YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
Printable View
YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
denemeler güzel olmuş fakat çok trafik var yolda , tam net bi deneme ortaya çıkmamış gibi.
araçlara maşallah ,
iki araca da maşallah matkap gibiler ...
Maşallah denemeler güzel olmuş ama trafik çok yoğun olduğu için erken bırakılmış
Geçenki denemelerden farklı olarak ygz bariz hızlanmış ek olarak bı degısıklık yapıldı mı yasın abı?
ıkı aracada maasallah
Trafik yüzünden basamamışsınız bir türlü. İki arabaya da Maşallah gördüğüm kadarıyla YGZ hızlanmış:icon_tup:
YGZ speclerine göre çok iyi gitmiş BK da iyi sayılır yinede
ygz kesinlikle hızlanmıi maşallah yasin ygz izlemek her zaman keyif veriyor ....
Maşallah araçlara. Geçen denemelerden bu yana ygz ye ne yapıldı bu kadar hızlandı.
Ali maslaga gidiş yolunda net videolar vardı bunlar hepsi dönüş videoları genelde 200 210 gibi bırakmak zorunda kaldık. Hakan mami abi ayaklarınıza saglik.
Ygz ye tek bisiy yapılmadı gecen denemeye göre kilo farkı vardı ciddi boyutta suan hemen hemen kilolar eşit. ama ciddi hızlandı. gazlayarak Düzce'ye gidip geldim isim icabi baskada birsey yapılmadı ayar la oynanmadı.
Maşallah iki aracada YGZ hızlanmış :)
ygz hızlanmış maşallah:)
ygz hızlanmıs gibi neler yapıldı? masallah araçlara trafik olmasa daha zevkli olcakmış :)
maşallah ygz typer a ve Bk typer a
Maşallah iki aracada:)YGZ hızlanmış tebrikler.
Transit nedir öyle emniyet şeridinde kaptırmış kendini:D
İki araca da massalh ygz hizlanmis ama trafik biraz kalabalik bk ayri bi guzelll
ikiside mükemmel ama kırmızı oldugundanmı nedir yzg daha bir güzel geliyor gözüme videoya gelecek olursam daha geç saat olsaymıs güze lolacakmıs birde ***** ataşehirin gözünü seveyim 1. rollıng yolu:)
ygz'yi herkes biliyor zaten ama ben bk'ya maşallah diyorum. ciddi emek harcanmış arabaya. şu piyasa'da kimle oturup konuşsan ya DBS diyor ya da Ygz... ama şimdi Bk kendini hissettiyor. geçen denemelere nazaran ygz ciddi anlamda hızlanmış, trafik olmazsa kafa burun gitmişler. iki araca da maşallah..
Yasin'im maaşallah Ygz'ye ne yedirip ne içirdiysen ciddi anlamda hızlanmış tebrik ediyorum :D
Eski denemelerimize göre bağriz 4-5 boy hızlanmışsın
hakanım hiçbişiy yedirip içirmedim mami abiyle 2 gün öncede baktık birbirimize süper ölçü olduk şu zamana kadar, farkı oda gördü. arabam ciddi hızlanmış körlük sağırlık gitmiş. su bi gercekki typer arabasını yatırıp gazlamadın mı hakikaten köreliyor bastıkça namussuz gidiyor, 0 motor var bende düzceye giderken cok sıktım uzun süreli motorda artık kendini hissettirmeye başladı diyebilirim...
ama seninle maslak değilde kumburgaz yada atasehir yapsaydık uzun uzun bassaydık, 4 sonu190 200 gibi önüne cıkıyorum ben 5 atınca geliyo gibi oluyorsun bende 5 atar atmaz bırakmak zorunda kalıyoruz. çok keyif aldık gene ayaklarınıza sağlık tekrardan. müsait birgünde karsıya geceriz inşallah.
hakan sendeki videolarıda eklersen sevinirim:)
maşallah araçlara
sağlıklı deneme olunca kafalarda BK da egz olmadığı belli oldu :)
0:22 de başlayıp 0:28 de biten sürücü faktörü iyiymiş :)
Diğer videolarda hemen hemen aynı ,ayağınıza sağlık yasin.
Hakan geçen geldim dükkanda yoktun :)
Araçlara maşallah
Hem içerden hem dışardan değişik ve güzel olmuş
Yanlış anlaşılmasın ama ygz denemelerde bk nın olduğu şeride çok yanaşıyor trafikten dolayımıdır acaba?
maşallah araclara yasın YGZ gercekten cok ii yurumus.. egzatrıksız bu kadar yurumesii çok çok iii hafta sonu anadolu yakasına gelınde burdada bı DBS-YGZ-BK yapalım bseyler ;)
Keyifli denemeler olmuş, sizdeki trafik burda olsa çıkmayız bile :)
Haftasonu bayram arefesi yollarda dikkatli olun beyler.
2 aracada maşallah fakat YGZ acayip derecede BK nın şeridine giriyo arka tamponuna tutunuyo bir videoda özellikle artk sol şeride giriyo benim şahsi fikrim budur tünelinden geliyo gibi gördüm daha sağlıklı bir yolda ve bu kadar dip dibe basılmadan daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır DBS ile kapısında yürüyen BK nasıl olur YGZ ye geçilir bildiğim kadarı ile yasinin eksikleride var diğer araçlara göre ciddi eksikleri ile bu kadar yürüdü ise helal olsun
maşallah 2 aRacada allah kaza bela vermesin
ygz bu kadar nası hızlandı bunuda açıklasın ateistler :)
maşallah denemeler güzel olmuş ama BK typeR da mıknatıs var sanki :D
hastayım şu gazlayarak motor açanlara :) ya arkadaslar bu tamamen psikolojik arabayla kaç km yaptın yasin yani fiziki olarak bir mantığı yok bu işin mekanik olarakta bir matığı yok senin arabayı fazla sıkıstırman arabanın performansını değil arabanın ömründen alır inanmayın böyle şeylere şunu kabul et senin araban aynı siz sadece kilolaraı eşitlemişsiniz yani bk plakalı typer yavaşlamış yoksa senin araban zaten stabil gidiyo.adamlar 400 hp atmosferık yapıyolar yarıştan yarışa çıkarıyolar arabalarını ıkı yarış arası nerden baksan 3-4 ay ozaman bu adamların arabaları gitmesi gerektiği gibi gitmiyomu :) bence bu orantı çok komik
aren arkamızdan özgünler takip ediyordu solumda bk sağımda ng mami abi vardı ve yol acaip dardı mami abi sıfır yanımda ben sola yanaştıkça o da yanıma geliyordu orda biraz sıkışıklık oldu dikkat ediniz dışardan çekimlere mami abinin yanımızda oluşuna ve otobüsten dolayı gazı bıraktığına ve benim seridime girdiğime tünel vs aklımdan gecmedi, ortaya polemik yaratmayınız. Hakan gelirse kimse arabasına bir cöp takmadan gelinirse karsı tarafta uzun uzun birdaha denenir görülür. Arac sahibi tebrik ediyor ve farkın kendisi bile farkında iken tünel vs vs vs işim olmaz benim işim değil en azından. Sözüm arenim sana değil böyle düşünen herkeze.
Yasin polemik yaratmak tabikide deiğil amaç gördüğümü yazdım arkadaşlarda yazmışlar zaten daha temiz yolda denemek çok daha iyi olacaktır en azından hayatınız için daha iyi olucaktır 1 anlık hata ile geri dönüşü olmaz fakat bu sıkışma seni bir miktar ileriye attığıda aşikar
bana hiç bir rektefiyeci yada bu işi profesyonel anlamda yapan insan arabayı 3-5 gün kullanmazsan yavaşlar sonra bu arabayla tam gaz gazlıcaksın motor açman lazım demedi 0 km motorlarda rodaj bir kere yapılır segmanlar çalışma yüzeyinde bir yer edinir bütün materyal ler birbirine alışır sonra aracın yağını,suyunu,muzunu düzenli değiştirirsin bitti gitti biz böyle biliyoruz bilimsel olarak varsa öyle olmaz böyle olur diyen dogru olan oysa onu yaparız.