link
Printable View
bizim türkiyeye can kurbann yaz cezayıı :D bagla arabayıı
çok sert :D polis dua etsin hükümetten tanıdığının olmadığına :)
Ee ferrom var diye şekil yapmican, alırlar alta :D
helal olsun memura.acaba nereye sürdüler polisi :D
haketti.....
ayagını bile bile sokuyo tekerın altına kapıyı taksıye vurup duruyo arka tarafıda çizmiş zatenki adama bide terörist muamelesi yaptılar :S
İşte budur helal olsun. Sen kimsin ki ? Ukalaca gel çalıştır adam sana dur bekle desin üzerine sür alırlar adamın altından kırmızı donunu böyle anlamazsın.
vatandaş vatandaştır,ister ferrari ister jeti olsun..tabi amerikada !! :D
spider bıde of of :) iyi olmus elemana kızın yanında artızlık yapmıcan
polis babalara geldi mi acaba:D
Devletin arkasında durduğu polis şüpheliyi böyle paketler ve kelepçeleyip dakikalarca yerde işlek caddede herkesin içinde yerde yatırır; Bizim polisimize ise kimi eline numara verir aşağılar durur, kimi insan yerine koymaz dışlar durur! . .
Ayrıca merak etmeyin polise hiçbir şey olmamıştır, çünkü yetkisi var ve farkındaysanız destek ekip gelmeden yerden kaldırmıyor sıkıntı yok
TR mi orası babalara gelsin sürülsün..
bu amerikan polisleri hantal gözüküyor ama 2sn de 2.80 uzattı mk
bizim kaleci volkan olsa evinden aldırırdı adamı gökan abi ajdhakjsdaksad :D:D
ulan amerika, harbi amerika..
cocuk ak partılıise polıs teskılatı yandı !!!!
ouuuwww şiittttt
gözünü sevdiğim efendilik sen nelere kadirsin :)
adamı dinle, al ceza makbuzunu git, polise karşı gelmekten hapse bile girer şimdi :?
Dün kemerde bazı polis abilerimizle birlikteydik, 3-4gün kadar önce kemerde SUS plaka beyaz F458 italia bağlamışlar öyle söyledi :)
Türkiyede olsa çoktan polislere numara verip sıraya dizilmiş kameraylada kayıt yapıyorlardı :)
Adamın götünü keserler :)
yatırsın bakalım türkiyede fero su olanı yere memur.
nefret ediyorum amerikan polisinden, umarim cocugun babasi anasi dedesi bir tnidigi senator felandirda adamin aklini alirlar bir guzel.
Oha böyle bişey görmedim :D Arabanında içine sıçtı
Niye alsınlar arkadaş.. Polis o şevkat kurumu değil kolluk kuvveti!.. Bizde polise dayılanan kendini abdullah çatlı sanıyor.. Polisten korku yoksa kargaşaya meyil vardır.. Ankara' da dayın Amerika'da senatörün olacak aklını alacak değil mi..
bizde bebek tarafına gidin yolun ortasına duran hiçbir lüx arabaya ses çıkarmıyorlar
bu polise helal olsun adamlar arabadan söküp aldı adamı adamda sesini çıkaramadı
burda olsa sürücü tehtit yağdırırdı kesin
Türkiye o yüzden 3ncü dünya ülkesi işte..
Gelişen Türkiye diyenlerin kulakları çınlasın..
Medeniyet bu işte..
O polise de hiç bişey olmaz.. Aslan nigga'm benim :)
Eflatun ceketli dallamaya gelene kadar Paris Hilton u attılar içeri kimsenin gıkı çıkmadı
bozuk para gibi harcadilar herifi :D
Çocuğun Supra'ları güzelmiş. Türkiye'de bulsam da ben de alsam. : ))
Ülke şartları...
benim polisim de yetkisini yerinde kullansın , duygularını , menfaatini gözetmeden hareket etsin , haklının yanında olsun , normal vatandaşa saygılı olsun , ,,,, tam yetkiyle suç anında istiyosa cop soksun abartmıyorum...ama çok var daha bizde ,,, en az iki üç jenerasyon daha var...
Bu arada video aciklamasina bakin, polis haksiz. Orada diyor ki, araba otel bolgesinde ve valeler icin ayrilan yerde. Ayrica anahtarlari da otel valesinde, polisin neden ceza yazdigi anlasilamadi diyor. Sonucta kendini bir sey sanan bir polis var gibi gorunuyor.
Stop diye bağırıyor bitti dur emrinden sonra hareket etmemeli.. Siz daha iyi bilirsiniz abi yani.. Stop tabelasında durmadığınız için ceza yemiyor musunuz? Evet hotele ait olabilr oturup konuşabilir polisin ayağının üstünden geçmeyle olmaz.. ayrıca f458 in var park cezası ne kadar spor gaztesi? 2
tr de olsa oyle bır durum olsa olamaz tabıı polis abı ceker :) yasanmıs gercek bır olay bu
türkiyede hiç bir polis ferrariye korkudan ceza kesmes bu 1 hade kesecek adam tiklemez kes der bu 2 birde ferrarinin şöförünü çekip aşağı alacaksın oyoyoy kendine bir köy seç transfer için :) altında ferrarisi olan adamın birde millet vekili dayısı vardır :)
tr de olsa o ferrarinin önünde araba olsa o araba çekilir, arkadarki çekilir ferrari sap gibi durur...
çekmeye niyetlenseler araba çizilse ödenmez diye dokunmazlar..
olsu da gözü kararttı polis illa çekecem dedi sahibi gelir sen benim kim olduğumu biliyon mu diye başlar emniyet müdürünün adını söyler bi telefon açar polis şuuuttt..