Printable View
bmw eğer m3'se ölmüş de haberi yok, yok 3.30 ci ise iyi modlanmış ve type r geçebileceğine inanmış.. :) (ep3'ün 225 hp olduğunu kabul ederek yapıyorum bu yorumu)
Senin şu X6 nın video sunuda bi izleseydik iyidi .
x6 13 senedir abim dediğim patronumun kardeş öyle imalı konusmussun gel gezdireyim seni yarın tüm gün bendedir devamlı
cabrio m3 biraz daha agır belki onunda etkisi olabilir ama yinede 225 hp dediğiniz typer filtre egzos headers lı makinedir ki o specdeki bi typerın cabrioda olsa m3 le yuruyebileceğini zannetmiyorum k-pro sart...
neredeyse bütün cabriolar coupe lerden ağırdır.
Abimiz Type-R okunmuş galiba :D
arkadaş haklı cabriolar ağırdır.
13 senelik x6 müzelik olmuş demektir :D
x5 den x6 ya mı geçmiş ne yapmış anlamadım :)
matematiğinde zayıf :) yine diyorum 13 senedir x6 var demiyor 13 senedir abim dediğim patronumda var diyor 13 senedir patronumda x6 var değil neyse. benim okuduğum sınıf son ötesi yok :) sabaha kadarda anlatsam anlamazsın
225 hp typer e46 m3 le rüyalarda yürür 260 hp altı typer e46 m3 le yürüyemez oda typer sökük olması lazım öyle bir dünya yok. 240 dan sonra da m3 el sallar gider
yada m3 tamamen geberik
cidden soruyorum o cümleyi anlayamadınmı gerçekten yoksa makaramı yapmaya çalıştın ?
m3 ün vanos meme yapmış beyler :D
ne içiosan banada ver :D
Gel yamacıma :)
m3 ünde vanos bozukmuş :D
gece gece hep birlikte ne içtiniz arkadaşlar 2 sayfada kafam güzel oldu :D
Benı yıllanmış x6 ıle gezdırecekmıs yemezler :p ben yenı x6 ısterem :D
Üretici Bmw
Ülkesi Almanya
Model Adı X6
Üretim yılı 2008-günümüz
Motor tipi 3.0 L 306 PS (225 kW) I6 Twin Turbo
4.4 L 407 PS (299 kW) V8 Twin Turbo 3.0 L 235 PS (173 kW) I6 diesel 3.0 L 286 PS (210 kW) I6 diesel Twin Turbo
4.4 M L 558 PS (410 kW) V8 Twin Turbo
Şanzıman 6-speed automatic; 7-speed automatic; 8-speed automatic
Uzunluk 4,877 mm (192.0 in)
Genişlik 1,979 mm (77.9 in) M/ AH: 1,983 mm (78.1 in)
Yükseklik 1,696 mm (66.8 in)
M: 1,684 mm (66.3 in)
AH: 1,697 mm (66.8 in)
Benzeri X5
Kanka yanlış olmasın 13 sene var :D
iki dene war gri ve siyah siyak olan :) 3.5 twinturbo 286 hp zaten tam senesini bilmiyorumda yalnıs olmasın 2010 olması lazım 3.0 xdrive cıkarmadılar 3.5 çıkardılar onu beklemiştik
birde virgülden ziyade eray kardeş ( 13 senedir abim dediğim patronumun kardeş )
kelimesi aslında cokda karmasık değil x6 nın üretimi kaçda yapıldıkı 13 senelik arac yazayım :) bu aracın patronumu abim dediğim 13 senedir yanında oldugum kişinin olması konuusunu yazmıstım en bastan admin sormustu hatırlamıyorum kımdı ozelden pm lemiştim gerçi ayrıca su cok bilmiş tipler war laf söyleyip kaçan hani cok large abiler hani cok bilip az konusan tipler olur ( bişey konustugunu sanan tipler ) konuyu böyle dağıtırlar video e46 m3 vs ep3 adamın biri cıkıyor yazıyor senin x6 videonu görsek neyse ona videoda çekip koyacağım özellikle 2 x6 ile hemde
durumu toplamak yerine üstüne basa basa kendi doğrusunu kanıtlamaya çalışan arkadaşlar var..hanii nolur da pardon yanlıs anlamısım dese.. ?
video dan cok bu olay daha dıkkat ceker olmus yemın edıyorum :D
cheers nıcklı arkadas, ben ne senı nede dıger arkadsları tanırım ama sen konuyu acan arkdsn yazdıklarını iyi okumamıssın, yada anlamamıssın + millete salca olmussun :D
konudakı ılk mesajı tekrar oku derım.