Cumartesi gecesi Kurbuzgazda buluşalım görüşelim sohbet edelim ayağıylan karışık yollara düşüldü
Maksat eğlence tabiki
Arkadaşların 3 üde gram bu konularda takıntı yapmıycak kişiler ki takıntı yapılcak bir durumda yok :)
İlk basışlarda 3 araçta birbirlerine çok yakın
Sonrasında yol üzerinde ayak üstü ^Redsun^ arkadaşımızın aracına Stage 1 chip yazıldı
Redsun chip yazılmasına rağmen ilk 2 basmada arabası chipi kabul etmedi ama sonradan arabası chipi algılamayı bildi :)
Sonrası ***** mutlu son :)
ya bole sessiz rol mu olurryaaa hakaten cok lüx olmusss bu arada video ceken selcukmu :DDD
15-08-2012, 00:31
RedSun
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Son durum nasıl İnanç memnun musun stg1 den ?
Daha demin sahilde 206 rc ile denedim ust kapak isli, yazilimli geciyorum ama egsoz sisteminde eksikler vardi 206 rc de. Sahibinin dedigine gore full yuklu halde s2000 ve saglam civic type r larla yuruyormus. Soyledi hangi araclarla yurudugunude hatirlamiyorum suanda. 4 vitesde 6000~7000 arasi acildi ve guzel yuruyor. Suan icin memnunum :)
15-08-2012, 00:31
extraVTS
abi bu nasıl gusel bı yoldur bole yaaaa araclarada masallah cok ıyılerr
15-08-2012, 00:36
Cliosportve
Alıntı:
RedSun Nickli Üyeden Alıntı
Daha demin sahilde 206 rc ile denedim ust kapak isli, yazilimli geciyorum ama egsoz sisteminde eksikler vardi 206 rc de. Sahibinin dedigine gore full yuklu halde s2000 ve saglam civic type r larla yuruyormus. Soyledi hangi araclarla yurudugunude hatirlamiyorum suanda. 4 vitesde 6000~7000 arasi acildi ve guzel yuruyor. Suan icin memnunum :)
Bu 206 o 306 ya 4/5 boy fark aTiyomus, 306 ci denemz daha :)
15-08-2012, 00:51
Cliosportve
Alıntı:
Bu 206 o 306 ya 4/5 boy fark aTiyomus, 306 ci denemz daha :)
Daha ne olsun dostum maşallah :)
Tüü tüü
Bu arada seni istiyorum VE demeni beklerdim
Ama kontr gerilla taktiği yapıyorum sanada :D
15-08-2012, 00:54
RedSun
Bu arada belirtmekte fayda var ugk ph2 cam tavansiz ve ph2 olmasindan dolayi benden 150~200kg, bv rs de cam tavansiz olmasindan 50kg daha hafif. Diger araclarin depo durumunu bilmiyorum ama full depo benzin vardi bende.
15-08-2012, 00:56
RedSun
Alıntı:
Daha ne olsun dostum maşallah :)
Tüü tüü
Bu arada seni istiyorum VE demeni beklerdim
Ama kontr gerilla taktiği yapıyorum sanada :D
Beklemedeyim :)
15-08-2012, 01:03
Galip
Araclara maasallah cok guzel keyifli denemeler olmus
15-08-2012, 01:52
Juggernaut
Alıntı:
Bu arada belirtmekte fayda var ugk ph2 cam tavansiz ve ph2 olmasindan dolayi benden 150~200kg, bv rs de cam tavansiz olmasindan 50kg daha hafif. Diger araclarin depo durumunu bilmiyorum ama full depo benzin vardi bende.
R26 R bile normal Rs ten 120kg hafifken Ph2'nin Ph1 den okadar hafif olması mümkün değil.
Recaro koltuklar normal koltuklardan 20kg hafif birde sunroof farkı var.
Güzel denemeler olmuş maşallah.
15-08-2012, 02:29
RedSun
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
R26 R bile normal Rs ten 120kg hafifken Ph2'nin Ph1 den okadar hafif olması mümkün değil.
Recaro koltuklar normal koltuklardan 20kg hafif birde sunroof farkı var.
Güzel denemeler olmuş maşallah.
ben farkı 100kg diye biliyordum, bu dediğinden sonra araştırdım birazcık.wikipedia verilerine göre sadece 10kg hafifmiş. cam tavanın 50kg fark ettiğini biliyorum 20kg koltuklar ve 10kg fark var 80kg kadar daha hafif. ugk'nın deposunu bilmiyorum ama bende 45lt kadar benzin vardı. ortalama 100kg daha hafifmiş benden.
teşekkürler.
ugk nın motoruna göz attığımda yanlış bağlantılar vardı. bov un yanı sıra orjinal dp i duruyordu. ve bov'a girmesi gereken hortum yoktu. bu basınç kaybına sebep veriyordur muhtemelen. bence ugk rs eksiklerini giderirse şuanki halinden çok daha iyi gider.
bu arada aracı bilgisaya bağladığımda 1. O2 sensörünün arıza verdiğini gördüm. açıkcası bu bir performans kaybına sebebiyet verirmi bilmiyorum. Aytuğ abi geçici sorun olarak göründüğünü söyledi ve sildi. şuanda aynı hatayı veriyormu bağlayıp bakmam gerek.
15-08-2012, 03:16
FeaTuRiNG
Masallah araclara. Ayni yerde gunduz cekimide bekliyorum :)
15-08-2012, 07:28
imprez30r
İnanç başkalarının söyledikleri ile hesap yapma. Kimse yoğurdum ekşi demez bilirsin. Öyle bir 206 yok yüklü S2000 ve Type R geçebilecek. O nedenle inanma lütfen. UGK konusuna gelince de UGK sadece kozmetik bir araba doğru ellerde değil ve çok eksikleri var. Yazılımla bile bu kadar yürüyebiliyor. 306 içinde şöyle sana telefonda söyledim +150 kg fazla senin arabanı 4-5 boy geri götürür. Yazılım olmasa bile arabandan o 2. kişiyi bavulu cartı curtu at çok rahat geçersin 306yı yazılımsız olarak.
Kelalper
15-08-2012, 10:05
Cliosportve
Alıntı:
imprez30r Nickli Üyeden Alıntı
İnanç başkalarının söyledikleri ile hesap yapma. Kimse yoğurdum ekşi demez bilirsin. Öyle bir 206 yok yüklü S2000 ve Type R geçebilecek. O nedenle inanma lütfen. UGK konusuna gelince de UGK sadece kozmetik bir araba doğru ellerde değil ve çok eksikleri var. Yazılımla bile bu kadar yürüyebiliyor. 306 içinde şöyle sana telefonda söyledim +150 kg fazla senin arabanı 4-5 boy geri götürür. Yazılım olmasa bile arabandan o 2. kişiyi bavulu cartı curtu at çok rahat geçersin 306yı yazılımsız olarak.
Kelalper
UGK nın yazılımı varla yok arasında
Turbo 0.9 peak atıyor sonlara doğru 0.6 lara kadar düşüyor ki orjinalle farkı yok
Benzin çok az oynanmış varla yok arasında
Sadece biraz avans verilmiş oda neredeyse gene varla yok arasında
15-08-2012, 10:40
mechanic
maşallah.
dumansız dizel yarışı gibi olmuş. ses olmayınca zevk alamıyorum ben
15-08-2012, 10:50
imprez30r
Alıntı:
UGK nın yazılımı varla yok arasında
Turbo 0.9 peak atıyor sonlara doğru 0.6 lara kadar düşüyor ki orjinalle farkı yok
Benzin çok az oynanmış varla yok arasında
Sadece biraz avans verilmiş oda neredeyse gene varla yok arasında
Olm 2 dereceden fazla avans açamıyorsun ki zaten stock avansın üzerine. İnanç ın arabasına ne kadar avans açtınız ki.
15-08-2012, 10:52
Cliosportve
Alıntı:
imprez30r Nickli Üyeden Alıntı
Olm 2 dereceden fazla avans açamıyorsun ki zaten stock avansın üzerine. İnanç ın arabasına ne kadar avans açtınız ki.
Redsuna direk Henk style Stage 1 çakıldı
Değerlerini hiç bilmiyorum
Sende bir ara atmıştın aynı yazılımı
Değerler nasıl olur benden iyi bilirsin :D
15-08-2012, 10:54
CLIORS
gerekirse avans ve basınç açılır,
bilen bilir :P
15-08-2012, 10:55
Sportline
bv speclerine göre en sağlıklı gideni...
15-08-2012, 10:55
Cliosportve
Alıntı:
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı
gerekirse avans ve basınç açılır,
bilen bilir :P
1.5 peak vuranlar varmış halan daha? :hahaha:
15-08-2012, 10:58
GokhanRS
abartma inanç yaw. yalan söylemişler sana. biz tarttık araçları daha önce. ugk diğer rslerden sadece 40 50 kilo kadar hafif. şöförler hariç. ki megane rsciler bunun hesabını yapmaz. ilk olma :D
15-08-2012, 11:01
CLIORS
Alıntı:
1.5 peak vuranlar varmış halan daha? :hahaha:
bilen bilir :hahaha:
15-08-2012, 11:05
CLIORS
Alıntı:
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
abartma inanç yaw. yalan söylemişler sana. biz tarttık araçları daha önce. ugk diğer rslerden sadece 40 50 kilo kadar hafif. şöförler hariç. ki megane rsciler bunun hesabını yapmaz. ilk olma :D
Aynen katılıyorum. YEKEKE RS ide sahneye davet edıyoruz :D
15-08-2012, 11:10
Cliosportve
Alıntı:
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katılıyorum. YEKEKE RS ide sahneye davet edıyoruz :D
Artık o eski videolarda kaldı hocam
Çıkartmıyor ben kingim diyor :D
Kelalper
Alper özlettin kendini, kendi nickini al da sahalara dön :D