Merhaba arkadaşlar,bugün halamın oğlu almış,filtre ve son susturucu taktık,deneme imkanımız olmadı,ama ben onun arabasnı sürdüm,sankı vtec2 den daha seri gibi geldi bana acaba szin yorumlarınız nedir
0 dan basabildiğimiz yere kadar
Printable View
Merhaba arkadaşlar,bugün halamın oğlu almış,filtre ve son susturucu taktık,deneme imkanımız olmadı,ama ben onun arabasnı sürdüm,sankı vtec2 den daha seri gibi geldi bana acaba szin yorumlarınız nedir
0 dan basabildiğimiz yere kadar
kısada 206 alıyor uzundada vtec 2 206 yı yalan ediyor...denenmiştir.
kısada arkadaşın dedıgı gıbı 206 alabılır uzunu bılmıyorum
vitekiki CAI headers düz boru egzozla kısada da geride kalmaz, kafa burun yürür
180-200 e kadar sanırım 4 boy kadar önde olur 206. Sonrasında roller değişir. Stok yada stoka yakın araçlar için söylediğim.
4 boymu?206 gti ile karıstırdın sanırım 1.6 206 yı ???
rollingde 206 1 boy öne atar kendini. sonrasında vtec2 ayıra ayıra gider. 0 dan basma olayı daha çok pilotaja baktığı için yorum yok.
biz quik ile denedik. 2 boy önden gidiyor 210lara kadar
206 yı ammada abarttınız he.
bizde denedik kısadada uzundada 2 aracı.sizin vtec 2 sanırım sıkıntılıydı. cierli vtec 2 206 yı uzunda paramparça eder.
Bende 206 yi sürdüm ama sadece 1 2 3 yaptım 4 e atma ihtimalim olmadı.gozlemime göre 1 2 3 206 önden gider ama deneme şart tabiki
buyrun eski vtec2 miz ile pug 206 gtı denemesi xt yada xs değil ( vtec2 bolt on yapılı)
Vtec2 vs 206 GTI s16 - Car Videos on StreetFire
110 lugu vtec2 yı gecıyof denenmıstır tabi araç var bıde teneke var:)
uzun olsa tabiki vtec ama kısada 206 yer gibi ufak bir farkla
valla bizdede var 2005 vtec 2 40000 km de henüz 206 larla aynadığımı biliyorum headers simota kit son susturucu araç otomaitk 17 ofsetli jantlarla buna quik de dahil
http://b1209.hizliresim.com/11/2/ckzh7.jpg hatta aracımızda bu
rollde 206 170 180 e kadar önde olur gibi
arkadsım sen sanırım 206 gti le karıstırdın 1.6 206 yı...
pejonun yüz karası 2 rabası var birisi 206 diğeri 206 gti.
yüz karası ? bir sokağa çıkta say istersen 5dk içinde bir caddede bak bakalım kaç tane 206 geçecek bunca insan salak dimi idrak edemiyorlar dandik olduğunu? niye *** atıyorsunuz anlamam adamın beklentisi odur bütçesi odur alır biner.konuyu açanın derdide pejonun yüz karası kim değil aralarında ne olur diye açmış.
Peugeot tasarımından satıyor,salak değil ama gösteriş meraklısı bir millet olduğumuz için pejonun cicicili bicili arabalarına para bayılıyoruz.Elektronik aksamı sorunlu ön takımı zayıf motorundan istisnasız her aracından yağ damlatan bir model. Senin niye bu kadar zoruna gitti ki yüz karası denmesi tasarımında rolün mü var ?
adam sormuş ne olur diye varsa yorumun o konuyla ilgili söyle geç,bu forumda 206 kullananda var niye milletin arabasına *** atılsın ? 2 sene kullandım söylediklerinden sadece elektronik aksam sorununu yaşadım.yok ön takımı sorunlu yok yağ damlatır.2 sene boyunca kışın 15 yazın 17 jant ve 5 cm yayla 45K KM kullandım aracımı.eşşek gibi bindim hiç bir sorun yaşamadım yüyürenle ilgili tek bir parça değiştirmedim.bakımından bakımına yağ değiştirttim.emin ol parasını hakeder.ben aracıma yok "ruhu var" yok "fanatiğiyim" veya hayat onda diye binmedim ve bu yüzden savunmam.
yinede ilk yorumumu yaptığım abi(30 yaşındaymış) de senin gibi sorunlarını anlatıp yüz karası dese tamam haklıdır.ama direk yüz karası derse savunurum.
Yine dediğin gibi tasarımında rolüm yok ne yazıkki keşke olsaydı,eğlenceli olurdu.ama bunuda bana söyleme git honda konularında veya forumda 15 dakika durabilen "vti ların fiyatları neden uçtu?" adlı konularda ölümüne savunanlara sor tasarımında rolünüzmü var diye :)
O kdr gosterdk duzgunu nasil yuruo die hala *** atiolar ya once vti lar gecsn gti i sonra vtec2lere bakariz:d iyiki bi cop 206 bulup gecmisiniz her forumda ayni video bizdemi koyalim stock 206gti ile vti lari nasil gectgmizi hatta abartip headerslilarla yurudugumuzu gostermeye gerek yok burdakiler bilio ztn:d gene aldrcaklar bana bi katil 206:d
206 Quiksilver sunroof'lu 17 jant ile bile vtec2'ye çok ama çok rahat 2-3 boy atıyo 180-190a kadar. 2002 model 206 1.6 110 hp ise quiksilverdan farklı olarak telli gaz kelebeğidiri (quiksilver elektronik) jantıda orjinal 15 ölçüsüde ise çok rahat 3-4 boy civarına çıkar. Senelerdir çeşit çeşit 206 kullandım. GTI ile karıştırmıyorum merak etmeyin.
Geri kalan üyelerde saçmalamayı bir kenara bırakıp konuya ilişkin yazsın bence.
17 jantla 2 3 boy hmmm...anladım siz yanlış anlamısssınız arkadas konuyu 1.6 206 vtec 2 olarak acmış 206 rc degıl...varsa ole vtec 2 yı 17 jantla 2 3 boy rahatca ayırabılecek stock 206 getırsın deneyelım...yada sizde varsa siz getirin deneyelim.
Hocam sen benim yazdığımı okudun mu ? Quiksilver demişim onu gördün mü ? RC diye birşey yazdım mı ben herhangi bir yerde. Quiksilver dediğimiz araç 1.6 16v 110 hp motora sahip bir araç oluyor. 8 airbagli felan full donanımı olan sadece 2004 ve 2005 modeli olan elektronik bir aracı kastediyorum.
GTI yada RC değil.
benim geçtiğim araç sadece 206 gti değil, si a nekadar fark atmışım egb16 ile nasıl yürümüşüm onlarada bi bak o videolarıda izlemişindir nede olsa, demekki bunların hepsi çöpmüş.
206 ile vti geçtiğiniz videoları hatta abartıp headerslısını geçtiğinizi gösterinde inanalım madem, a ama bidakka o vti kesin çöptür.
Dostm o zaman seninkide fabrikadan farkli cikan vtec2 lerden gerci senin aracda bisiler vardi hatrlamiyorm. Yapmisindr yuruyodur.
ayrıca headerslıları geçiyorm demedim yürüyorum dedim:)
Headerslı
http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-...5&feature=plcp
headerssız
http://www.youtube.com/watch?v=7J6OR...2&feature=plcp
headerslı
http://www.youtube.com/watch?v=dc1JN...2&feature=plcp
Gerci simdi bu 206 stock deil yada vti lar çöp dersinz konu uzar gider pij olur:D
bu 206 stock ölemi?böle deli gibi devir cevırıo bıtmek bılmeden...tamam biz hıcbırsey bılmıyoruz.uzatmaya gerek yok.
Tmm:d.........
vtec 2 güzel yürümüş ya maşallah