yuhh yani bu nasıl bir diştir
Printable View
yuhh yani bu nasıl bir diştir
amaliyat gibi cerrahi bi mücadele ise olabilir. ama penseynen fırt diye çekildiyse oha diyebiliriz..
çekim için kullandadığı malzemelr altın kaplama falanmıydı :D şaka bi yana gecmiş olsun nerde cektirdin o paraya diş yapıolar yaw
diş temizlemek içinde 120tl aldılar benden :)
bende aynı dertden müzdaribim , 350 diyende var 250 diyende var :) , devletden sıra aldım şubata verdiler 4 ay önce :D
çarşamba diş çektircem fiyat konuşmadık :D neydeceyük? :D
Abi cerrahi mudahele varsa normal ben 7 sene once 250 verdim:)
eğer cerrahi operasyon gerekiyorsa iyi fiyat. Ben geçen sene 500 TL verdim. 1000 tl ye kadar isteyenlerde var. Şimdi bitane daha var heralde onada bi 60-700 çekerler :) O paraya boost göstergesi alırdım be :D
Hala umutmadim iyi gecmisti bana:D dis kemik icindeydi kesip aldilar ablamda dis hekimidir o almadi kendi, dentistanbula gitmistim
ödemeyi sizdenmi aldılar kurumdanmı(e.sandığı)?
yok daha çekilmedi , eşimin dişi
yahu dişçi olsaymışız keşke
fazla değil 2 sene çalış sonra emekli ol hayatını yaşa :D
Oyle devlet falan kasmayin, guvendiginiz eli yumusak bir disci bukun. Parasina takilmayin, 4 tane cektirdigim icin iyi bilirim acisini :D
ankara batıkentte bi özelde biz 50 liraya çektirdik ama azı dişi falan diildi
Bu diş kliniği mecidiyeköydemi?
ameliyatlık cerrahi müdahaleli 20 lik dişimin alt ikisini de 50 tl den çektirdim beylikdüzünde yeni açılan estetica dent de bir sorunum yok hatta üstte ki 2 taneyide çektiricem,üstelik röntgen ücretsiz
eğer cerrahi çekim ise fiyat 250-1000arası değişir,ben de fakültede ücretsiz yapıyorum o ayrı(4-5ay sonrasına randevu veriliyor ama).. ama dışarda 250den başlıyor,diğer diş çekimleri de komplikasyonlu mu,değil mi,yapılan işleme göre değişir,normal diş çekimleri genelde 50-100 arası değişir ama 250 isteyen de olur..
20 yas disi tek seferde gelmeyenler agrısını bilir o agrıyı cekmemek icin 2 katıda verilir:) benim ikiside 1 saatten fazla sürmüstü.Doktor cok onemli kesinlikle iyice arastırın parasından ote her diş dr u 20 yası beceremiyo acık acık ortada bazısı hatta yanına yardımcı cagarır genelde bayanlar bunu der mümkünse erkek secin cünkü el kuvveti gerektiriyo...uyusma konusunda ısrarcı olun fazladan 1-2 doz enjekte ettirin ve dua edin 1 seferde gelsin:)
Yanına yardımcı olayı cerrahi işlemlerin hemen hemen hepsinde vardır çünkü kullandığımz aletlerin serumla çalışmasından dolayı ve ağızda tükrüğün çalışmayı olumsuz etkilenmesinden dolayı ve bir de görüşü sağlamak için ekartasyon gerektiğinden asiste edicek yardımcı genelde olur..
Bazı 20'lik dişler gerçekten çok sorunlu oluyor. Ben askerde Revirde diş tabibinin yanındaydım. 2-3 saat uğraştıkları oluyordu :(
ayrıca çoğu diş hekimi gömülü horizontal veya sıkıntılı olacağını düşündüğü operasyonları yapmaz,bu nedenle çene cerrahına başvurur veya hastayı yönlendirir..işte bu aşamada devreye biz gireriz :D
20lik şakaya gelmez ucuza kaçıyım derken 1 hafta konuşamazsınız şase yamulur. Benim diş 4 köklü ve çapraz gömüktü 2 saat sürdü ama ertesi gün rahat rahat kahvaltımı edebildim. Çok para almadı dişçi ama anamın babamın bütün dişleri o yaptı. Normalde 500 liradan aşağıya kimse almaz bunu dedi benden 200 almıştı. Arkadaş izmir diş hastanesinde çektirdi 1 hafta konuşamadı şase yamuldu
Sosyal guvencesi olanlar atasehir agiz dis sagligina gitsinler dis yaptirmak harici beles:)
yuh 450 tl,görende dişe port polish yaptırıyo sanıcak.
Geçmiş olsun
Fazla lüks görünümlü yerlerden uzak durun derim. 2 sene önce gittim 20 lik çekimi için, o da çürük veya itmeden değil, diş kısa kaldıgı için işe yaramıyordu çürümesin diye kendim kaşındım gittim çektirdim. 130 tl para aldılar röntgenle beraber o bir şey değil de, yok şurası cürümüs yok buna bu lazım diye diye 1.000 tl şey çıkarttılar, daha sonra yapalım diye liste koydular önüme. Adamlara güvenmediğimden gittim 2 tane dişçi gezdim gösterdim bunlara dolgu gerekmez derin değil diyerek yapmadılar ısrarla sormama rağmen. Kısaca tokatçı dişçi çok piyasada, özellikle fazla lüks yerler genelde işinin ehli oldugu için değil milleti iyi tokatladığı için lüks...
o yuzden referanslar ile gitmek herzaman iyidir.
Egerki ameliyat gerekiyorsa normal.. 400 civari vermistim bende 7-8 ay evvel. Gomulu dislerde malesef ameliyat gerekiyor ve kaliteli discilerde fiyatlar en az bu seviyede
Bu arada arveles'ini bugunden al. Dis icin muthis bir agi kesici.
antepte çektirdim ben adamın eli o kadar hafifti ki hissetmedim bile. adam sadece 20 ( yirmi ) lira aldı. :D
bende geçen hafta kanal tedavisyle birlikte dolgu yaptırdım 100 kiyat