emrah kanka zalıim olmuş araban maşşallah :D :D çok güldüm arabanın içinde ama ya iskemlede göksel arkada 2 büklüm ben bi yandan çatara patara millet nasıl bakıyo bize hahahah...
ZALIM İES... - YouTube
Printable View
emrah kanka zalıim olmuş araban maşşallah :D :D çok güldüm arabanın içinde ama ya iskemlede göksel arkada 2 büklüm ben bi yandan çatara patara millet nasıl bakıyo bize hahahah...
ZALIM İES... - YouTube
kanka fenaydi ama ya :) goksel gulusleri kulagmda ama taburemiz sparco ahahaha :)
Hahah aynen tabure sparco :D
maşallah gençler eyleniyorsunuz :D
hacım sen naptın ya :)
Emrah bayılıyosun böyle şeylere.
maşallah üstad ciğerine ciğer gelsin :)
makinaya masallah taburede fena :)
valla 10 numara olmuş ama baskımı kaçırıyor yoksa 2 ye attığınızda sardımı o kadar ?
çok sarıyor çokk :D maşallah
Maşallah baya ciğerli :D
makine ciğerli belli kesici sesi güzelmiş taburdeki arkadaş iyi tutunmuş birden ikiye atınca geriye yuvarlanır diye bekledim :)
Masaalah zalimaaaaa :))
maşallah .
masallah sohc cok zevkli olmus :)
Gitmiyor bu kankaa.biz ne anlariz araba yapmaktan.yurumez bu yurutemeyiz bu arabayi. Hahahhaha:) ahhh o avansi acsak daha gideri cok.ustelik 7800 devirde.sakso ile olan videolari atsana kanka pt52 olan.
hadi bakalımm :D maşşallah kankaa 10 +10
ulen yıllık ıznım bıttı sızın yuzunuzden beeeee.....:pama guzel gunlerdı herşey ıcın saol mkt ergun ustayada ayrıca slm....sen orda yap ugras gece gunduz elın adamı burda byle vıdeo cekıp gazlasın bırsey yokmus gıbı.......:Deli:bayıltıcam bn bu cocugu yaaaaa.....:D:D
Babuç ağızLı seyfi :) Seyfi kardeşim olmasa böle çatara patara olmazdı zaten adamın dibi o :) sağolasın kardeşim. MKT arkadaşlarla konuşayım da kanka video ya bişi demezlerse ekleriz. Sağolasın MKT ellerine saglık kardşim
aksam kımlıgını getır ustume alıcam senı.....:D
tabure sakat dikkat edin :D maşallah emrah güzel sesler geliyor :D
Tabureyi özel yaptırdık abi :) Sağolasın abi.. cumartesi gelirsin diye bekledim abi
maşallah ciğere :) aracın speclerı nerlerdir?öğrenebilirmiyiz :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...s-projesi.html
Specler burada
Keser döner sap döner tabure döner filan sen yaparsın böyle be göksel:D kardeşim araça maşşallah ama emyah pazar yaptıgını unutmadım bir tost ısmarlıyacagım diye gelmedin gün gelir hesaplaşırız usta bugunlerin yarınlarıda var
vti sandım baktım aırbag yok noluyor dedım sonradan ayıktım :D
maşallah ses 10 numara valla.denk gelemedık denemek ıcın kotu oldu
siz bide bu zalimi gecenin sessizliginde yakından izleyin ve sesi duyun rol yaparken yandaki adam kornayı duymuyo :)) çatara patara paattt typer yutmuş bu ies güzel maşallah allah kaza bela vermesin emrah kardeşim
specleri gördüm maşallah emek var...
Maşallah sesi gerçekten çok güzel geliyor