-
yoldan çıkıyorum.....xj 4.0 output
-
Hayırlı olsun biraz agır fantazi aracı olmus bu :)
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
maşallah güle güle kullanın
-
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bazılarınızında bildiği gibi yoldan çıktım çıkacaktım,dün itibariyle İzmirden yeni oyuncağımızıda aldık,artık tam manasıyla yoldan çıkabilirim..
1993cherooke 4.0 output
3.5 inç yükseltme kiti
ARB amortisörler
275/70/15 kumho adventure lastiler
Dana44 kilitli defransiyeller
yapılacaklar,
dodikler değişecek
snorkel takılacak
vinç takılacak
telsiz takılacak..
daha sonrada (seneye ) jant lastik değişecek
hayırlı olsun
bence extreme veya booger lastik kulanacaksan kışı bekleme derim fena pahalanıyor ..
-
Alıntı:
VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun
bence extreme veya booger lastik kulanacaksan kışı bekleme derim fena pahalanıyor ..
araç extreem değil lastik öyle olsa ne yazar :D
aslında çok isterim 33" booger takayım ama bu yükseklikle imkansız...
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz masallahhh
-
31 booger anca olur 3.5' e kazasız belasız bende bayadır xj bakıyorum ama 97-98 üstü kafama ve keseme uygun bulamadım hala...
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın: :) Çok yüksek yahu. :p Fiesta ile altından geçerim bunun. :p
-
Alıntı:
araç extreem değil lastik öyle olsa ne yazar :D
aslında çok isterim 33" booger takayım ama bu yükseklikle imkansız...
diyer konuya yazmışsın zaten yeni gördüm,ağır arazıye girmiyorum diye,MT lastik sana keyifle çamurda gezmene yeter diye düşünüyorum
-
benzinde ne kadar yakıyor acaba bu canavar Allah kaza bela vermesin.
-
hayırlı olsun beklerız kısın...ama bu işe gırdınmı extreme olmadan olmuyor benden demesı
-
Alıntı:
diyer konuya yazmışsın zaten yeni gördüm,ağır arazıye girmiyorum diye,MT lastik sana keyifle çamurda gezmene yeter diye düşünüyorum
31.10.50R 15 Maxxis Mudder Buckshot düşünüyorum fiyatları uygun hatta zebille 2. elleride var..
-
Alıntı:
JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı
benzinde ne kadar yakıyor acaba bu canavar Allah kaza bela vermesin.
aldığımda benzin ışığı yanıyordu 100 tl benzin aldım çeyreğin azcık altında şuanda benzinde kullanmaya korktum öyle görünce :D
660 km yolda 246 tl lpg aldım şuanda da son depodan 60 mil kullandım yarıdan fazlası duruyor...
-
Alıntı:
31.10.50R 15 Maxxis Mudder Buckshot düşünüyorum fiyatları uygun hatta zebille 2. elleride var..
vitara da kulandık çamurda iş yapıyor keyif verir.ama ıslak asvalta biraz dikat kaymayı seviyor :)
-
Alıntı:
vitara da kulandık çamurda iş yapıyor keyif verir.ama ıslak asvalta biraz dikat kaymayı seviyor :)
ahahhahha offrodçı naber ya...maxıs iyidir valla hiç pişman olmadım zamanında aldıgımda...
-
Alıntı:
yan53 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun beklerız kısın...ama bu işe gırdınmı extreme olmadan olmuyor benden demesı
babam benden hevesli aslında zamanında bi suburban hazırladık 35" lastikli falan ama şase uzun araç hep beline oturdu ondan sonrada vaz geçti girmedi bidaha okadar zorlu arazilere,şimdi de başladı "bunu yükselt lastik değiştir vsvs...birazdaha böyle giderse sponsorluk teklif etcem kendisine :D
NOT:toplu alıntı yapamıyorum sayfa açılmıyor sizlerdede varmı sorun?
-
Alıntı:
yan53 Nickli Üyeden Alıntı
ahahhahha offrodçı naber ya...maxıs iyidir valla hiç pişman olmadım zamanında aldıgımda...
olum sen pişman olmasın tabi ıslak asfalta yanlamayı seviyorsun :)kış gelsin kişşş yağmur çamur kıral akis seslerini çatırdayan dif leri havada uçarken yer deiştirmeyi özledim la:)
-
Alıntı:
olum sen pişman olmasın tabi ıslak asfalta yanlamayı seviyorsun :)kış gelsin kişşş yağmur çamur kıral akis seslerini çatırdayan dif leri havada uçarken yer deiştirmeyi özledim la:)
kanallı camurda gıderken saga sola vurup camı patlanları ozledım ahahhahah...konuyu p.ç etme
-
Alıntı:
siz napiyonuz ki :icon_wack arabadan öyle sesmi gelir yaw :D hiç videonuz varmı gezilerinize ait..
-
-
bikaç tane daha mevcut..ama biz offroad yapıyoruz :) bi kaç video daha var...
-
-
-
izlerken eğlendim gerçekten...
Suzukileride ne çok seviyomuşsunuz :D
-
Alıntı:
izlerken eğlendim gerçekten...
Suzukileride ne çok seviyomuşsunuz :D
cok severim her araziye girdikten sonra aks değişimi yatırmam gerekiyor du ondan değiştim bunu aldım zaten :)
-
Ooo maşallah çok güzelmiş :) Hayırlı olsun.
-
-
arkadaşlar aklınızda bulunsun 32"-11.5 /15 mt lastik aranıyor.2.el olması tercih sebebi
-
-
güncel fotoğrafları 1. posta ekledim.
Aracımızıda biraz güncelledik
12000 lbr vinç takıldı
CB telsiz takıldı PMR telsiz ler alındı
yokohama Geolander MT 31/10,5/15 lastikler takıldı
Snorkel takıldı
Hurdacı tipi sepet azcık modifiye edildi ama değişecek komple..
şu aralar jant araması yapıyorum
2 jant arasında kaldım sanırım 2 aya jant işinide halledicem ..
daha sonra arka tampon ve stepne taşıyıcı yapılacak
cam ve kapı fitilleri değişecek
belki sonra kaplanacak
-
1.mesaja biraz güncel çektim... acaba nasıl oldu kerata ?
-
Yan yattı çamura battı diyolla doğru mu??
-
genelde batmıyo battımı çıkmıyo :D şimdilik yan yatmadı ama azkaldı yatırırız :D
-
Paspasına çamur değmesin hacım..
-
Sağol kardeşim çok teşekkür ederim. .
-
XJ harikaymış, Allah kaza bela vermesin :)
-
stickerlarda olan forumlardan takip ediyorum :) zj kullanıcısı olarak asfalt-arazi denklemim biraz değişse hiç düşünmeden alacağım ilk araç xj olacak. maşallahı var, keşke izmir de "arazi henüz bolken" bu tarz araçların sayısı çoğalsa ve güzel etkinlikler yapabilsek...
-
-
Maşallah , son hali çok güzel olmuş. Aracınızda lpg varmı? var ise şuanki yakıtı hiç hesapladınızmı ?