sinir oldu
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
aklına gelebilecek herseyi yaptı çıldırdı hatta 60milyarlık araba15milyarlık arabaya nasıl geçildi die sinir oldu
böyle dusunen bir insan zaten arabadan fln anlamıo demektir...
-
hehehe biraz daha fazla sevmeye başladım e30 umu :D
-
Alıntı:
Future_King Nickli Üyeden Alıntı
böyle dusunen bir insan zaten arabadan fln anlamıo demektir...
+E30.......
-
e30 yaaa...bakışlarını hep sevdim önden....masallahh..
-
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
e-30 erken kalmıs cupra basıyımmı basmayımmı beklemıs 2 boy arkadan basmıs:D
baska vıdeo ısterız:D
BENDE BAŞKA CUPRA İSTİYORUM :):hahaha:
-
e30 ayrı bir dünya anlatılmaz yaşanır gerçekten bmw nin çoğu modelini kullandım ama e30 kadar hiç birinden zevk alamadım nedense
-
Cok güzel cok maşallah e30 ve sürücüsüne neler var e30 da ?
-
20yıllık makinalar ama hala dimdiriler masallah
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
20yıllık makinalar ama hala dimdiriler masallah
(((+ EKE30)))
-
bravo cok ii mis ibrahim ayarla bir aksam gelellım ben urfa
-
ooo urfa işin içinde :) hartgenin işi zor :D
-
Dragda olucak cieri yeten buyursun ben kendi adıma bayıldım bu e30a
Ole roll cakllıklarına gerek yok denemek isteyene yer yurt hazır dorudurust....
23 mart 2008
Pistte deneyecek varsa gelsin gorelim ben kendi adıma soluyorum bunları bayıldım fena bı e30
Alman severim ***** ...
-
E30 2.8 galba ;) timing ile 1 boy önde başlamış
-
Cilo Kanka Herzamanki Gibi Coşuyosun Kardeşimin Arabasi Istanbul Da Tek Onu şuana Kadar Geçen E30 Olmadi Istanbul Drag E 30 BMW KATAGORİSİ şampiyonu 34 Sa 219 Ile 10 Defa Kalktilar 10 Da Da Aldi 34 Eua 85 Gönüllerin Efsanesidir.:)
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
E30 2.8 galba ;) timing ile 1 boy önde başlamış
325 miş makinası ... baya güzel gidiyor videoya gore ....
-
Alıntı:
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
325 miş makinası ... baya güzel gidiyor videoya gore ....
2.8 modifyeli oluyor araç hartge değil 5.25tds krangı var pistonlarda 84mm bi kaç incik boncuk daha... bu arada bende e30 cuyum ama urfanın s2000 i ne roll da nede dragda geçebilceğini sanmıyorum... ama cilo nun e30 diğer 2.8 ler gibi yürümüyo gerçekten güzel yürüyo
-
Makina 3,28 Dereceli Egzantirik Dyno Sonucu 240 Ps 192 Torc :d
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
2.8 modifyeli oluyor araç hartge değil 5.25tds krangı var pistonlarda 84mm bi kaç incik boncuk daha...
KANKA SEN BU İŞİ BİLİYOSUN YOKSA ARABA YAPILIRKEN SENDE ORDAMIYDIN :)
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
KANKA SEN BU İŞİ BİLİYOSUN YOKSA ARABA YAPILIRKEN SENDE ORDAMIYDIN :)
yok icime doğdu :)
-
Alıntı:
hantypR Nickli Üyeden Alıntı
bravo cok ii mis ibrahim ayarla bir aksam gelellım ben urfa
kardeşim biz herpazar yapıyoruz organizasyontümtürkiyede bilinmeye başladı bizim organizasyonlarımız herzaman beklerim buyrun gelin gökmeninorda konuştuğumuz gibi önümüzdeki pazar bekliyoruz sizleri
-
Alıntı:
yok icime doğdu :)
ÇOK YAKLAŞTIN AMA NE İŞLEM YAPILDINI SÖLERSEM KARDEŞİME AYIP OLUR ŞİMDİ BU ARACI YAPAN HÜSEYİN USTA ANKARADA DİOKİ BU ARACI BEN YAPTIM BİRDAHA AYNISINI YAPAMIYORUM DİO :D
-
Alıntı:
ÇOK YAKLAŞTIN AMA NE İŞLEM YAPILDINI SÖLERSEM KARDEŞİME AYIP OLUR ŞİMDİ BU ARACI YAPAN HÜSEYİN USTA ANKARADA DİOKİ BU ARACI BEN YAPTIM BİRDAHA AYNISINI YAPAMIYORUM DİO :D
belli zaten ankaranın 2.8 lerini bile yalan etmiş :D ist.dakileri katmıyorum bile :)
-
EVET BİZ HERZAMAN GÜZEL ORGANİZASYONLAR YAPIYORUZ MEKAN BELLİ İRTİBATA GEÇELİM SİZİ MİSAFİR EDELİM BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR SİZE MEKAN NASIL GÖSTEREYİM TIKLAYIN LİNK İ http://www.youtube.com/watch?v=mbHdSJdl5F0
-
Alıntı:
belli zaten ankaranın 2.8 lerini bile yalan etmiş :D ist.dakileri katmıyorum bile :)
AYNEN KANKA BU ARACIN 3 BİTMİYOR AKILLARA ZARAR Bİ ARAÇ GERÇEKTEN FENA YANİ
-
Alıntı:
AYNEN KANKA BU ARACIN 3 BİTMİYOR AKILLARA ZARAR Bİ ARAÇ GERÇEKTEN FENA YANİ
ben bi ara özelden alayım şu işin sırrını :) söz aramızda kalcak :D
-
Alıntı:
ben bi ara özelden alayım şu işin sırrını :) söz aramızda kalcak :D
KANKA SEN CİLO YA SOR ÖZELDEN ONUN NAMINA YORUM YAPAMAM ANLADIN SEN ONU :)
-
Alıntı:
KANKA SEN CİLO YA SOR ÖZELDEN ONUN NAMINA YORUM YAPAMAM ANLADIN SEN ONU :)
eywwwwwww borbet nazmiiiiiiiii :) senin aracıda yapılırken gördüm alpinede maşallah gerçekten çok güzel... ciloyla denedinizmi ?
-
Alıntı:
eywwwwwww borbet nazmiiiiiiiii :) senin aracıda yapılırken gördüm alpinede maşallah gerçekten çok güzel... ciloyla denedinizmi ?
imkansız gibi bişey ciloya yaklaşmam :)
-
niye canım ben ankarada cok turbolu sahin gördüm modlu 25 leri catır cutur götürüyolardı :) ufak tefek boooooost lara bakar :D
-
Alıntı:
niye canım ben ankarada cok turbolu sahin gördüm modlu 25 leri catır cutur götürüyolardı :) ufak tefek boooooost lara bakar :D
kanka mütevazi olmak iidir burdn şimdi desem olmaz yakışmaz biz kardeşiz zaten ciloyla kalkıp onla kalkmam zaten o pırasa gibi dograr bu farklı bi e30 sende biliyosun zaten benim araç rodaj da az zamanı kaldı