daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum adanalı üyelerimizin bu işten haberi var mı ? veya daha önce bu adama airride yaptıran oldu mu ?
Havalı suspansİyon.avi - YouTube!
Printable View
daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum adanalı üyelerimizin bu işten haberi var mı ? veya daha önce bu adama airride yaptıran oldu mu ?
Havalı suspansİyon.avi - YouTube!
Adanada doğan iş yusuf ustanın yaptıgı bırcok araç var onlara bakabılırsın
custom olması düşündürüyor. Birebir kullananların deneyimlerini okumak istiyorum. Gerçi cantürk gibi olabilir o da birazı yerden yere vurur birazıda yere göğe sığdıramaz
dostum senelerdir iş yaptırrım 12 dkda 4 yay çıkarıp spor yay takan ve özür dilerim bahri biraz uzun sürdü diyen ustadır :D:D:D kesinlikle aklında soru işareti kalmasın adana da işin üstadıdır
Sistemin fotoğrafları var mı acaba ?? Nasıl görebiliriz..
motor kulaklarını söküp takma zaten 10 dakikadan fazla :) mübalağa sanatının doruklarına ulaşmdan cevaplar yazarsanız daha memnun olurum :)
cevaplar için teşekkür ederim.
Aşırı indirip kaldırmıyo ? Yada bu araç için mi böyle ?
Bursa işi daha güzel bu konuda. İster leylek ister yılan :D
http://i41.tinypic.com/2zqfonn.jpg
http://i43.tinypic.com/2myupv7.jpg
haci bursa uzak ya :D
Bursa uzakta işin zevkine varmak istiyosan gelip yaptırcan :D bi basıp ofroad yapcan bi basıp karteri yere oturtcan :D
daha neler çıkacak acaba :)
lastikleri söktükten sonra ön süspansiyonların sökülmesi için kaput kaldırılıp gevşetilerek amartisörün boşa düşürüldüğü parça nedir ?
ters cevap vermek yerine soruma cevap vermeyi denerseniz belki daha iyi iletişim kurabilir ana konuya dönebiliriz :) bozma çabası içerisinde olunacaksa hiç konuşmayak daha eyi
sen beni mübalağ sanatının doruklarına çıkartırken ben senin soruna cvp vermiştim ama sen anlamadın :icon_tup::icon_tup: zaten bence sen konuşma çünkü gördüğüm kadarıyla arabadan anlamıyorsun süspansiyonla motor kulağını karşıtıracak kadar hemde :icon_wack
işi bilen insanlarla da dalga geçer gibi konuşuyorsun...
neyse bende senin yaşlarda kanım hızlıydı böyle fevri davranıyordum büyüklerime karşı seni anlayabiliyorum yani DOĞAN İŞ yusuf ustaya gidersen gerekeni yapar dediğim gibi işin erbabıdır
amartısor kulesı amartısor takozu var motor kualgı ne alaka yanı ? bu video gordugnde birol usta asıl ısı egzozcu ama bu sanatıda ıcraa edıyoru malıyetı 3bın tl lerdeydı o zaman sımdı ne oldu bılmıyorum sımdı hondası var aynı sısıtem ondada var ..
adanada egsozcu birol ve şaseci yusuf abi var ama ben şaseci yusuf u tavsiye ediorum ;)
adanada bilindik kişilerdir ama ben yay takar gene bu düşüklügü alırım yanı bana pekte yeterlı gelmedı düşüklüğü
gayet başarılı
ama driftboy un paylaştığı bursa işi daha güzel duruyor
maliyet ne alemde acaba
birde merak ettiğim yol tutuşa olumlu olumsuz bir etkisi var mı bu sistemde?
beyaz tıcarıdekı gıbı olcaksa gıdıp bnce mılyarlar vermeye gerk yok cunku 5-6cm basıyo gıbı, surenmedıkten sonra yapmk anlamsız.
Kemal yapan kisi iyi bir abimizdir. Hallederiz ;)
konunu başındaki vidyo eksozcu birol abimizdir asıl işi eksozdur adanada şuayip gibi ama iş süspansiyona gelince DOĞAN İŞ Yusuf abimiz adanada tektir adresi eski sanayi şuayip eksoz karşısı;)
Adanada yapan usta ne kadara yapıyor peki?
yol tutusu etkiliyormudur aracin stabil olacagini snamiyorum ?
motorun kulağını bir çekmek lazım.
Ticaride yapmak sorun degil mi?emin olmamakla birlikte her sene muayene var sanırım.sıkıntı olmuyormu?
Custom airride öyle coil falan gibi yol tutmaz. Gazlayan adama pek faydalı olacağını sanmıyorum.
çok düşürmemişki fiorinoyu..
sene 2010 :D
post #5058 eski aracım :)
http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-267.html
elimde olan bütün fotolar bunlar.ne video nede detaylı foto çekmişim ozamanlar :) pişmanımmmm ...