Güncel fotolar 4. sayfada...
2011 Senesinde Antalya Lara İlçesinden Orjinal Bi Şekilde Aldığım Aracımı Ufak Tefek Şeylerle Dikkat Çekici Hale Getirmeye Çalışıyorum :)) İnşallah Başarılı Oluyorumdur :D Sizlerinde Yorumunu Bekliyorum...
Printable View
Güncel fotolar 4. sayfada...
2011 Senesinde Antalya Lara İlçesinden Orjinal Bi Şekilde Aldığım Aracımı Ufak Tefek Şeylerle Dikkat Çekici Hale Getirmeye Çalışıyorum :)) İnşallah Başarılı Oluyorumdur :D Sizlerinde Yorumunu Bekliyorum...
eee ?? mevzu nerde
Fotoğraflar görünmüyo.
Resim yok?
Arkadaşlar Sıkıntı Var Resimleri Teker Teker Attım Ama Göstermiyo HAlletmeye Çalışıyorum...
Tamam Şimdi Halettim...
Maşallah...
stoplarına hayran kaldım...
Maşallah kazasız belasız güle güle kullanın
Teşekkürler...
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Maşallah stoplar bi değişik olmuş ne çok sevdim nede beğenmedim kararsız kaldım güle güle kulllanın keyf sizin :)
stoplar süper
güzel yorumlarınız için teşekkürler...
............
Abi bence stoplar olmamış, sonraki adım olarak siyah tabanlı far ve yay harika olur :) Maşallah ..
Stopları at çöpee
Stoplara yapılan uygulama fara yapılıyorsa kesinlikle yaptır.
Birde farların ayarını en yükseğe ayarla ki karşıdan geleni ya da önündekinin gözünü iyice alsın..
Maşallah...
Tabi herkesin zevki farklı ama stopları çoğunluk beğendiği için boyle tutacağım elime biraz para geçince far karartma ve stopları değiştiricem... Yayıda yine ilerleyen zamanda coilover şeklinde yapıcam...görüşleriniz için teşekkürler...
stopları elleme böyle kalsın tabi :)
kazasız belasız ;)
teşekkürler:)
stoplar içime sinmedi ama zevkler renkler tartışılmaz. Bence arkadakini tahrik edici birşey yazabilirmiş :)
kazasız belasız ilk olaya yayla başlamak şart :)
Maşallah kazasız belasız
İlk etapta Yere yaklaşırsa araç gayet yerınde olur , birde benım gorusum o stoplar pek iç açıcı durmuyor bence... Maşallah kazasız belasız ;)
StoPlar cHok iYi naSıl YaPtıNız BeNde VteCc yAzdıRsaM abes KaÇar mı yada oPel yaZanını bulAbiliR miyim ZenoNnnlar CoKkK güSel olMuş baGajDaki YapıŞşkaNlarda öyle gaRaJıma bEkleRim +repp
oturt bi K20 :)
maşallah kazasız belasız
stoplara yapılan uygulamayı arka cama yaptıgımızı dusunsek ıcerden de ufak bı mor neon uuuffff ne bıcımmm
Öncelikle İyi Ve Kötü Yorumlarınız İçin Teşekkürler Bu Yay Olayını Herkes Dile Getiriyor Onu Bi Müsait Zamanda Yapıcam İnşallah.yanlız kafama takılan bişey var bu benim arabanın tek kapılarının tamponu farklı o tampondan alsam birebir uyarmı yoksa sıkıntı olur mu bilgisi olan varsa bi yardımcı olsunn
maaşallah ben sadelikden yanayım sade ve basık hali cok daha güzel olacaktır.
Valla Yaylara Bakmaya Başladım En Kısa Zamanda Takacağım...
Evet Kaput Maskemizde Tamam :D Nasıl Güzel Olmuş mu Yorumları Bekliyorum :)
[IMG]http://d1209.hizliresim.com/11/j/d3644.jpg[/IMG]
[IMG]http://d1209.hizliresim.com/11/j/d365w.jpg[/IMG][IMG]http://d1209.hizliresim.com/11/j/d3683.jpg[/IMG][IMG]http://d1209.hizliresim.com/11/j/d369l.jpg[/IMG]
maşallah :) o stopları nasıl yaptın ya ?
Panjur ıle uyumlu olmus TUNA
ama o panjura guzel gercek kırmızı Honda logosu gereklı :)
Bagajdaki stickerlar ve stopdaki vtec yazısı bana göre olmamış. Haricinde yayla basılırsa araç duruşu tamamen değişecektir.
Öncelikle maşallah. Yorumlarınızı bekliyorum demişsin öncelikle arka spotları beğenmedim sade şekilde transparanla sade kırmızı yada siyah yapsan güzel olurmuş. onun dışında ön fark karartma iyi olucak. o kaput maskesini çok beğendim yerinde olmuş. aracın jantlarını değiştirmeyin bence sadece lastik yanaklarını inceltin. Coiloverla yada yaylada yere basılırsa başka birşey gerek kalmaz. birde bu araçlar için yan marşbilyer satılıyorsa bi tane alın. 2-3 de JDM işareti falan tamamdır :icon_tup: :)
+1 :icon_tup:
Öncelikle Yorumun İçin teşekkür ederim... Stoplarla Biraz Daha Takılacağım Daha Sonra Far ve Stopu Değiştiricem Sanırım Stoplar ledli Olacak Farlarıda Makyajlı kasanın farı Olacak.Yay Olayı Şöyle Bakmıyor Değilim Aslında Ama Ailecek Bindiğimiz İçin Biraz Sıkıntı Yaratır Diye Düşünüyorum Bakıcaz Kısmet :))