-
E60 530i AirRide, EfeTopcu PhotoShoots.
-
çekimlerde araçta 10 numara çok hoş ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin fakat sağ egsoz ucuna el atılması gerekiyor :)
-
Bişey demeye gerek warmı bılemıorum müthiş maşallah yeterli kanımca :D
-
yalnış hatırlamıyorsam arabayı istanbulda gördüm
-
maşallah maşallah arabada çekimlerde sahibide çekende hepsi güzel olunca kötü bişe çıkmaz
ellerine sağlık efe emeğine sağlık serhat
-
Maşallah çok güzel ancak o kadar çok fotoğraf yerine sistemle ilgili birkaç foto olsaymış :)
Çünkü air ride sistemlerde genelde yay olmaz.. Yay yerine havalı sistem olur..
-
ne kadara mal oldu acaba ve normal yaylar daha yuksek oldugundanmı daha az basılıyor?yanı spor yay olsa daha kısa olucagı ıcın daha fazlamı ınıcek?
-
Aracada çekimlerde maşallah yanlız airride da ztn yay yoktu hava torbası var onun yerine benim yanlış biliyorum
-
arka lastikler beni benden aldıyaa 275mi ki acep peeh araba guzel duruyo cekımlere yorum yapamıcam masallah.
-
Kayseride kaliteli resim denince akıla ilk gelensin kardeşim ;) Araç 10 numara maşallah , çekimler herzamanki gibi :icon_tup:
-
herşey çok güzel maşallah :) tel takıldığım nokta sağdaki egsozların yamukluğu :) Airride da yay olayını bende anlamadım :o
-
maşallah efe eline sağlık.
-
-
Alıntı:
BirkanYazici Nickli Üyeden Alıntı
çekimlerde araçta 10 numara çok hoş ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin fakat sağ egsoz ucuna el atılması gerekiyor :)
Alıntı:
aktas Nickli Üyeden Alıntı
Bişey demeye gerek warmı bılemıorum müthiş maşallah yeterli kanımca :D
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı
yalnış hatırlamıyorsam arabayı istanbulda gördüm
Başka araç gördünüz sanırım.
Alıntı:
yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah arabada çekimlerde sahibide çekende hepsi güzel olunca kötü bişe çıkmaz
ellerine sağlık efe emeğine sağlık serhat
Teşekkürler abicim :)
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel ancak o kadar çok fotoğraf yerine sistemle ilgili birkaç foto olsaymış :)
Alıntı:
bartubasot Nickli Üyeden Alıntı
Aracada çekimlerde maşallah yanlız airride da ztn yay yoktu hava torbası var onun yerine benim yanlış biliyorum
Bildiğim kadarıyla aracın orjinal yayı yukarı kaldırılıp altına körüğü yani havalı süspansiyon takıldı.
Alıntı:
ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı
ne kadara mal oldu acaba ve normal yaylar daha yuksek oldugundanmı daha az basılıyor?yanı spor yay olsa daha kısa olucagı ıcın daha fazlamı ınıcek?
Maliyeti hakkında net bir bilgim yok fakat yaklaşık 5000 Euro civarına mâl oldu sanırım. Evet spor yay oldugunda araç daha fazla basılabilecek.
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
arka lastikler beni benden aldıyaa 275mi ki acep peeh araba guzel duruyo cekımlere yorum yapamıcam masallah.
Evet arka lastikler 275/30-19 çapında, teşekkür ederim :)
Alıntı:
burak özer Nickli Üyeden Alıntı
Kayseride kaliteli resim denince akıla ilk gelensin kardeşim ;) Araç 10 numara maşallah , çekimler herzamanki gibi :icon_tup:
Teşekkür ederim kardeşim benim :)
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
herşey çok güzel maşallah :) tel takıldığım nokta sağdaki egsozların yamukluğu :) Airride da yay olayını bende anlamadım :o
Eksozlar düzelir o iş kolay :) AirRide olayını yukarda açıkladım, teşekkür ederim :)
Alıntı:
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı
maşallah efe eline sağlık.
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
olmuş mermi.
Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
-
oy araba muthiş özellliklede on ve arka çaprazdan olan resimler enfees eline sağlık
-
mermiiiiiiiiiiiii gibi maşallah
-
gercekten resimlerde.araçta 10 numara..
-
efe iyi güzel fotoğraflar çekiyorsun ama yaptığın en büyük hata, araç içinde birinin olması.
Araç içinde kimse olmamalı
-
airrideda 3 cm daha pay var ;) diyorsun efe :hehe:
maşAllah güzel çekim
-
maşallah çok güzel görünüyor...
-
Maşallah tonlama yapman hoş olmuş,
-
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
+41 bende anlamadım mevzuyu :soru: air olsa daha da basılması gerek eğer air yoksa nası inip kalkıyo bu araba :D neyse araç gerçekten çok başarılı :icon_tup:
-
araç içinde birisinin olması benimde dikkatimi çekiyor efe, ona dikkat etmelisin bence. onun dışında gayet güzel çekimler.
bu arada dediğin yaylı air mevzusu custom ise çok sakat. hem körük hem yay koyarsan araba daha konforlu olur ama esnemesini kontrol edemezsin, özellikle virajlarda. bunu daha önce deneyenler oldu ama hepsi tek tek söktü.
-
-
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
oy araba muthiş özellliklede on ve arka çaprazdan olan resimler enfees eline sağlık
Alıntı:
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı
mermiiiiiiiiiiiii gibi maşallah
Alıntı:
whıte Vtec Nickli Üyeden Alıntı
gercekten resimlerde.araçta 10 numara..
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
efe iyi güzel fotoğraflar çekiyorsun ama yaptığın en büyük hata, araç içinde birinin olması.
Araç içinde kimse olmamalı
Özgür abi o konuda çok haklısın, bundan sonra daha da dikkat edicem, teşekkür ederim uyarın için :)
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
airrideda 3 cm daha pay var ;) diyorsun efe :hehe:
maşAllah güzel çekim
aynen eray başkan :D Teşekkürler :)
Alıntı:
Harunde Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel görünüyor...
Alıntı:
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah tonlama yapman hoş olmuş,
Teşekkürler :)
Alıntı:
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
+41 bende anlamadım mevzuyu :soru: air olsa daha da basılması gerek eğer air yoksa nası inip kalkıyo bu araba :D neyse araç gerçekten çok başarılı :icon_tup:
Önceki yorumumda açıklamıştım, teşekkür ederim :)
Alıntı:
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı
araç içinde birisinin olması benimde dikkatimi çekiyor efe, ona dikkat etmelisin bence. onun dışında gayet güzel çekimler.
bu arada dediğin yaylı air mevzusu custom ise çok sakat. hem körük hem yay koyarsan araba daha konforlu olur ama esnemesini kontrol edemezsin, özellikle virajlarda. bunu daha önce deneyenler oldu ama hepsi tek tek söktü.
O konuya dikkat edicem abim :) Evet air süspansiyon custom ve açıkladığım gibi yaylı şekilde, dediğin gibi de konforu falan çok güzel ama yol tutuşunda da bi fail durum görmedim ben açıkcası, virajlara, makaslara vs. ok gibi girip çıkıyor, en ufak bi dengesizlik yok yani araçta gördüğüm, hissettiğim kadarıyla. İlerleyen zamanlarda zaten ya yaylar tamamen sökülecek ya da spor yay takılarak aracı daha fazla basabilcez.
Alıntı:
ceyhunsar Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel
-
efe fotolarda araçlarda çok başarılı :) eline sağlık
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
efe fotolarda araçlarda çok başarılı :) eline sağlık
Teşekkür ederim Serkan Abi :)
-
MMPower Reply
Alıntı:
BirkanYazici Nickli Üyeden Alıntı
Onlar Egsoz Uçu Değil, Serhatın Aracına SuperSprint Komple Egsoz Systemi Var, Hatta Stepne Havuzuna Özel Proje Hazırlayarak 4 Çıkışa Çevirdik, Herşey Her Kalite Şeyde Olduğu Gibi Forum'da Klavyeler Arası Gibi Kolay Yapılmıyor.
Efe Eline Sağlık Guzel Fotograflar.
-
Alıntı:
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
Air Olayı çok basit aslında Custom fakat yaylar duruyo benm tabirimle adana işi olmuş. bu sistemde açıkcası yapımında pek zorlanıcak bişey yok.
-
kocaman bir MAŞAAALLAH'dan başka ne denebilir ki başka :D
bırak egsoz ucu da öyle kalsın nazarı oradan çıksın
-
dediğin gibi dahada basılırsa daha hoş olur maşallah :)
-
Alıntı:
MMPower Nickli Üyeden Alıntı
Onlar Egsoz Uçu Değil, Serhatın Aracına SuperSprint Komple Egsoz Systemi Var, Hatta Stepne Havuzuna Özel Proje Hazırlayarak 4 Çıkışa Çevirdik, Herşey Her Kalite Şeyde Olduğu Gibi Forum'da Klavyeler Arası Gibi Kolay Yapılmıyor.
Efe Eline Sağlık Guzel Fotograflar.
Gereken açıklama geldi :) Teşekkürler abim.
Alıntı:
erdi52 Nickli Üyeden Alıntı
Air Olayı çok basit aslında Custom fakat yaylar duruyo benm tabirimle adana işi olmuş. bu sistemde açıkcası yapımında pek zorlanıcak bişey yok.
Açıklama için teşekkürler.
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
kocaman bir MAŞAAALLAH'dan başka ne denebilir ki başka :D
bırak egsoz ucu da öyle kalsın nazarı oradan çıksın
Alıntı:
Rec.O Nickli Üyeden Alıntı
dediğin gibi dahada basılırsa daha hoş olur maşallah :)
-
Aşk üç harflidir diyorum , maşallah...
-
Fotograflarda arac da cok guzel duruyor masallah, yalniz arac sahibi cok sıkılmıs duruyor cok mu uzun surdu cekimler? :)
-
-
maşallah harika duruyor kazasız belasız
-
Of of of diyorum ya. Maşallah araca. Şu airride nimet.
-
efeeee :) olum araba şahane sen ondan daha şahanesin
-
Alıntı:
penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Aşk üç harflidir diyorum , maşallah...
Alıntı:
GokhanE. Nickli Üyeden Alıntı
Fotograflarda arac da cok guzel duruyor masallah, yalniz arac sahibi cok sıkılmıs duruyor cok mu uzun surdu cekimler? :)
Çekimler Birkaç Saat Sürdü, Araç Sahibinin de Sıkılacağı Bi Durum Yok, İkimiz de Çok Eğlendik Çekim Sırasında. Fotoğraflardan Öyle Algılanmış.
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel
Alıntı:
böserblick Nickli Üyeden Alıntı
maşallah harika duruyor kazasız belasız
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Of of of diyorum ya. Maşallah araca. Şu airride nimet.
Teşekkür ederim :) Evet gerçekten çok güzel bir olay :)
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
efeeee :) olum araba şahane sen ondan daha şahanesin
Bahri abim teşekkür ederim o senin güzelliğin :)
-
Kardeşim döktürmüşsün :) Keşke mekan olarak hep aynı yerde çekmeseydin :)