Video Link : Jap Typer - Tay Cupra - YouTube
Printable View
Video Link : Jap Typer - Tay Cupra - YouTube
masallah sesını bıle ozlemısım
maşallah araçlara k20 bi başka güzel
maşallah yıgıtten sonra aracın hıc deneme vıdeolarını gorememıstık artık bol bol goruruz ankarada :)
Maaşallah.
Kıng -r- ;)
Masallah her iki araca da ;)
Maşallah araçlara
typeR Sesinş unutmuştuk ankara semaalarında artık bol bol duyarız :)
maşallah araçlara :)
cupranın specleri nedir acaba ?
Maşaallah:)
Maşallah..Jap typer çok hızlı:)
maşallah type-R seside bir başka oluyor be :)
cupra nedir ? leon mu ? ibiza mı ? type R ın specleri neler bilsekte ona göre yorumlasak ..
maşallah araclara..
demekki cupra biraz gıdıklansa kafa kafaya yürüyecekler :) Tekrar maşallah araçlara...
Cupra biraz yuklense sonuc cok daha farkli olur gereksiz bi deneme olmus elma armut meselEsi
Tay cupra bi farkli gidiyo diger cupralara gore, cuma gunu gordugum bi 3-4 boy vardi diger bir cuprayla arasinda, tay ondeydi.
deneme gereksiz olmuş diyenler neye istinaden bunu diyor çok merak ettim?
maksat araç denemek zaten,denemeden duruşuna göre değerler ortaya çıkmıyo :D
bizim başka bi suçumuz yok be abi :)))
cupra da ufak oynamalar olsa sonuc farklı olurdu.yinede güzel yürümüş orjinal haliyle.Type-r ada maşallah zaten bilinen bi araç
cupra'da ufak oynamalar olmasa sonuç böyle olur muydu sizce?
Ufak oynamalar olan cuprada var müsait bir zamanda onunlada denicez, arada 10 boy yok denemek gereksiz yazmış herkes ama 2ila3 boy oluyo 3 kere denendi.
hikmet böyle fitne fesat bir cümle sana yakışmadı. aracın sahibi anıl günlük olarak stock kullanıyor bu aracı, herkes emin olsun ki yazılımı yaptığı gün açık açık yazar saklayacak birşey yok bunda
şahsen ben anılın yerinde olsam stock bu kadar ciğerliyken yaparım yazılımı sonra herkese goygoy ;):D
İyi yürüyor denilen ince contalı vs.li Ep3 ile stock ibiza cupra'nın böyle gitmesi olanaksız geliyor bana. Objektif bir yorum alabilir miyim?
Anılı hepimiz tanıyoruz kanka, çoğu davranışıyla örnek alınacak birisi. Aksini söyleyen de çıkmaz zaten. Ama insanların kafasında soru işareti oluşması da normal ben kendim gördüm başka bi ibizayla 3 boy oluyo arasında Anıl geçiyo. Tsi'ları çok bilmiyorum da wastegate falan açılabiliyo mu onlarda? Öyle bişey olabilir mi acaba?
anılla konuştum şimdi giriyor kendisi gerekli açıklamayı yapar kamuoyunun dikkatine :D
yazılım var veya yok ama tay olması gerekenden 3-4 boy hızlı.
bunun sebebıde buyuk ıhtımal egzoz. bazı turbo araçlarda egzoz yapılınca basıncın bıraz daha artıgını soyluyorlar.boyle bır durum varsa ıbızada da bu sekılde gıtmesı normal.
Benim actigim konudaki videolari izlemediniz heralde? Tay cupranin kirmizi mini ile denemelerini izleyin sonra benim arabamin mini ile videolarini izleyin, yazilimli yazilimsiz farki zaten ortada, son ve orta susturucu sökmekle 3-4 boy hizlaniyosa bu araba kimse yazilim yapmaya ugrasmaz. Anil'la benim aramda 5-6 boy var zaten, Anil'in arabasinada yazilim yapilacak ozaman görürüz araba stockmuymus degilmiymis.
Ya başkan yaşına saygım var ama hayırdır senin bana bi gıcığın falan mı var? Ben sana burdan açık açık söyleyeyim ben sana çok fena gıcık kapıyorum. O gün KUK Cupra'yla 1 kere deneyip sonra benzin bitti demiştin ya... Denemeye çıkarkende paspaslar yerde duruyodu ya hani :D
Eğer çok merakın varsa gel gidelim yetkili servise beyin logundan turbosuna kadar herşeyine baktıralım hatta expertiz yaptıralım bide. Ama dediğimin dışında bişey çıkmazsa çok pis bozarım :heyoo:
Stock olan Cupra'yla olan açıklamayıda yapıyorum, aracın sahibi Kıvanç abi K&N kutu içi filtre takmış onun geriye düşürdüğünü düşündük cuma günü, orjinal filtresini takıp beni arıyacak sonra tekrar deniycez.
DJ FN2 Typer'ın stepnesi ve paspasları. paspaslar 5 boy :D
http://e1209.hizliresim.com/11/3/clkwv.jpg
Bide bu deneme gereksiz diye konuşanlar var acaba hayatlarında hiç araba denemişler mi?
Gereksiz olan ne typerın 2-3 boy arkasında gitmem mi? Eğer 2-3 boy bi araba önde olunca gereksiz oluyosa kimse araba denemesin.