Honda civic : 120 hp
Megane : 110 Hp
Toyota Corolla : 114hp
Megane da kat iptali var sadece. Araçların durumu iyi. Dragda ve roll de sonuç ne olur sizce?
Honda civic : 120 hp
Megane : 110 Hp
Toyota Corolla : 114hp
Megane da kat iptali var sadece. Araçların durumu iyi. Dragda ve roll de sonuç ne olur sizce?
1) Toyota
2) Renault
3) Honda
derim ben.
1 toyota 2 honda 3 megane şahsi fikrim. Bu arada megane2 mi ?
2001 model yazmıştım megane 1.
Toyota ile Honda kafa kafaya yürür
Şöförlükte biter iş, çok yakın arabalar.
Edit: Güzel deneme olur, video isteriz :)
K4M Yakar kavurur... :D
kafa burun olabilir aslında pilotaja bağlı olarak lakin toyotalar tehlikeli hondada öyle renault pek bilmiyorum :)
1. Renault 2. Honda 3. Toyata diyorum ben.
honda manuel se 1 ) honda 2 ) toyota 3 ) renault diyorum honda otomatikse sonuncu olur :D söförlük önemli ama ...
1)Honda
2)Renault
3)Toyota
2 sene megane 1.6rxt kullandm.1 kere gli ile yaylaya gıderken kullanmak nasıp oldu.honda ies i hıc kullanmadım.ama megane corollaya sadece 1. Vıteste dırenır corolla 2 ye attıgı anda uzamaya baslar
honda alır ama toyota kopmaz peşinden renault cam carlık yapar:)
honda , renault, toyota hepsi stndrt sa tabi...
megane uzar ve üzer... :icon_tup:
corolla rahat götürür..
bende 1 honda 2 megane diye düşünüyorum. zamanında 1.6 rxi megane la ae101 denemişti ikiside yakın arkadaş megane geçmişti. önceden megane ı olan şu an 1.6ies sahibi abimiz de megane hondanın çok arkasında kalmaz diyor.
Bizde Megane 1 varken abimin arkadaşındada çift farlı olan Corollalardan vardı. Kaç kere denendiysede hepsinde Megane geçmişti tabi ae 101 nasıl bilmiyorum.
Bence 1 megane 2 toyota 3 honda.
Birbirlerine yakın araçlar oldukları için şoförlük öne çıkar.
güzel karışlaştırma ..gönül civicten yana ama şöforde biter iş..
corollayı ve hondayı kullanmış biri olarak bence kafa göz giderler...aralarında fark yok denecek kadar az hatta hondanın soförü iyiyse honda burun farkıyla alabilir.
1-corolla
2-Honda
3-megane ( bu da arkadan vıdeo cekım ısı ıcın cagırıldı sanırım )
fıkrım ;)
1.honda 2. toyota megane çok geride kalır.
megane o kadar yavaşmı ya video çekim için çağrıldı falan diyorlar :)
videoyu bekliyoruz.
megane o kadar yawaş değil.
emre sıkarsanız banada haber verin passat çıkmadan olursa audi ile gelir cam car lık yaparız sonra dayanamayıp geçer öndende çekim yaparız :D
Kılıç kuşananındır :) İyi kaldıran alır.
drag: megane//corolla//civic
rolling:corolla//megane//civic
not:honda'nın megane karşısında devirine güvenmeyin....
ae101 in sağlıklısının kaldığını pek sanmıyorum o yüzden sonuncu olur kalsada ztn pek bişi yapamaz zamanında çok denedik hurafelerle gidiyor denen bir araç başka bişi değil
honda ies üst devirlerin aracı drag ve alt devir rollerde geride kalabilir üst devir roll de meganeye belli bir süre tutunur uzunda geriye düşer
Megane 1.6 16v k4m her deviri canlı olan bir makine şöförü iyi ise belli bir süratten sonra diğerlerinden ayrılır ama bu araçlar 150-160 lara kadar kopmaz birbirlerinden..
Genel Sıralamam;
1- Megane
2- Corolla-Civic çekişirler
megane'da clio 1.6 16v motoru mu var?
ilk hızlanma da clio ies'i geçer, uzunda ies geçer.. megane daha ağır olduğu varsayarsak ilk basma da ies'e tutunur ama uzunda ies geçer bence..
toyota hakkında fikrim yok..
Megane 1.6 Rxt ile bende 1.6 Accent Admire varken denemiştim. Megane pek gelemiyor. Toyota ile denediğimde ise yarım boy önde gidiyordu. Bunlara binaen tahminim Toyota-Honda-Reno olur.
toyota-honda-megane sıralama bu şekilde olur kendimce
Deneme olmadı mı?