indoor skid evo 7rs - YouTube
Printable View
hıcmı cız etmedi arkadaş
ne gerek var maceraya çık gazla arkadaş...
ters doğmuş bu ters
tecavüzcülere karşı evo çelik don giymişşş
Parca bol ve ucuz olunca yapilir tabii. Bizde de e30lara tecavuz ediyorlar :)
Bkz: ekeray :)))
Ne gerek varki hakikaten ? Adamlar ne kadar bol bulmuş ki bizim imrenerek baktığımız araçlarla ego tatmin ediyorlar pes vallahi..
Yosufum,evocu mu oldun panpam :D
yok yok panpili :D evo'nun dramını paylaşmak istedim sadece :)
nereye bağladılar acaba o aracı merak ettm
sağlamlık testi yapmıslar bence :)
bu hareketin aracı çok zorlayacagını sanmıyorum.
misal piste çıksa daha çok zorlanır.
yapılacak işmi.kesinlikle değil.
4g63 bu borumu arkadaşlar :)
amaçları ne bu kodumun işsizlerinin yaa
evo vs gtr tug of war - YouTube
bu da başka bi parçalama. aynı araç.
ısrarla gazlıyolar tarzlarını sevdım
işsizlik bir boş bulunmuşluktur..
cp piston reklamı olmuş
yeni zelandalı beyni eksikler.
makine yırtıyor kendini :D :D
yapan firm garanti vermis ve böyle bir saglamlık testi sunmus heralde :D
ilk video salakca da 2. video da baya eglenmisler : D boyle cope atmalik bir evo yapmak lazim :D
oturup ağladım be :(
Olan lastiklere olmuş başka ne yapıyorlar ki ,?
adam tuvalette ekmek yemiş
aynen . piste çıksa araç daha çok yorulur . tutunmuyorkı yere buyuzden de yürüyene stres binmiyor . adamlar ısrarla gazlıyor çünkü düşünücekleri fahiş fiyatlar yok. doğan slx parasına evo ya binseniz garajda el bebek gül bebekmi bakarsınız? dışarı çıkıp show mu yaparsınız ?
alkış............
önce konudaki yorumları okudum, izlemeyecem.
Zarar görmüyordur diyenlere şunu söyliim arabanızın parçaları sadece su ile soğumaz aynı zamanda alttan geçen hava aktarma organlarını da soğutur. Yağın özelliğini çabuk kaybetmesini engeller. Motor için ise ölüm, olduğu yerde bu şekilde sürekli yüksek devir çevirmek. Birincisi intercoolerin görevi 0. Motor tamamen sıcak ve duran have çekiyor.Yağ yeteri kadar soğumadığı için turboda deli gibi ısınıyor. İçinden geçen hava daha da ısınıyor. Radyatörün etkisi de aynı şekilde 0. O nedenle su çok çabuk kaynayıp içeride şişmeye suyun dolaşımını engellemeye başlıyor. Blok olması gerektiğinden daha fazla ısınıyor. Hani diyosunuz ya pistte daha fazla yıpranır diye tam tersine bunun aşındırıcı etkisi çok daha fazla.
arkadasın evoyla sorunu var